Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Teletovic33
#3685 K.Bryant (24.5) VIŠE (Nema Howarda i Kobe će jednostavno morati forsirati.. )

New York - Milwaukee kp1 (Melo i ekipa ovo uzimaju lagano)

O.J.MAYO (17.5) VIŠE (Nema Dirka i odma Mayo preuzima na sebe.. Sinoc je zabio 25 al uz veoma dobar procenat šuta.. Večeras očekujem još veći broj uzetih šuteva i lagan prelaz ove granice)
By celavi_stvor
#3686 Joooj dobrih parova i kvota veceras... Memphis 1.35 pa ovo je smijesno, ostali su bez najboljeg igraca i po meni napravili los trade... Nece Oni Tako Lako Dobiti WASH cak mislim odigrati na Washington @ 3.10, Jako Dobra kvota... Jos bi dodao pobjedu LAKERSA @ 1,70, pobjedu KNICKSA @ 1.55 i svidja mi Se under Na Boscha Jer Se Nece Bas naigrati Pored Hiberta i westa...
Toliko Za sada, Sorry Za Ruzna Slova Jer Pisem Preko Mobitela, a Forum Preko Mobitela Je katastrofa... Admine Pod Hitno Ovaj Forum Treba Prilagoditi Za Mobitele Tj. Prilagoditi ga Za TapaTalk....
By bedblueboys
#3687 celavi@ msm da se treba pripaziti i na lakerse i na newyork,la igra bez howarda i gasola,oba centra,i prakticno nemaju zamjene za njih,bice jebeno tesko za lakerse,a new york po igrama toplo hladno moze i ovo lako ispustiti,ali ok je i ja vidim tu pobedu na nikse,ali ne tako lako kao sto se ocekuje.

po meni je pravi izbor za nocas miami,utah, klipers denver i phila.
By Walter White
#3688 Kako nitko nije spomenuo Monroea over 15, buduci da Cleveland nema Varejaoa i svi centri im ubaci porciju pa mogao bi i on !! Šta mislite o tome ??
By kokodril
celavi_stvor said

Joooj dobrih parova i kvota veceras... Memphis 1.35 pa ovo je smijesno, ostali su bez najboljeg igraca i po meni napravili los trade... Nece Oni Tako Lako Dobiti WASH cak mislim odigrati na Washington @ 3.10, Jako Dobra kvota... Jos bi dodao pobjedu LAKERSA @ 1,70, pobjedu KNICKSA @ 1.55 i svidja mi Se under Na Boscha Jer Se Nece Bas naigrati Pored Hiberta i westa...
Toliko Za sada, Sorry Za Ruzna Slova Jer Pisem Preko Mobitela, a Forum Preko Mobitela Je katastrofa... Admine Pod Hitno Ovaj Forum Treba Prilagoditi Za Mobitele Tj. Prilagoditi ga Za TapaTalk....

Ne bi bilo lose ovo za mobitele,
By goran1988pu
Walter White said

Kako nitko nije spomenuo Monroea over 15, buduci da Cleveland nema Varejaoa i svi centri im ubaci porciju pa mogao bi i on !! Šta mislite o tome ??

Spomenuo sam ga, ima na drugoj stranici, upravo sam i ja razmišljao kao i ti, mislim da bi on lagano trebao proći, uz njega i Bosha under i Gordon under(meni su ga maknuli iz ponude u favoritu, a nisam ga jutros htio odigrati listić), uz to uzmi Denver i New York.
Sretno!
By stephen dedalus
bedblueboys said

celavi@ msm da se treba pripaziti i na lakerse i na newyork,la igra bez howarda i gasola,oba centra,i prakticno nemaju zamjene za njih,bice jebeno tesko za lakerse,a new york po igrama toplo hladno moze i ovo lako ispustiti,ali ok je i ja vidim tu pobedu na nikse,ali ne tako lako kao sto se ocekuje.

odakle ti to za gasola? nigdje ne nađoh takvu informaciju. igra čovjek večeras, al ja opet ne bi na njih igro.
By OT
#3693 Nowitzki je out kao da ima nekih malih šansi da zaigra ali ne vjerujem,opet ima problem sa operisanim koljenom
By bedblueboys
stephen dedalus said

bedblueboys said

celavi@ msm da se treba pripaziti i na lakerse i na newyork,la igra bez howarda i gasola,oba centra,i prakticno nemaju zamjene za njih,bice jebeno tesko za lakerse,a new york po igrama toplo hladno moze i ovo lako ispustiti,ali ok je i ja vidim tu pobedu na nikse,ali ne tako lako kao sto se ocekuje.

odakle ti to za gasola? nigdje ne nađoh takvu informaciju. igra čovjek večeras, al ja opet ne bi na njih igro.

http://www.rotoworld.com/teams/injuries/nba/all/