Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By LT30
#3193 mozda vam se vrati :D ali kako vecina rekose igrala ga raja na 20,5 over :) a ja na 21,5 under :D tako da nas je u tom slucaju kako sam i prizeljkivao vecina prosla ako ostane ovako naravno :D
By LT30
LT30 said

kako god sretno nam bilo http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif ko dobije dobro mu http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif da svi budemo zadovoljni neka zabije 21 da prodjete i vi i ja http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif DDDD

:D zivio curry :D
By stephen dedalus
#3195 kako nesretno padoh na curryu, tako sretno dobih na ovom. hjuston nakon loše zadnje četvrtine ubaci bespotrebno stoti poen, rondo pogodi u zadnjoj minuti drugog produžetka, također bespotrebni poen. hvala ljubljenom hardenu što je još jednom odigrao dobro protiv NO. šteta samo zbog velikog broja izgubljenih lopti. Jest da je dobitak na ovom puno manji od onog na glavnom, al daj šta daš.
http://oi48.tinypic.com/dr60dl.jpg
By euskal
#3196 ovo stvarno vise nema smisla,Parker ode preko,a ja vec peti put u zadnjih 6 tiketa padam po jedan parCry.
By dr. Igy
#3198 Ovo je bio popravni... :) Hvala OT za Sacramento under 100.5 :)

sub 26.01.2013 03:11:20
Fix sub 04:00 Westbrook R. (Sac-Okl)--24.5+ 1 1.85 Čeka početak
Fix sub 04:00 Sacramento-Oklahoma BPD1 1.85 Čeka početak
Fix sub 04:30 Jefferson Al (LA L-Uta)--18.5+ 1 1.85 Čeka početak
Fix sub 04:30 LA Lakers-Utah UP1 1.80 Čeka početak
Uplata Dobitak Status
30
341.90
Čeka
By goran1988pu
OT said

Hajmo redom,kao prvo ne može analizu pisati onaj ko ni recap nije pregledao u životu to da se razumijemo ja od prve utakmice koja obično kreće u 01:00 pa do 5:30 ujutro mi je Ipad u rukama i gledam utakmice,bilježim sve,pratim ofanzivne i defanzivne setove,kako se koji igrač ponaša,kako se na kojeg igra,koliko i kakve šuteve uzima.Mogu nekom analizom da obuhvatim neke stvari koje se mogu predvidjeti ali ne nemogu predvijeti kako se koji igrač osjeća ili recimo jel se Kobeu večeras djele asistencije jel se posvađao sa ženom pa će da forsira šut i da se iskali tako.Dati neku analizu mogu ljudi koji gledaju utakmice i koji prate sve,a analiza se ne piše prema kvoti to jest ne hvali se manja kvota koju je kladionica dala..Puno je to posla,a ljudi to malo cijene..@BBB nema ovde nikakovg takmičenja ili slično ovde pomažemo jedni drugima da uzmemo pare,i da još nekom donesemo pare od posjeta,klikova na reklame i reganja na Betson koji je talašika od kladionice,jebo kladionicu koja na 5€ i dobitak od 100€ traži provjeru,koja ne dozvoljava da se kombinuju parovi iz iste utakmice i tako dalje i tako dalje.Naše su kladionice najbolje ove su internet jedino dobre za live klađenje i ništa više.Ja lično volim pomagati koliko god mogu i šta god mogu jer mi je drago da ljudi dobije pare,da samo gledam svoj interes odavno sam mogao da i te kako unovčim parove ali nebih nema tih para,sve što odigram tj glavne parove ovde stavljam i kažem opet pokušavam pomoć.Evo večeras od mene nekoliko prijedloga pa ko želi da isprati sretno.

