Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By ttominac
#3252 tiket postavljen...visoki ulog...slobodno škicnite... http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/ttominac/#p3251
By celavi_stvor
#3255 Ovih 6. parova igram sve u singlu i od njih ću takođe smiksati jedan sistem tiket:
Philadelphia - New York(-2,5) 2 @ 1,80
Denver(111,5) Manje @ 1,85
Washington(92,5) Manje @ 1,85
J.Harden (Houston) (27,5) Manje @ 1,85
K.Walker (Charl.) (17,5) Više @ 1,85
S.Curry (G.State) (20,5) Više @ 1,85

http://pokit.org/get/img/d6a879ea0255c3ebaa301ab0b2e70ad9.jpg
By Matya EllisMVP
#3257 Pozdrav momci, kratak sam sa vremenom pa nema analiza, bit ce bolje drugi tjedan. Wink Danas samo igram momcadi na feeling, igrace ne stignem proucit.

Listic 1:
New York 1,65
Denver 1,15
San Antonio 1,15
@2,27

Listic 2:
Washington 2,05

Sretno!Smile
By canca
#3258 Sta mislite Lee over 20,5 ?
Ocekujem da ce Curry voditi bitku s Jenningsom a Milwauke lose brani poziciju centra.. Howard im je dao 30 , Aldridge 20 , Monroe 26 , Hibbert 20 .. Mislim da bi trebao i Lee otici preko.

Aldridge under 20,5
Griffin je upitan ali najvjerovatnije ce igrati. Moje misljenje je da Aldridge ne moze pored njega i Jordana preci ovu marginu , u prosloj im je zabio 14.
By NBA Knight
#3259 Philadelphia - New York 2 - Philadelphia u malim problemima s ozljedama, član prve petorke Richardson je out danas protiv New Yorka i umjesto njega će startati Wright koji inače ulazi s klupe, kad nadodamo da bi i scorer s klupe Young danas najvjerojatnije mogao biti out (provjerite jer zasad je doubtfull) onda se može zaključiti da će Phila danas imati puno slabiju klupu nego što je to u punom sastavu. S druge strane kod New Yorka se danas nakon dugo vremena vraća Felton, ne očekujem od njega u prvoj utakmici natrag ništa posebno iskreno, ali definitivno mi je drago da je na raspolaganju treneru.
Phila jako loše igra u zadnje vrijeme i u posljednjih 10 utakmica imaju čak 8 poraza, a mislim da im ove ozljede sigurno neće pripomoći. New York s druge strane ima 3 pobjede u zadnja 4 susreta i nadam se da će nastaviti u tom ritmu. Da napomenem ove sezone su igrali dva puta i oba puta su Knicksi uzeli pobjedu.

Za igrače mi se iskreno još ništa ne sviđa osim možda Jefferson over 16,5, al samo zato jer mislim da je to mala granica za njega općenito, a pogotovo kad igra doma, al ne sviđa mi se što Indiana igra odličnu obranu, ugl čekam još da vidim dal će doć kakve obavijesti pa se možda predomislim...
By ronnie008
#3260 Danas bez neke specijalne analize

Tiket 1

Philadelphia- New York P2 1,70
J.Holiday 19,5 OVER 1,90
Uzimam Holidaya iz razloga što zadnje dvije utakmice nije bio na svom nivou i očekujem da će se pred domaćom publikom vratiti na svoj nivo. Ove sezone iz dvije utakmice s Knicksima ima prosjek od 22 poena.
Utah- Indiana 183,5 OVER 1,90
Ove sezone jedna utakmica između ove dvije ekipe u kojoj je bilo 188 poena. Od Indiane očekujem večeras preko 90 poena tako da bi ova granica trebala biti prebačena.

Tiket 2

San Antonio- Phoenix 200,5 UNDER 1,85
Phoenix u gostima ne zabija puno još kad uzmemo u obzir odbranu Spursa mislim da je 201 poen previše za ovu utakmicu.
A.Kirilenko 15,5 OVER 1,85
Kirilenko isto kao i jučer. Minnesotina glavna uzdanica ukoliko žele napraviti nešto više. Ove sezone je već zakucao 26 poena Catsima tako da mislim da mu ova granica neće biti problem. Donio mi je pare zadnjih nekoliko puta tako da ću ga ispoštovati i ovaj put.

Sretno svima!
By bukefal123
#3261 evo dns se ništa ne igra, rođendan mi je pa treba proslavit :P
ali evo nekih parova koji su mi ok, bez ikakvih analiza, i za manji ulog...

Boozer 17.5 over
Walker 17.5 over
Dokovic-Murray 1
D.West 16.5 under

pozz
By kokodril
bukefal123 said

evo dns se ništa ne igra, rođendan mi je pa treba proslavit http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_razz.gif
ali evo nekih parova koji su mi ok, bez ikakvih analiza, i za manji ulog...

Boozer 17.5 over
Walker 17.5 over
Dokovic-Murray 1
D.West 16.5 under

pozz

živio ti meni 100 godina ,ja ti bio na sprovodu
By Doc.Rivers
#3265 Ne znam je li neko pominjao Walla, ali po meni on večeras ide u debeli over. Prvi pick drafta 2010., odličan igrač vratio se nakon dugog izbivanja zbog povrede i može se reći preporodio Wizardse koji igraju zaista odlično. U osam dosadašnjih utakmica od kako se vratio bilježi prosjek od 14 poena, dakle koliko mu je i granica večeras, ali ono zbog čega je ovaj par jako primamljiv je činjenica da je sinoć igrao prvi put u startnoj postavi. Wizardsi su se lako obračunali s Minesotom, a Wall je za 20 min igre postigao 14 poena te je presjedio posljednjih skoro 20 minuta jer je utakmica bila riješena u dosta ranoj fazi utakmice. Minutaža mu je dosad bila dosta niska, jer je počinjao s klupe, vrtio se tu oko 25 min, najviše je odigrao protiv Clipersa 31 min i provedene minute na parketu je opravdao i brojem koševa - 24. Večeras mu očekujem rekordnu minutažu ove sezone, sigurno oko 35 minuta i minimalno 20 poena.
J.Wall (-14,5+) tip 2