Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By mestar_10
#333 NBA liga Boston - Milwaukee
Broj poena domaćina 98.5 tip: manje

Boston i Milwaukee igraju 4. i posljednji međusobni susret ove sezone, prva tri su bila: 91:88 i 99:88 za Buckse, te 96:92 za Celticse. U odnosu na te utakmice imamo jednu veliku promjenu u igri u koncepciji Bucksa, trener Skiles je u petorku gurnuo Mbah a Moutea, objektivno njihovog najboljeg obrambenog igrača i to se itekako osjeti na rezultatima. Obrambeno su stabilniji, primaju manje poena, zadnjih 7 utakmica samo jednom preko 93, u debaklu kontra Clippersa. Obrana je očigledno na višoj razini, a kako se Ellis strašno muči sa šutom i igra prilično izvan forme, utakmice u zadnje vrijeme su dosta neefikasne. Celticse se pak muče s obranom od početka, ali ni napad nema neku vrhunsku konstantu. U zadnjih 11 utakmica samo su dva puta prebacili današnju marginu od 98.5. I to kontra Minnesote (104:94) i u zadnjem meču protiv obrambeno očajnog Clevelanda (103:91), kojem je Pierce utrpao 40. I istatistički i koncepcijski ovaj pick izgleda vrlo dobro. Ponavljamo, Skiles je očajnog obrambenog Ilyasovu zamijenio dobrim braničem, a istovremeno napad Celticsa ne briljira, posebno se to odnosi na klupi od koje Rivers dobiva malo ili ništa.
By Melo_7
#334 @NBA Knight,slažem se sa tobom u vezi boozera;
@bjede,sa tobom u vezi chandlera;
slažem se i sa ovima što su naveli griffina više jer isto vjerujem da neće forsirat,mislim također da će kemba lagano preko currya u više i kao što @Pana kaže jennings manje;
mislim da se ovih 5 under/over parova isplati odigrati,kvota 20 a izgleda dosta moguće...
By celavi_stvor
NBA Knight said

Mene danas jako zanima kako će izgledati utakmica New York - Chicago. Kao što znamo Anthony ove sezone tamo igra četvorku. Dakle ćuvat će ga Boozer? Kako će to izgledati? Pa ne može ga on čuvati i zanima me dal će trener raditi neke promjene u momčadi i koliko će zapravo Boozer biti u igri, jer Anthony njega može čuvati i ovo je opaki miss-match. To me privlači da ga igram under. Zato Boozer manje od 15,5. Petorka s njim u duelu protiv Anthony nema smisla, Noah mora biti unutra zbog Chandlera, a Boozer nemože ni Brewera čuvati. Ovo je moja procjena na temelju čitanja košarkaške taktike, nema nikakve veze sa statistikom. Jel se slažete s ovim?

Biće ovo dobra tekma... Slažem se sa misljenjem.. Mello je igrač koji ima brz šut i spreman je pucati sa svake pozicije... Ove sezone je popravio igru u odbrani i to jako dobro radi... Od svih Bullsa nema niko normalan da ga može saustaviti a pogotovo Boozer koji je dosta sporiji od njega... Boozer će morati da se troši u odbrani tako da će biti lošiji u napadu... Boozer nema dobar šut sa distance a Knicksi mu neće dozvoliti da se približi košu..Ako Mella krene šut može on utrpan 20 komada na poluvremenu... Večeras sve zavisi od toga kako će šuteri Knicksa biti raspoloženi... Ja bi kod ove tekme odigrao da će Knicksi biti bolji u prvoj četvrtini ili u prvom poluvremenu, jer u svakoj tekmi jako i dobro krenu i nabiju koš razliku i drugo poluvrijeme igraju laganije...
By OT
NBA Knight said

Mene danas jako zanima kako će izgledati utakmica New York - Chicago. Kao što znamo Anthony ove sezone tamo igra četvorku. Dakle ćuvat će ga Boozer? Kako će to izgledati? Pa ne može ga on čuvati i zanima me dal će trener raditi neke promjene u momčadi i koliko će zapravo Boozer biti u igri, jer Anthony njega može čuvati i ovo je opaki miss-match. To me privlači da ga igram under. Zato Boozer manje od 15,5. Petorka s njim u duelu protiv Anthony nema smisla, Noah mora biti unutra zbog Chandlera, a Boozer nemože ni Brewera čuvati. Ovo je moja procjena na temelju čitanja košarkaške taktike, nema nikakve veze sa statistikom. Jel se slažete s ovim?