Sacremento 100,5 zbroj poena under ekipa

Kingsi su konačno prodati u Seatle mislim možda promijene grad,ali DeMarcus Cousins će uvijek ostatit isti gdje god da igra.Njegovo luđačko ponašanje u kombinaciji sa Evanosvim nezadovoljstvom što neigra na svojoj prirodnoj pozciji PG te na pose i primjedbe Thompson i Thorntona koji izmišljaju probleme tek da i oni imaju nešto da kažu ima za posljedicu ekipu u kojoj apsolutno ništa ne štima.Od timske hemije koja je na nuli do trenera koji ima autoritet ravan nuli.Njihov stil igre je nešto ne definisano,ne znam dali igraju na psotavke ili na full court na guranje lopte naprijed,na brzo završavanje napada.Nekada igraju sporo na Cousinsa,nekada je to trka kada Evans i Thomas se ispucavaju,nekada Thornton sam rješava napade ugl jako jako loša hemija,taktika i stručno osoblje,a imaju tako dobar potencijal i toliko talenta.Sa druge strane stoji jedna mašina,Bismarck koji gazi ka najboljem omerju u ligi na All Star pauzi.Oklahoma igra odlično na oba kraja terena i u svim situacijama.Ako protivnik želi da trči i igra na brze napade gotov je jer u tranzciji čitava ekipa trči jako su brzi i dobro završavaju,tranzicijska odbrana na nivou.Ako protvnik igra sporo i na postavljeni napad ni to nije problem jer Duratn može svakom da utrpa koliko treba,a u odbrani čovjek na čovjeka OKC ima prednost na svim pozicijama možda malo Westbrook šteka na PG ali i to je samo protiv najoljih.Generalo rečeno OKC večeras traži laganu pobjedu i malo odmora za Duranta i ostale startere i mislim da će odbrana OKC večeras da nagazi do daske i ostavi Sacremento ispod 90,5 a ne 100,5.Mislim Kingsi niti trče niti igraju na pozicije,niti imaju neke šutere za tri poena,Sefolosha će bez puno muke da zatvori i Evansa i ko god bude na SG ma PG Isah Thomas je i slabiji i niži od Westbrooka niej ni brži od njega tako da je i tu kapak.Po košem je Oklahoma jača i iskusnija jer Cousins,Robinson,Thompson jednostavno protiv Ibake i Perkinsa ne mogu.Da pišem neku staitstiku gledao sam je ali za ovaj par je ne relevantna jer OKC nije prosječan protivnik oni su tri razreda iznad Kingsa po svemu od A do Ž tako da mislim i hendikep ide bez večih problema eto ja sam uzeo zbroj manje.

Chicago Bulls- Golden State Warirorrs KP2

TOTAL SAIL !!!! ovo je natpis koji bih ja stavio na ulaz u United Centar jer tu je cijelu sezonu totalna rasprodaja..Bullsi daju i kapom i šakom svima i svakome.Problem koji Bullsi imaju nije samo Rose naravno on je 60% problema,a onih 40% čini nedostatak klupe i šutera.Prošle godine ta ista klupa predvođena C.J.Watosnom,Corverom,John Lucasom III i Ašikom u kombinaciji sa Boozerom,Dengom,Noah,Gibsonom i Hamiltonom radila je prava čuda bez Rosa i držala Bullse u igri i na pozciji broj jedan u ligi.Danas Bullsi nemaju niti jednog ali kažem niti jednog pravog šutera mislim Bellinelia niko za ozbiljno ne uzima.Jedina stvar koja je ove sezone i čupala Bullse bila je strašna odbrana,a Ministar Odbrane Luoll Deng je žrtvovao sebe maksinalno i igrao po 46 minuta i više svaku utakmicu i naravno platio je ceh za to povredama i večeras je out.Sa druge strane Golden State živi san ali pravi san Curry je nadmašio sva očekivanja,Lee igra na svom nivou odlično,Jack daje doszu sigurnosti sa klupe i dosta je pouzdan,Thompson polako izrasta u šutera sasvim respektabilnog u NBA i opećnito Mark Jackson oldično je posložio ekipu,postavio sistem igre koji odgovara igračkom kadru koji ima i od luzera postali su jako ozbiljna ekipa.Warriorsi se odlično prilagođavaju svakom stilu igre,a Bullsi bez Denga gube i onu jedinu prednost koju su imali a toje odbrana,o njihovoj odbrani bekova pričao sam več neču da ponavljam.Mislim da prevagu večeras donosi prije svih Curry koji će da pojede sve što Bullsi ponude,a Nate Robinson nek ide vježbat zakucavanja sad će mu all star vikend.Heinricha je u odbrani kao Howard na slobdnim bacanjima.Bellineli isto,Rip Hamiliton nadimaku mu sve govori.Mislim da će energija mladih Wariorrsa i Steph Curry da presude večeras Bullsima,kvota je odlična i idem na ovaj par i to na glavni tiket. Mislim Bullsi gube svoje dvije prednosti koje bi imali inače skok i odbrana,a ofanzivno Wariorrsi su u nekoj drugoj galaksiji tako je za mene ovo dosta siguran par..

