Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By James Harden
#31503 Paderborn - Stuttgart - 2 ....2,05
Paderborn - Stuttgart ..... vise od 5,5 zutih kartona... 1,95

Zadnje kolo Njemacke lige... Oba kluba se bore za ostanak... Vjerujem da ce biti dosta gruba utk i zbog toga sam odigrao vise zutih kartona.. Stuttgart malo bolja ekipa i mislim da ce uspijeti pobijediti...

Pribram - Brno - 1 ..... 1,50
2 kola do kraja, Brno 11-i i potpuno mi nevazan mec, dok se Prbiram bori za 4-o mjesto koje vodi u europsku ligu... Menadzer Brna izjavio je da dolaze potpuno rastereceni i da ce priliku dobiti momci koji ostaju u klubu.... Bez puno filozofiranja idem ovdje na veci ulog...

KLADIONICA Premier
Kvota 6
SRETNO !!!
By James Harden
James Harden wrote:Paderborn - Stuttgart - 2 ....2,05
Paderborn - Stuttgart ..... vise od 5,5 zutih kartona... 1,95

Zadnje kolo Njemacke lige... Oba kluba se bore za ostanak... Vjerujem da ce biti dosta gruba utk i zbog toga sam odigrao vise zutih kartona.. Stuttgart malo bolja ekipa i mislim da ce uspijeti pobijediti...

Pribram - Brno - 1 ..... 1,50
2 kola do kraja, Brno 11-i i potpuno mi nevazan mec, dok se Prbiram bori za 4-o mjesto koje vodi u europsku ligu... Menadzer Brna izjavio je da dolaze potpuno rastereceni i da ce priliku dobiti momci koji ostaju u klubu.... Bez puno filozofiranja idem ovdje na veci ulog...

KLADIONICA Premier
Kvota 6
SRETNO !!!

Paderborn - Stuttgart - 2 ....2,05 WIN
Paderborn - Stuttgart ..... vise od 5,5 zutih kartona... 1,95 LOSE ( u prvih 80 minuta 0 kartona, a u zadnjih 10min 4 ....
Pribram - Brno - 1 ..... 1,50 WIN
By Vic_Mackey
#31972 Ljudi jaooo !!! Aaaa !!! Ko zeli da postane milioner ? Ja ! :mrgreen: Hahahaaaa !!! :D :D :D

Prosao mi uk.koef 140 !!! :o :shock: :D :)

Image

Pa neverovatno, ja jos uvek ne verujem da se ovo desilo pa nije moguceee !!!

I to sam stavio sredji ulog kakva sreca a mislio sam da stavim manji ulog uh kako je bolje sto nisam, uh.
By Vic_Mackey
#31994 Idemo danas jedan "vocni mix" tiket da se odigra :)

Poland - Serbia 2
Turkey - Azerbaijan 1
Turkey - Lithuania 1
France - Russia 1
Serbia - Australia (4,5) H1
Hungary - Brasil (3,5) H1
China - Croatia (9,5) H2
USA - Italy (3,5) H2

Eto to odigrah za neki srednji ulog pa da vidimo.

Srecno nam bilo, ako jos neko bude nesto odigrao ili ako neko isprati neke od mojih parova.
By Vic_Mackey
#31997 Image_Greskom upisah 0:3 a zapravo je 10:13

Ljudi jel se ovo samo meni desava ili jos nekome ? Ovo je vec cetvrti tiket u tri dana koji mi rusi samo jedan par.
Falio je samo jedan gol Italijana pa da mi ovo prodje, hej 1 gol... covece. :roll:

Ndour granica 12,5 ja igrao vise i ona zaradi 5 licnu i iskljucenje i ostane ispod.
Dyson 13,5 ja igrao manje on presao nakon duplih produzetaka ubacio 26 a na tom tiketu 4 para mi prosa samo on nije.
Yilmaz 12,5 granica ja igrao over ona nije igrala celu zadnju cetvrtinu i ostala na 11 poena.
I slag na tortu ovo sada pobeda italije 13:10 a hendikep 3,5 ja igrao na pobedu Italije sa 4 ili vise golova.

Horror-Show, pa da mi je makar 1 od ta 4 tiketa prosao.
By Vic_Mackey
#32047 Nakon krace pauze od 10-ak dana red je da se nesto odigra:

Muguruza - Radwanska 1
S.Williams - Sharapova (-1,5) H2
Washington Mystics - New York Liberty 1
LA Dodgers - Phila (1,5) H1

Odigrah ovo na veci ulog.

.

A evo i kracih analiza parova koje odigrah:

U 4 medjusobna duela Muguruze i Radwanske score je 2:2 s tim da je ove sezone 2:0 za Muguruzu s toga idem na pobedu Muguruze jer verujem da moze i treci put do pobede.

U okrsaju Serene i Marije ocekujem neizvesnu pobedu Serene odnosno dobar otpor Marije te s toga igrah hendikep da ce Serena slaviti s 2:1 ili da ce izgubiti.

Mystics je po meni blagi favorit jer igraju na svom terenu i ono sto videh mi uliva nadu da mogu dobti.

Dodgersi su jednostavno jaci i verujem da ce samleti Philu ili ih barem dobiti s 2 razlike a obzirom da su ih prosle noci pobedili sa 5:0 mislim da tih 2 razlike nece biti problem.

*Ako neko zeli da singlira moj tip je pobeda Dodgersa s hendikepom.

Srecno !