- 08 Nov 2015, 12:34
11,5-Porzingis K.] New York - L.A. Lakers overdanas tipujem na latvijskog rookie-ja over na ovu granicu
protiv LAL skoro uvijek tipujem na nekog igraca over posto su propuh na svakoj poziciji
dvoumio sam se između njega i mela ali sam se odlucio za mladog Porzingis zbog dosta manje granice
inace Porzingis je prebacio ovu granicu 4/6 puta u ovoj sezoni od toga 3 zaredom SAS,Cle,Mil(prve 2 13 pts,zadnja 14 pts)
uzima cak 13 suteva ali kad gledam roster od knicksa jasno mi je i zasto

kako sam rekao LAL su uzas u obrani pogotovo u reketu gdje su tandem cini ni sjena obrambenog biseg specijalista Roy Hibbert i mladi Julius Randle
ovo je idealna prilika za obje ekipe skupit jos jednu pobjedu,a u toj zelji ekipe NYK netko mora i pomoc Melu,11.5 je granica koja bi se trebala proc
[20,5-George P.] Cleveland - Indiana overPG dize svoju formu zadnje 2 tekme 36,26 pts,oo je jos uvijek mala granica od one standardne koje smo na navikli na njega(23.5-24.5)
danas derbi sa Cavsima,LBJ je pod upitnikom tako da bi PG-u mogao bit jos olaksan posao ali i ako ce igrat nema veceg motiva nego "nadmudrit Lebrona"
inace utakmice Georgea i Lebrona su meni osobno uvijek zanimljive kada oba igraca uzimaju stvari u svoje ruke
kada je Lebron bio u Miamiju jos(proslu sezona se ne vrijedi jer je George bio skoro do kraja ozljeđen) stvorilo se pravo rivalstvo između njih
u sezoni 13/14 pogledajmo samo brojke protiv miamija tj lebrona u regularnoj sezoni 17,25,23 a u PO u 6 utakmica redom 24,14,17,23,37,29 znaci
6/9 puta je presao ovu granicu
ako lebron nece igrat treba do navecer pricekat onda i
[16,5-Love K.] a over
također i
D.WADE 20.5 over kao sta je kolega @dino13 naveo