Ja sam tu utakmicu razmatrao i kada se uzme sve ubzir i kako je Melo recimo Gerald Wallace-u utrpao 40+ poena i općenito koliko je fizički jak mislim da Boozer kao što ti kažeš nema šanse,tu je Carmelo over.A ako uzmemo Boozer-a u ofanzivi Melo je jači i izgurat će ga iz reketa a ako ovaj nešto i pokuša tu je Chandler koji će izači na pomaganje.Ako krene na ulaz bod koš Chandler,ako šutira sa visokog posta Carmelo,ako se spusti u niski post Carmelo će ga izgurati odnosno Boozer se neče ni moći pozicionirati kako treba jer mu Melo to neće dozovliti.Pored svega navedenog Bullsi igraju postavljeni napad i svaki se igrač zna gjde koji treba i kako treba svaki ima svoj tzv sweet spot na terenu e Boozer do svog na krilu reketa neće moći sigurno lako da dođe i primi loptu uradi dva driblinga u tijelo i završi hook-shot-om ili nekim sky hook-om.Da ne govorimo kako Chandler dobro gradi skok,tako da id nekih second chance poena nema ništa.Boozer je under kod nas je isto 15,5 u premieru.
By bjede
#337 Još nešto od mene:

Toronto -3,5

Od ozljede Bargnanija Toronto igra kao preporođen! Nema li Lowryja, pa je Calderon preuzeo konce igre ekipe i za sad to izgleda jako dobro. Svi ovi igrači iz drugog plana grizu u obrani, Toronto prima relativno mali broj koševa, posebno protiv ekipa svg kalibra. U seriji od 4 pobjede i mislim da im danas i peta ne gine.
Magic je ekipa koju su prije početka sezone mnogi smatrali najgorom u ligi. Međutim, solidno su ušli u sezonu i zasad nadmašili očekivanja. Ipak, Magic je ekipa izrazito kratke rotacije, duže vremena bez iskusnog Turkoglua, a pred koji dan doživjeli su težak udarac - ozlijedio se njihov najbolji igrač Glen Davis kojeg neće biti 4-6 tjedana! Mislim da bi Toronto bio veliki favorit i s njim u rosteru, a sad više ne treba ni govoriti. Toronto je jako loš u obrani reketa i tu bi bila šansa Magica da je Big Baby unutra. Vidjelo se to i prošlu utakmicu kad im je Monroe u u gostima utrpao 35! lol Ovako Orlando ostaje na 2-3 napadačke opcije, Redick, Afflalo, Nelsom.

S ovim u vezi isplatilo bi se uzeti i overe Afflaloa i Redicka. Oni će morati uzeti ove šuteve koje je inače uzimao Davis, a obojica su solidni šuteri i inače su na negdje oko 15-ak poena. Toronto je uz to 6. najlošija ekipa po obrani backcourta i najgora u ligi po branjenju pozicije SG!

Sretno!
By bjede
#338 Što se tiče čuvanja Mela, mislim da Boozer nema šanse u tom duelu i moguće da će Boozer imati smanjenu minutažu. Deng jedini može koliko-toliko uštopati Anthonyja i vjerujem da će za on držati većinu utakmice. Problem je što Bullsi u slučaju da izvade Boozera nemaju nekoga tko bi dobro pokrio trojku ako Deng prijeđe na Anthonyja. Ne znam, bit će interesantno. Da je Stoudemire unutra bilo bi sve jasno, ovako ostaje za vidjeti kako će to funkcionirati.
S druge strane, nije nemoguće da Boozer uz standardnu minutažu ode i u over. Tako da ga je možda i bolje izbjegavati. Jer Hoah i Chandler će se "potući" na centru.
By dexter
#341 mayo under 20,5 moj par veceri
mejo igra protiv bivseg kluba i ako ga iko zna u dusu to je toni alen koji ce ga veceras cuvat, ocekujem blowout memfisa kao sto je sinoc miami oduvao maverikse, mejo ne bi trebao previse igrati a u obzit treba uzeti i da ovo ne bi trebala biti utakmica na veliki broj poena
By celavi_stvor
#343 Toronto(h-9,5)-Orlando 2 @ 1.30
SanAnton-New Orleans Horn. 1 @ 1.10
Boston(ki)-Milwaukee Bucks 1 @ 1.40
@ 2.00 x visoki ulog /uhhhh / Orlando ovo jednostavno mora pokriti... nema šanse da ih Raptorsi poderu... O Spursima nemam šta puno za reći... dobijaju sa hendikepom... I kao posljednji igram na pobjedu Bostona...

+ dva singla....
Boozer C(-15,5+)-NYK-Chi 1 @ 1.85
Rondo R.(-15,5+)-Bos-Mil 1 @ 1.70