New York - Milwaukee kp1 (Melo i ekipa ovo uzimaju lagano)
O.J.MAYO (17.5) VIŠE (Nema Dirka i odma Mayo preuzima na sebe.. Sinoc je zabio 25 al uz veoma dobar procenat šuta.. Večeras očekujem još veći broj uzetih šuteva i lagan prelaz ove granice)
celavi_stvor said
Joooj dobrih parova i kvota veceras... Memphis 1.35 pa ovo je smijesno, ostali su bez najboljeg igraca i po meni napravili los trade... Nece Oni Tako Lako Dobiti WASH cak mislim odigrati na Washington @ 3.10, Jako Dobra kvota... Jos bi dodao pobjedu LAKERSA @ 1,70, pobjedu KNICKSA @ 1.55 i svidja mi Se under Na Boscha Jer Se Nece Bas naigrati Pored Hiberta i westa...
Toliko Za sada, Sorry Za Ruzna Slova Jer Pisem Preko Mobitela, a Forum Preko Mobitela Je katastrofa... Admine Pod Hitno Ovaj Forum Treba Prilagoditi Za Mobitele Tj. Prilagoditi ga Za TapaTalk....
Walter White said
Kako nitko nije spomenuo Monroea over 15, buduci da Cleveland nema Varejaoa i svi centri im ubaci porciju pa mogao bi i on !! Šta mislite o tome ??
bedblueboys said
celavi@ msm da se treba pripaziti i na lakerse i na newyork,la igra bez howarda i gasola,oba centra,i prakticno nemaju zamjene za njih,bice jebeno tesko za lakerse,a new york po igrama toplo hladno moze i ovo lako ispustiti,ali ok je i ja vidim tu pobedu na nikse,ali ne tako lako kao sto se ocekuje.
po meni je pravi izbor za nocas miami,utah, klipers denver i phila.
stephen dedalus said
bedblueboys said
celavi@ msm da se treba pripaziti i na lakerse i na newyork,la igra bez howarda i gasola,oba centra,i prakticno nemaju zamjene za njih,bice jebeno tesko za lakerse,a new york po igrama toplo hladno moze i ovo lako ispustiti,ali ok je i ja vidim tu pobedu na nikse,ali ne tako lako kao sto se ocekuje.
po meni je pravi izbor za nocas miami,utah, klipers denver i phila.
odakle ti to za gasola? nigdje ne nađoh takvu informaciju. igra čovjek večeras, al ja opet ne bi na njih igro.
Private Lady In Your Town - No Selfie - Anonymous […]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]