Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kokodril
bedblueboys said

bedblueboys said

Cikago-GS-1 1,75

Duel izmedju dva tima koji je na prvi pogled neizvestan,ali kad se malo probudi logika i odvijanje stvari bice lako za ovaj tip.
Znamo da Cikago vazi za tim sa neprobonjom obranom,i kao takav je tvrdji orah za sve timove.Izmedju ostalog veceras igraju sa timom kojeg krasi fenomenalan napad,sa Curijem i Lee su prava napast za sve ekipe,ali ekipe koji nemaju neku posebnu filozofiju u odbranu.Cikago nije takav,i veceras ocekujem da kaze stop napadu GS,a u napadu bice im bas lako,jer GS ne obraca previse paznju u odbranu,zato uvjek se desi da prime i preko 100 koseva na meceve,ali pritom i da pobede.Znaci ukratko ,kad se napad GS neutralizira,a za to je cikago sposoban,onda verujem da ce ih napuniti do daske u napadu i sve to me vuce na jedan dobar 1.
Inace Cikago igra jos bez Rose,ali tim se polako uklopio i kao da im vise nije potreban,ali on se vraca za brze vreme i mislim da ce tada biti pravi pakleni tim.
Eto zbog svega ovoga,ja igram pobeda na domace,a statistika me ne interesuje,dali imaju seriju pobeda i poraza,i kako su igrali u minulim sezonama,to je za mene nebitno,to je stvar momenta inspiracije samog tima u to vreme,los ili dobar dan,i tako redom.Ovo za mene je prava analiza,i na ovakve se uvjek oslonim,kad radi logika i razmislenje,a se drugo je samo teorija.Otvorite statistiku i napisite 2 strane o seriju pobeda poraza, h2h,i sl.
(za one koji tvrde da nikada ne pisem analize,ali za mene je ovo prava analiza http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif )

win. ipak logika je puno bitnija od nekakve cifre. http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif pozzz prijatelji.cepajte.ionako nisu vam bitne moje predloge.

majstor s osjecajm te nosom i njuhom za dobre parove uvijek ostaje majstor s njuhom za dobre parove
ima nas tu koji te pratimo,nemoj odustat vidi se da ti je NBA u malom nožnom prstu
nedaj se ,tako je i galileo galilei imao muka da dokaze sto zna
samo naprijed