(20.5)GSW - Curry S. - OVER
(18.5)CHA - Walker K. - OVER
98.5/Boston - UNDER
OT said
Nije Irvinga Hill strpao u đep Uncle Drew-a je strpala povreda tada je igrao sa slomljenim prstom,pored njega Hill moze samo da plače,a koru odbrane Indiane čine dva čovjeka Paul George(Kengur pravi ja onakve abnormalne ruke nisam vidio i još je jako jako brz ima odličan rad ruku i reflex) i Hibbert koji je kao neki All-Star mene tačno duša zaboli kada vidim ko danas igra centra na all star utakmici i koje se sve letve danas od igrača smatraju all star igračima.Nekada je pozcija centra bila strah i trepet pogotovo kad su je igrali Robinson,Ewing,Hakeem,Shaq,Mourning.Pa evo da se danas Hakeem skine u šorc i zaigra recimo večeras za Cavse otreso bi onu letvu od Hibberta nema veze što mu je 47 godina,pojeo bi ga.Tako da u opće takve letve ja ne uzimam za ozbiljno.Za mene je Irving poslije Rosa-a najbolja atleta među PG jer kretanje kakvo čovjek ima i kako ulazi pod koš,reže prostor inicira kontak.A Hill za njega neču da trošim tastaturu.Na dalje Indiana je bez Grangera ekipa bez glave i repa jedino nešto vrijedno spomena je Paul George i David West sve ostalo je tanko.Cavsi su ekipa koja se oporavlja imaju neke dijelove i imaju onaj glavi Irvinga tako da su oni ekipa koja će pametnim radom u narednih 2-3 godine biti playoff ekipa,dok Indiana sa 85 miliona koliko su Hibbertu dali mogu samo da se nadaju da će ova preko noći da nauči da žvače žvaku i hoda u isto vrijeme,a o prosjeku 20-10 recimo to može samo na igrici kad mu staviš sve 99 a i tada bi bilo upitno.I ja umal da zaboravim mali broj poena koje ekipa daje ili prima nije nužno odraz njene dobre odbrane nego taktike tzv postavljenih napada i odbrana,kao što se može vidjeti ko gleda utakmice da je tempo ravan sporovodu,te ekipe ne guraju loptu naprijed ne idu na brzo završavanje napada nego se čeka da se izgradi ili izolacija za primarnu opciju napada ili da se jeda od igrača nađe na svom "omiljenom položaju".
Private Lady In Your Town - No Selfie - Anonymous […]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]