- 27 Jan 2013, 20:03
kinder said
nba knight, koji je razlog sto jako malo skoro nikako ne postavljas tipove na forumu.
Previse se nakotilo ovih padobranaca, novokomponovanih a momci koji su tu godinama i koji tipuju nigdje ih.
ne kuzim ovaj forum..stalno netko nesto sugerira,pljuje..nije mi jasno..ja mislim da admin radi super i drago mi je sto sam nasao ovaj forum..nije bitna ni statistika niti lajkovi..ja kad dodjem ovdje,ne procitam parove i uplatim..nego procitam,razmislim,pogledam svoje parove(koje sam naucio uz ovaj forum,tko koga cuva,tko igra bolju obranu,matchupove) i onda usporedim i odigram..ali u vecini slucajeva igram svoje parove jer ne zelim da mi je netko kriv..iako nam se parovi dosta poklapaju..nisam strucnjak,ali poceo sam kuzit stvari uz ovaj forum..tako da,ako znas razlucit tzv.padobrance i one "kuziste",ne vidim razloga za prigovore..samo ih izignoriras i to je to..nov sam tu,ali to ne znaci da sam padobranac..i oni sto se hvale s pogodjenim parovima su mi isto smijesni..ja sam jucer pogodio,kaj bi se sad trebao hvalit?idemo dalje sa savjetima i bok..tako da,bravo admine!!svaka cast!;-)
stavit cu odmah parove..
Rondo (-14,5+) vise
U formi je..cuvat ce ga Chalmers koji nije njegova klasa,a i poboljsao je sut..ne vjerujem da ce se Pierce bas naigrat uz Lebrona ili Wade-a..mislim da ce Rondo povuci..nadam se samo da nece biti blowouta..mislim da ne bi trebalo..
Pierce (-17,5+) manje
Sve sam napisao gore..
Bryant (-29,5+) manje
Ja ne znam sta je s njim..covjek ode preko i izgube utakmicu,zabije manje i vise asistira i pobijede..nije mi jasno sta on u biti zeli??gubit utakmice?zadnju tekmu je imao 14 koseva i 14 asista i razbili su..eto..
Sretno i pozdrav!!:-)No hard feelings!