Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#3299 Jučer Knicksi definitivno nisu bili na svojoj razini, još su dobro i prošli jer da nisu imali toliko skokova u napadu moglo je to završiti i puno gore...
Danas imamo par jako zanimljivih utakmica i to u ranijem vremenu. Boston - Miami i Lakers - Oklahoma, jako lijepa nedjeljna večer
By OT
#3300 Još da nisu kladionice hirurškom preciznošću granice postavile gdje bi na kraj bio..
By kinder
#3301 nba knight, koji je razlog sto jako malo skoro nikako ne postavljas tipove na forumu.
Previse se nakotilo ovih padobranaca, novokomponovanih a momci koji su tu godinama i koji tipuju nigdje ih.
By FriedHarley
#3302 Dwyane Wade 22,5 manje
Igraju protiv Bostona, obe momčadi igraju dobru obranu tako da će biti manje koševa. U gostima mu je prosjek 18.5 poena. Večeras ga čuva Bradley koji je odličan obrambeni igrač. Kad je Bradley na terenu Wade zabija 15.2 poena s 33% šuta.
By Pana
FriedHarley said

Dwyane Wade 22,5 manje
Igraju protiv Bostona, obe momčadi igraju dobru obranu tako da će biti manje koševa. U gostima mu je prosjek 18.5 poena. Večeras ga čuva Bradley koji je odličan obrambeni igrač. Kad je Bradley na terenu Wade zabija 15.2 poena s 33% šuta.

Ja bih zaobisao ovaj par, Wade u poslednje vreme igra jako dobro, sprda se na terenu. Lici na onog starog Wade-a koji je sam vodio Miami dok James i Bosh nisu bili tu. Svakako da je Bradley odlican odbrambeni igrac, prava napast, a i Rondo moze da ga preuzima i cuva, ali Wade je igrac kojeg ako krene niko ne moze da zaustavi.
By burke
kinder said

nba knight, koji je razlog sto jako malo skoro nikako ne postavljas tipove na forumu.
Previse se nakotilo ovih padobranaca, novokomponovanih a momci koji su tu godinama i koji tipuju nigdje ih.

ne kuzim ovaj forum..stalno netko nesto sugerira,pljuje..nije mi jasno..ja mislim da admin radi super i drago mi je sto sam nasao ovaj forum..nije bitna ni statistika niti lajkovi..ja kad dodjem ovdje,ne procitam parove i uplatim..nego procitam,razmislim,pogledam svoje parove(koje sam naucio uz ovaj forum,tko koga cuva,tko igra bolju obranu,matchupove) i onda usporedim i odigram..ali u vecini slucajeva igram svoje parove jer ne zelim da mi je netko kriv..iako nam se parovi dosta poklapaju..nisam strucnjak,ali poceo sam kuzit stvari uz ovaj forum..tako da,ako znas razlucit tzv.padobrance i one "kuziste",ne vidim razloga za prigovore..samo ih izignoriras i to je to..nov sam tu,ali to ne znaci da sam padobranac..i oni sto se hvale s pogodjenim parovima su mi isto smijesni..ja sam jucer pogodio,kaj bi se sad trebao hvalit?idemo dalje sa savjetima i bok..tako da,bravo admine!!svaka cast!;-)
stavit cu odmah parove..
Rondo (-14,5+) vise
U formi je..cuvat ce ga Chalmers koji nije njegova klasa,a i poboljsao je sut..ne vjerujem da ce se Pierce bas naigrat uz Lebrona ili Wade-a..mislim da ce Rondo povuci..nadam se samo da nece biti blowouta..mislim da ne bi trebalo..
Pierce (-17,5+) manje
Sve sam napisao gore..
Bryant (-29,5+) manje
Ja ne znam sta je s njim..covjek ode preko i izgube utakmicu,zabije manje i vise asistira i pobijede..nije mi jasno sta on u biti zeli??gubit utakmice?zadnju tekmu je imao 14 koseva i 14 asista i razbili su..eto..
Sretno i pozdrav!!:-)No hard feelings!
By iggidala
#3305 Idemo i danas!
•24,5 - Westbrook R. (Okc) VIŠE 1,85
•15,5 - Monroe G. (Det) VIŠE 1,85
•27,5 - James L. (Mia) VIŠE 1,85
•14,5 - Rondo R. (Bos) VIŠE 1,85

