- 31 Jan 2013, 00:15
PHOENIX-LA LAKERS 2 1.70
Jucer san dovoljno napisao o Lakersima pa da se ne ponavljan ko oce tu moze pogledat http://nbaknights.com/forum/nba-i-europska-kosarka/nba-parovi-29-1/page-3/, promjenili su igru i ide im strasno napokon izgledaju kao ekipa koja je spremna ne za playoff nego i za puno vise kao sto se i ocekivalo od njih na pocetku sezone nakon dovodjenja zvijezda. Imaju 3 pobjede zaredom i sad im sljedi 7 gostovanja u nizu i mislim da veceras dolazi 4 pobjeda jer su jednostavno bolji od phoenixa plus i puni samopouzdanja nakon 3 pobjede a i znamo kako je Kobe posebno napaljen na Sunse tako da bilo sta osim pobjede Lakersa bilo bi po meni veliko iznenadjenje.
PHILADELPHIA-WASHINGTON 1 1.65
Istina PHI je ekipa puna oscilacija ove sezone al veceras mislim da dobivaju Wizardse. PHI se bori za 8 mjesto na istoku zadnje koje vodi u playoff i zaostaju 3 pobjede za Bostonom to bi mozda i bilo puno inace al posto im se ozljedio Rondo PHI je dobila veliku nadu. Utakmicu prije su izgubili od Memphisa al imali su vodstvo od cak 17 razlike al te njihove oscilacije su ih kostale pobjede dok su utakmicu prije razoruzali Knickse i lagano ih dobili. Iako Washington igra dobro u zadnje vrijeme mislim da je PHI bolja ekipa i uz igrace kao sto su Holiday ovogodisnji all star igrac, Turner koji je u formi proslu zabio 27 memphisu i T.Young koji je isto dobar i ofenzivno i defenzivno istina malo su slabiji na poziciji centra al i to ce se promjenit kad im se vrati Bynum al trebao bi zaigrat za 2 tjedna. Wizardsi su izgubili zadnja 4 gostovanja u Staples centru uvjerljivo u prosjeku sa 21.5 poena razlike pa mislim da ce se niz nastavit i veceras, jos im je i beal upitan koji se ozljedio protiv Sacramenta.
BROOKLYN-MIAMI 2 1.80
Mislim da Netsi imaju odlicnu sezonu najbolju jos od 2002, mozda zbog promjene imena nisam siguran hehe, uglavnom veceras igraju protiv ponajbolje ekipe lige koja istina igra toplo hladno al ipak je to Miami. Miami dolazi u Brooklyn nakon poraza u zadnjoj sekundi protiv Bostona i danas ce zeljet ostvarit pobjedu. Miami je pobjedio 8 od zadnjih 8 utakmica protiv Netsa ukljucujuci 2 pobjede ove sezone istina na domacem terenu. James je u predobroj formi da bi ova utakmica zavrsila drugacije, Wade ce pokusat zaboravit njegovu proslu losu utakmicu i veceras to popravit. Glavni razlog za ovaj pick je (8-0) u zadnje 3 sezone za Miami i naravno veliki LEBRON JAMES.
Toliko od mene sinoc uspjesna noc veceras se nadamo nastavku pogodaka, sretno svima i onima koji ce pratit.