šta reći za maloga, životinja koja jede na terenu... u prosjeku ima šut 7.9-18.8 trice 1.4-4.1 i Ft 5.5-6.9
u prosjeu ima 22.6ppg ali u 1.mjesecu se jako izdigao ima prosjek od 25ppg zadnje 2 utakmice katastrofalan šut gdje je zabio 10 i 18poena ali dns je njegova večer protiv Lakersa koji se jako muče u sezoni, nemaju poštenog playa koji bi maloga Westa mogao zaustaviti, štoviše protiv Lakersa mu jako dobro ide ove sezone im je zabio 27 i 33 poena, a da ne govorimo o njegovoj brzini snazi, kontrama i polukontrama... puno šutira i forsira ali neka
još su mi ok gordon 17.5 under i nash 11.5 under
Goodness said
Jel rondo propusta ostatak sezone? nisam dobro cuo?
da, nažalost. boston je sad vjerovatno gotov, uslijediće dobro poznati aingeovi trejdovi i jezgra će se raspast. to je moralo kad tad doći i bez rondove povrede, meni se sad to čini još izvjesnijim.
1 poen ima iz slobodnog a treba mi 25.. ma bizi
griffin 18.5-over
horford 15.5 over
batum 15.5-over
i jedan upitni monroe 15.5 over
nemam nekih posebnih objasnjena,samo filing jbg.
sta mislite nakon ozljede ronda i poena garnetta u zadnje dvije na kolko ce ga kladionice stavit sljedecu?
molim komentare za parove
igrao sam svasta tako da bolje da sve ne objavljujem
al glavni tiket mi je:
Griffin (18,5) over
Lac - Por (191,5) over
Aldridge (20,5) under
Nek se ponovi utakmica od sinoc
Vjerovali ili ne ovo je granica u Bhplayu…
Randolph Z. (Mem-New O) – -12.5+ over – Ovo se jednostavno mora uzeti. Randolph je po mom misljenju najbolji igrac Memphisa. Fizicki jak i odlican u duelu sa puno ofenzivnih skokova koji su njegov forte. U zadnje 4 utakmice nije na nekoj dojmljivoj razini (13, 13, 12, 12) i to je mozda razlog sto je bhplay stavio ovu granicu. Uzima u prosjeku 15 suteva i drugi je potrosac lopti u Memphisu, odmah iza Gaya. Zadnju utakmicu protiv New Orleansa je zabio 15 poena, a to je minimalna brojka koju ocekujem i veceras Moze se odigrati ako ima negdje na 16.5 under, a ovdje 12.5 over.
dalas phx lac portland batum sve over 4 od 5