Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#33296 5 utakmica danas. 2 u ranijem terminu. Bit će veselo :D

KEVIN LOVE na 11,5 koef 1,90 u Favbetu! ***jbg, ispravili na 17.0, pitanje je dal će priznat, vjerojatno neće :roll:

Još jedna niska margina: B.Knight 15,5 koef 1,90 u Favbetu. E sad, drugi par rukava je što ide na Russela u gostima. Komentiram samo marginu jer je na 17,5-18,5 u drugim kladama
By dino13
#33299 D.WADE 20.5+ Premier

igrac kojeg redovno ispostujem sa overom protiv Raptors-a ,
Wade se uvjek nabrije protiv njih na zadnjih 16 meceva sa njima ima 12 overa na ovoj granici , meni dovoljno za overa
By Filozof
#33300 Jučer pogodio 5/6

Anthony Davis 26,5 OVER 1,85 [25] -
Blake Griffin 25,5 OVER 1,85 ✔
Dwight Howard 16,5 OVER 1,85 ✔
J.J. Redick 15,5 OVER 1,85 ✔
Ricky Rubio 12,5 UNDER 1,85 ✔
John Wall 18,5 OVER 1,85 ✔

link posta: viewtopic.php?p=33214#p33214
___

Westerbook 26,5 OVER

Wess zadnje 4 utakmice ne prebacuje ovu granicu, protiv Nuggetsa nije bilo ni toliko ocekivano jer je pucao 7-13 za 25min igre, nakon toga s Rocketsima ostaje na 25 uz šut 10-16, protiv Raptorsa je uzeo malo veći broj šuteva no realizacija je kaskala i uz 8-21 zabija 22 poena, a na analizama opjevanoj utakmici s Bullsima ostao je na 20. OKC je uz to upisao i 3 nanizana poraza. Sunsi igraju brzu kosarku sa velikim brojem poena i to sigurno paše Wessu i ako uzme očekivanih 20ak šuteva mislim da bi napokon trebao prebaciti ovu granicu.

Drummond 18,5 OVER

Drummond ove sezone igra odličnu košarku, a i dosta napada Pistonsa prelazi preko njega. Ove sezone na prosjeku je od 18.6 poena po utakmici, iako je do sada samo dva puta prelazio ovu granicu (Bulls 20 - Pacers 25) i 2 puta ostajao na granici s Utahom i Hawksima. Zadnju utakmicu protiv Sunsa pusao je 5-9, a slobodna bacanja bacao katastrofalnih 2-13, tako da je lagodno mogao prebaciti ovu granicu no on je ipak zabio samo 12 poena. Osobno mislim da će ga Portland danas jako teško zaustaviti da ne zabije 20+.

Ostali parovi:
Damian Lillard 26,5 OVER 1,85
LeBron James 23,5 OVER 1,85
Paul George 20,5 OVER 1,85
kladionica: SuperSport
By irving2
#33301 11,5-Porzingis K.] New York - L.A. Lakers over
danas tipujem na latvijskog rookie-ja over na ovu granicu
protiv LAL skoro uvijek tipujem na nekog igraca over posto su propuh na svakoj poziciji
dvoumio sam se između njega i mela ali sam se odlucio za mladog Porzingis zbog dosta manje granice
inace Porzingis je prebacio ovu granicu 4/6 puta u ovoj sezoni od toga 3 zaredom SAS,Cle,Mil(prve 2 13 pts,zadnja 14 pts)
uzima cak 13 suteva ali kad gledam roster od knicksa jasno mi je i zasto :D
kako sam rekao LAL su uzas u obrani pogotovo u reketu gdje su tandem cini ni sjena obrambenog biseg specijalista Roy Hibbert i mladi Julius Randle
ovo je idealna prilika za obje ekipe skupit jos jednu pobjedu,a u toj zelji ekipe NYK netko mora i pomoc Melu,11.5 je granica koja bi se trebala proc

[20,5-George P.] Cleveland - Indiana over
PG dize svoju formu zadnje 2 tekme 36,26 pts,oo je jos uvijek mala granica od one standardne koje smo na navikli na njega(23.5-24.5)
danas derbi sa Cavsima,LBJ je pod upitnikom tako da bi PG-u mogao bit jos olaksan posao ali i ako ce igrat nema veceg motiva nego "nadmudrit Lebrona"
inace utakmice Georgea i Lebrona su meni osobno uvijek zanimljive kada oba igraca uzimaju stvari u svoje ruke
kada je Lebron bio u Miamiju jos(proslu sezona se ne vrijedi jer je George bio skoro do kraja ozljeđen) stvorilo se pravo rivalstvo između njih
u sezoni 13/14 pogledajmo samo brojke protiv miamija tj lebrona u regularnoj sezoni 17,25,23 a u PO u 6 utakmica redom 24,14,17,23,37,29 znaci
6/9 puta je presao ovu granicu

ako lebron nece igrat treba do navecer pricekat onda i [16,5-Love K.] a over
također i D.WADE 20.5 over kao sta je kolega @dino13 naveo
By croigrac
#33304 Love K (15.5) over 1.70

Love je ove sezone na prosjeku od 16.2 poen, matchup bi mu trebao biti Allen koji nije neki defanzivac .Za LeBrona stoji GTD tako da ako King ne bude igrao Love mora uzet puno šuteva i bez problema preci ovu granica, ali mislim da i ako LeBron
bude igrao Love moze prebaciti ovu granicu.

Valanciunas J (14.5) under 1.85

Valanciunas opcenito ove sezone solidan pod kosem, ali danasnji matchup mu je Whiteside koji doslovno jede sve u obrani. Wade je sam izjavio da je Whiteside veoma važan kotačić u ekipi Miamia.
Dok s druge strane Toronto ima ofanzivno vrlo jake igrace na koje ce se gurat lopta, a to su DeRozan i Lowry koji idu na Wadea odnosno Dragica koji nisu defanzivno toliko jaki. Tu vidim kako ce njih dvojica potrositi puno lopti, njima ce se vjerovatno pridruziti jos jedan igrac koji ce morati povuci, ali ne vjerujem da ce to biti Jonas koji ide na najboljeg covjeka obrane Miamia.

Granice su iz SuperSporta
By Filozof
NBA Knight wrote:Filozof, da čestitam, ubijaš zadnjih dana :)

Hvala, nadam se da ce se nastaviti i da ce nekome pomoci; jer se ja sam uvijek nakacim na onog koji mi padne :lol:
By donvajse
#33315 Sta se tice Kinga on nije trenirao ali moze i zeli igrat,sad pitanje je Sta ce bit Jel je Blat izjavio da ako bude igrao J.R Smit,a igrat ce,da nema potrebe da igra King jer da Mo,Love i Smit mogu uzet pobjedu....
By NBA Knight
#33319 The Pacers are planning on using their small-ball lineup on Sunday vs. the Cavaliers which means Paul George will start at power forward. As long as C.J. Miles (ankle) is cleared to play, the Pacers will roll with a starting five of George Hill, Monta Ellis, Miles, George and Ian Mahinmi. The Cavs have a traditional lineup with Timofey Mozgov and Kevin Love in their frontcourt, so the matchup between George and Love will be a lot of fun to watch.

Što znači da ćemo gledati match-up George-Love, a ne George-Lebron? Lebron isto upitan, CJ Miles upitan. Treba još čekat vijesti inače nema smisla davat predviđanja.