Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By dr. Igy
MvP39 said

dr Iggy said

http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/dr-iggy/page-3/#p3438

Turner E. (Phi-Mem) - -14.5+ - under - Ovo igram najvise iz razloga sto je u duelu sa T.Allenom koji je strasan defenzivac. Sinoc je Gordona ostavio na 8 poena, a Gordon je za Turnera dimenzija vise. Inace Turner je u solidnoj formi u zadnje 3 utakmice, no to je redom bilo protiv ekipa kojima obrana nije u prvom planu, a i on nije igrac koji moze u serijama pruzat dobre partije. Ove sezone protiv Memphisa i Allena zabio 1 poen za 41 minutu na parketu.

Ovaj par sam ja danas gledo, ali kolko sam vidio i kolko pratim Philu, Turner ne igra na poziciji SG, na toj poziciji su ili Nick Young ili Ivey, rijetko dolazi Turner na tu poziciju. On je vise krilo nego bek suter, a i Allen je nizi od njega, za 10 cm, ali to je dosta u NBA jer su svi igraci u razmaku od 40-ak cm. Tako da sam taj par zaobiso jer ne vjerujem bas da ce ga cesto Allen cuvat.

Jedino ako Wright ispadne iz petorke, a uđe N.Young, onda se i Turner pomice na poziciju SF gdje ga ceka Gay koji je također obrambeno odlican igrac. Na kojoj god poziciji da zaigra protiv Memphisa ce tesko u over.
Jedina mana ovog tipa je njegova trenutna forma koja je odlicna, no kao sto sam napisao prije, tesko da on moze u kontinuitetu ponavljati dobre brojke.
By dr. Igy
dr Iggy said

MvP39 said

dr Iggy said

http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/dr-iggy/page-3/#p3438

Turner E. (Phi-Mem) - -14.5+ - under - Ovo igram najvise iz razloga sto je u duelu sa T.Allenom koji je strasan defenzivac. Sinoc je Gordona ostavio na 8 poena, a Gordon je za Turnera dimenzija vise. Inace Turner je u solidnoj formi u zadnje 3 utakmice, no to je redom bilo protiv ekipa kojima obrana nije u prvom planu, a i on nije igrac koji moze u serijama pruzat dobre partije. Ove sezone protiv Memphisa i Allena zabio 1 poen za 41 minutu na parketu.

Ovaj par sam ja danas gledo, ali kolko sam vidio i kolko pratim Philu, Turner ne igra na poziciji SG, na toj poziciji su ili Nick Young ili Ivey, rijetko dolazi Turner na tu poziciju. On je vise krilo nego bek suter, a i Allen je nizi od njega, za 10 cm, ali to je dosta u NBA jer su svi igraci u razmaku od 40-ak cm. Tako da sam taj par zaobiso jer ne vjerujem bas da ce ga cesto Allen cuvat.

Jedino ako Wright ispadne iz petorke, a uđe N.Young, onda se i Turner pomice na poziciju SF gdje ga ceka Gay koji je također obrambeno odlican igrac. Na kojoj god poziciji da zaigra protiv Memphisa ce tesko u over.
Jedina mana ovog tipa je njegova trenutna forma koja je odlicna, no kao sto sam napisao prije, tesko da on moze u kontinuitetu ponavljati dobre brojke.

Nisam pratio Philadelphiu uzivo u zadnje vrijeme. Young ce vjerovatno startati, no svejedno ostajem pri ovom tipu...
By Pana
#3457 Utah 1,
Lee 20,5 vise,
Calderon 12,5 vise.

Chikago -12,5 - Charlotte H2,
West 15,5 vise,
Lopez 17,5 vise.

Poz i srecno svima.
By NYK
#3458 evo i od mene nešto za danas http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/nyk/#p3453

da nisam ovo već ranije uplatio tu bi se sigurno našao i over tekme toronto i gsw.. premala margina od 201.5 s obzirom na broj koševa u posljednjih par utakmica kod ta dva suparnika.. a i over kod utaha i houstona mi je dosta realan
By canca
#3461 Kyle Lowry (back spasms) will not play in Monday's game vs. the Warriors.

Mike Conley (ankle) will not play on Monday.

Arron Afflalo (calf) will not play vs. the Nets on Monday.

Andrew Bogut (ankle) is on the Warriors active roster and may start Monday's game vs. the Raptors.

Jason Richardson (knee) will not play vs. the Grizzlies on Monday and he's targeting a return on Friday.