Curry 20,5 OVER uz ovo dakle na glavni tiket ide i Curry over...

Pao sam samo Curry over, imao sam ga na 21,5-baksuz!!!
By OT
#3200 Ja sam Curry igrao 20,5 u Bh playu,a sramota je da nije natrpao barem 25 ekipi kojoj i Rondo utrpa 25 plus poena..Bullsi su odigrali odlicno sinoc pogotovo su fenomenalno skakali i nisu dozvolili Golden Statu da svoj ritam nametne.Da je bila utakmica u egalu Cuury bi isao preko 21 sigurno
By goran1988pu
goran1988pu said

Supersport je maknuo B.Lopeza iz ponude, vjerovatno će ga vratiti ali negdje na 16,5!

Moj prvi prijedlog je Jefferson under, mislim da će LA dobiti utakmicu,a i Howard će vjerovatno igrati, svi znamo da Big Al više zabija doma nego u gostima, pa vidjet ćemo.
Drugi prijedlog je Rondo over, jučer je odigrao odlićno napadački, ali nisu uspjeli prekinuti seriju od 5 poraza, ukoliko to žele napraviti danas, on mora zabiti bar 15, prilično sam siguran da će i uspjeti,!
Treći par koji ste već objasnili je D.Lee under

Lijepo mi izgleda i over Irvinga, ali to je onako na osječaj, na prvu!

Od utakmica mislim da Chicago i Memphis pobjeđuju!
SRETNO!

Na kraju na svoj listić nisam stavio LEE-ja, a kad sam se spremao uplatiti pročitam komentar od OT-ja i maknem Chicago, a stavim Curry-ja i padnem, ali čovjek ga je pogodio, samo što sam ga ja imao na 21,5, šta više reći, neće pa neće!
By bedblueboys
bedblueboys said

Washington-1
Memfis-1
okc-2

posto sam izbacen od takmicenja necu davati obrazlozenie,jer po vama nije vredelo to dosada.pozz

winnnnnnn
By bedblueboys
bedblueboys said

Cikago-GS-1 1,75

Duel izmedju dva tima koji je na prvi pogled neizvestan,ali kad se malo probudi logika i odvijanje stvari bice lako za ovaj tip.
Znamo da Cikago vazi za tim sa neprobonjom obranom,i kao takav je tvrdji orah za sve timove.Izmedju ostalog veceras igraju sa timom kojeg krasi fenomenalan napad,sa Curijem i Lee su prava napast za sve ekipe,ali ekipe koji nemaju neku posebnu filozofiju u odbranu.Cikago nije takav,i veceras ocekujem da kaze stop napadu GS,a u napadu bice im bas lako,jer GS ne obraca previse paznju u odbranu,zato uvjek se desi da prime i preko 100 koseva na meceve,ali pritom i da pobede.Znaci ukratko ,kad se napad GS neutralizira,a za to je cikago sposoban,onda verujem da ce ih napuniti do daske u napadu i sve to me vuce na jedan dobar 1.
Inace Cikago igra jos bez Rose,ali tim se polako uklopio i kao da im vise nije potreban,ali on se vraca za brze vreme i mislim da ce tada biti pravi pakleni tim.
Eto zbog svega ovoga,ja igram pobeda na domace,a statistika me ne interesuje,dali imaju seriju pobeda i poraza,i kako su igrali u minulim sezonama,to je za mene nebitno,to je stvar momenta inspiracije samog tima u to vreme,los ili dobar dan,i tako redom.Ovo za mene je prava analiza,i na ovakve se uvjek oslonim,kad radi logika i razmislenje,a se drugo je samo teorija.Otvorite statistiku i napisite 2 strane o seriju pobeda poraza, h2h,i sl.
(za one koji tvrde da nikada ne pisem analize,ali za mene je ovo prava analiza http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif )

win. ipak logika je puno bitnija od nekakve cifre. :) pozzz prijatelji.cepajte.ionako nisu vam bitne moje predloge.