U lokalima (Premier) ima i 20,5.
Rudy Gay ove sezone bilježi 17.1 ppg, 2.4 apg, 6.6. rpg. Clippersima je zabijao 16 i 20, Lakersima 19, Memphisu 19, Phoneixu 9, Houstonu 15, Golden Stateu 22. Očekivalo se puno više od njega dok Rođe nije bilo, zakazao je. Prošlu utakmicu zabio je 22 poena ali je ispucao čak 25 lopti. DeMarcus Cousins (Achilles) said he expects to play Monday against the Spurs. Još ako bi se on vratio, bio bi dodatni plus za ovaj par ali ga svejedno igram. Ono što je bitno večeras je i to da će Peška čuvati Leonard, a mislim da smo svi upoznati o kakvom se defanzivcu radi. Gay kontra Spursa i nema bajne brojke, u 30 utakmice je na prosjeku od 14.8 poena po utakmici. Kada uzmemo u obzir da Gay u posljednje vrijeme ne igra na svojoj razini, prošlu je zabio 22 ali uz šut 10-25, Rođo bi se trebao vratiti i Gay sigurno neće uzeti toliko lopti, a sa druge strane čeka ga Leonard preko kojega će teško u over.
m ellis 14,5 over
mislio sam se izmedju njega i prve violine indiane p georga,i ipak je pao izbor na njega,kako zbog sinoćne izvedbe (iako i p george igra top), kako zbog samog match upa,jer će ga čuvati fournier/oladipo gdje obojica misle samo na napad ,pa ajmo reć i same margine.. ellis je napadački vrlo moćan i vrlo raznovrstan igrač,koji je dolaskom u indianu jednostavno nije više prva napadačka opcija, gdje se malo i tražio, i iskreno se nadam da ćemo u budućnosti gledati ellisa gdje će mu neki prosjek biti 17-18 poena.. večeras mislim da će ovo lagano proći
gallinari 18,5 over
njega ću uvjek uzeti over protiv ekipa kao što je protland,koja odlaskom la markusa i batuma iznenađujuće dobro igra,al u obrani su rupa, kako na vanjskim linijama tako i pod košem,a leonard koji će čuvati gallinarija,mislim da nije dobrastao još ozbiljnoj obrani...kada znam da gallinari je prva napadačka opcija denvera,gdje ima dosta visok postotak ubačaja i gje prosječno ide 7-8 puta na liniju za slobodna bacanja, jednostavno ga večeras vidim preko 20 poena
cj mc collum 17,5 over
sinoć išao poen iznad ove granice,nek i večeras tako bude i super... uzimam ga jer denever i obrana ne idu u istu rečenicu, i kad znam da je uz lillarda glavna ofenzivna snaga portlanda, moram ga protiv denvera uzeti na ovoj granici.. igrač koji ima dosta finu ruku,kako šut za tri poena tako i s poludistance,jednostavno napadački dosta dobar igrač... znam da će uzeti svoj broj šuteva,nekih 16-17, te ga vidim lagano u over,čak i preko 25 koševa...
k thompson 17,5 over
je curry u životnoj formi,lik pogađa sve šta opali,al ovaj panj napokon mora proraditi i imati preko dvadest poena utakmicu...vrti se non stop oko ove granice,poen gore dole..e sad da je neka bolja momčad uzeo bi curry over,al pošto je u igri detroit,kojega mogu da lako unakaze, i bojim se tog jebenog blow outa,jednostavno mislim da će klay do kraja 3. četvrtine prebaciti ovu marginu,jer je on to zna i može...
supersport kladionica
sretno
canca wrote:04:00 R.Gay under 19,5 1.85 Wwin
Rudy Gay ove sezone bilježi 17.1 ppg, 2.4 apg, 6.6. rpg. Clippersima je zabijao 16 i 20, Lakersima 19, Memphisu 19, Phoneixu 9, Houstonu 15, Golden Stateu 22. Očekivalo se puno više od njega dok Rođe nije bilo, zakazao je. Prošlu utakmicu zabio je 22 poena ali je ispucao čak 25 lopti. DeMarcus Cousins (Achilles) said he expects to play Monday against the Spurs. Još ako bi se on vratio, bio bi dodatni plus za ovaj par ali ga svejedno igram. Ono što je bitno večeras je i to da će Peška čuvati Leonard, a mislim da smo svi upoznati o kakvom se defanzivcu radi. Gay kontra Spursa i nema bajne brojke, u 30 utakmice je na prosjeku od 14.8 poena po utakmici. Kada uzmemo u obzir da Gay u posljednje vrijeme ne igra na svojoj razini, prošlu je zabio 22 ali uz šut 10-25, Rođo bi se trebao vratiti i Gay sigurno neće uzeti toliko lopti, a sa druge strane čeka ga Leonard preko kojega će teško u over.
super par,čak bi rekao da nije toliko ni bitno ko ga čuva,koliko očajna forma gaya i vjerovatni povratak rođe..
lagano wrote:canca wrote:04:00 R.Gay under 19,5 1.85 Wwin
super par,čak bi rekao da nije toliko ni bitno ko ga čuva,koliko očajna forma gaya i vjerovatni povratak rođe..
Koliko god da je on u ocajnoj formi ja mislim da je to najvise zbog izbivanja Cousinsa s terena. Dok je Cousins u igri svi igraci se "okupe" oko njega, dosta se obrana fokusira na njega i time Gay ima vise prostora. Dok eto, kad nije bilo Rođe obrana se fokusirala na Gaya pa je imo problema. Svakako se slazem s parom, i koliko god ce njemu pomoc dolazak Rođe na teren, sve bi to Leonard i obrana Spursa trebala nadomjestit. Cak treba obratit paznju veceras dal ce imat Gay vise prostora pa da potvrdimo moju trvdnju. Svejedno sretno, mislim cak da cu i ja to igrat.
sephiroth88 wrote:Što se tiče Gaya, stvar tu treba gledat iz šire perspektive. Osim Cousinsa, koji će se vratit u ko zna kakvom stanju i koliko će igrat, tko tu još može uzet 20 lopti? Nitko. Mali Collison je out, ostaje jedino Gay. Ako se uzme u ozbir da će prosječno bit na raspolaganju između 85-90 napada, i ako ne dođe do blowouta, prije će Gay u over s 25 ispucanih lopti nego u under.
Problem je sto nece ispucat 25 lopti, 14,1 mu je prosjek i vjerojatno ce bit tu negdje oko tog broja
LMA12 wrote:Ispucace 25 lopti ali koliko ce ubaciti uz stalnu odbranu nad njim?
Zasto bi ispuco 25 lopti ? Ako nije toliko ispuco ni kad Cousinsa nije bilo.
MvP39 wrote:LMA12 wrote:Ispucace 25 lopti ali koliko ce ubaciti uz stalnu odbranu nad njim?
Zasto bi ispuco 25 lopti ? Ako nije toliko ispuco ni kad Cousinsa nije bilo.
Upravo tako, baš gledam mečeve iz prošle sezone, u oba kod kuće Kingsi bez rođe, a Gay 16 i 18 pts, i ni u jednom meču nije uzeo više od 20 lopti. Ja bih ovde dodao moguć BO.