Ovako , sto se tice Westa, cuga ga Nasha znamo za njega kakav je igrac, los u obrani , Westbrook itekako snazniji i veci od Nasha. Forsirati ce kao i svaku tekmu a pogotovo danas kad je okrsaj sa Lakersima. Monro jedini igrac svjetle buducnosti Detroita, iznimno jak centar, buduci top centara u ligi , danas igraju sa Orlandom koji nije jak pod kosem, mislim da mi Monroe ovo morao rjesiti lagano posto u zadnje vrijeme uzima puno suteva i uzima na sebe veliku odgovornost momcadi. Zadnja dva para Lebron znamo o kakvom je tipu igraca , znamo da se ove sezone drzi oko 25 ppg. Danas ga vidim kako preuzima inicijativu posto je Boston izniman protivnik,rivali su to. Bitno je napomenuti kako Lebron prolaze ove granice samo u bitnim temama, na ostalim on se vise trudi pripomoci ekipi em sto se tice assistiranja a i skokova. Danas ga vidim kao pravog leadera. Rondo over , majami na poziciji pleja slab sto se tice obrane. Rajon se ove sezone jako popravio sto se tice suta, zapravo on je jedina prva violina Bostona koja jos vuce Celticse . Zadnjih tekmi redovito pruza dobre igre cesto ide u over tu ga vidim i danas!
Sretno!
By MvP39
#3308 Jucer su Knicksi usrali sve, danas odlicna ponuda i igram 2 listica za visoki ulog http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/mvp39/page-2/#p3307
By celavi_stvor
#3312 K.Bryant (29,5) 1 @ 1.85
Lakers-Oklahoma(-2,5) 2 @ 1.85
NewYork - Atlanta 1X @ 1.31

Lakersi ili \"Fejkersi\" su konačno prekinuli katastrofalan niz i dobili jednu utakmici... izgleda da je Kobe skontao šta treba raditi da bi se dobila utakmica... kobe je u zadnjoj utakmici više asistirao nego što je šutirao... i na kraju se sve to isplatili.. Hoce li istu taktiku koristiti večeras, pa i ako je bude koristio koliko ce ona piti vode jer im u goste dolaze opasni Thunderi.. Oklahoma je najbolja ekipa u NBA koji u prosjeku zabijaju oko 105 koseva po jednoj utakmici.. predvodjeni su Fantastičnim Durantom i Westbrookom i Lakersi ce vecaras imati dosta problema prilikom cuvanja ove dvojice... Tacnije vise problema ce imati sa Westbrookom jer u Lakersima nema igraca koji ga moze zaustaviti.. Ove sezone su ova dva tima igrali vec dvije utakmice i u oba meca je Oklahoma odnjela pobjedu tako da i večeras ne vidim drugi rezultat pogotovo kad su Lakersi usli u nezgodan period i tesko dolaze do pobjede..
Samo da se nadovežem na analizu utakmice... Rekao sam da je Kobe u utakmici protiv Utaha odradio nevjerovatnu stvar gdje je uputio prema košu samo 10 šuteva... nevjerovatno za njega... ali je zato imao najvise asistencija ove sezone.. čak 14.. izgleda da je konačno skontao da treba malo više da radi za svoju pre-pre plaćenu ekipu i da smiri ruku i da malo više asistira i koristi ostale suigrače... ako misli da se dograbi Play-offa..
Inače je Kobe ušao u loš šuterski period tako da ga i večeras vidim ispod 30 komada....
NewYork.... http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif nakoj jučerašnje katastofe ponovo ih igram.... nema šanse da ponove katastrofalnu šutersku noć od sinoć... barem se tako nadam...