Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By iggidala
#3864 Danas 3 para najizglednija!

Favorit : • 19,5 - Holiday J. (Phi) VIŠE 1,85 Za Jrue nemam sta puno reci, jednostavno prva violina File uz to danas vidim mec prvenstveno sa puno poeana. Holiday ce biti kao i uvijek glavni igrac ekipe. A uz to jos je u igri za all star ekipi pa ce se silno potruditi da bude medu boljima na parketu.
• 16,5 - Peković N. (Min) VIŠE 1,75 Pekman , jedini pravi igrac na kojega se jos Minn moze osloniti . Dobro suraduje sa Rubio danas nevidim problem kako ovo nebi presao,malo se bojim D.Aldrige ali mislim da ce Peka to rjesiti masom i dobrom lednom tehnikom .
• New York - Detroit 1 Hendikep [-9,5] 1,85 I zadnji pick , Detroit sigurno umoran nakon jucerasnje utakmice, dolaze u goste Knicksima, znamo kakve pruzaju utakmice NY te nevidim nacina kako bi se danas Detroit mogao pribliziti ka neispunjenju ovog hendikepa. Sve strane dobro zatvorene, na centarskoj poziciji NY jako dobar, a po meni Detroit je tamo najjaci , osim toga ako NY uspije zatvoriti i Bynuma mislim kako ce Detroit doziviti tezak poraz.
Sretno !!
By nenad_zgb
tony_kukoc said

neka SI taj SUPERSPORT puši kurčine jebo im ja mater kolko sam im para ostavio skupa s vama morali bi nam dati da si sami biramo margine i igramo šta si god zamislimo a ne da ovo naprave, pa stvarno ih može biti sram...bezobrazno jako jako...preloše ekipa, sve rade protiv nas a mi i dalje nikako da prestanemo s tim :/

Ja sam davnih dana prestao apsolutno igrati i uplacivati u SS-u. Stvarno su gamad i stoka. I nije to samo sto se tice ponude NBA igraca nego opcenito i drugih sportova. Za mene su mrtvi vec 3+ mjeseci. Prije koji dan sam napravio usporedbu u ponudi igraca u 3 kladionice. SS je imao u ponudi 25 igraca
HL = 28
a Germania 39, i mogu dati sve rijeci pohvale za Germaniu.
By JShokac
#3866 Batum (13,5) OVER 1.85 - zadnje četiri utakmice je išao under, danas očekujem da lagano pređe ovu marginu, inače zabija 16p po utakmici, čuvat će ga dobar defanzivac Kirilenko ali s obzirom na njihovu lošu timsku obranu i slabu zaštitu reketa očekujem da lagano dolazi do koša i poentira te da zabije koju tricu.

Philadelphia/Orlando (191,5) UNDER 1.85 dvije solidne obrane i dva loša napada, trebalo bi biti manje koševa
By Baja
#3867 Jameer Nelson, Arron Afflalo, JJ Redick (shoulder) and DeQuan Jones (foot) will not play tonight, JVaughn said
kaos u orladnu ko ima vukcevica nek uzima
By kinder
#3868 philadelfia 1.35 pobjeda mislim da je to odlicna kvota za uparivanja a siguran sam da ce ih razvaliti.Takodje ocekujem i blowout pa su moguci raznorazni underu kod phile.
Kevin durant je upitan izgleda, treba sacekati vijesti i onda trpati na wesa over
By iggidala
kinder said

philadelfia 1.35 pobjeda mislim da je to odlicna kvota za uparivanja a siguran sam da ce ih razvaliti.Takodje ocekujem i blowout pa su moguci raznorazni underu kod phile.
Kevin durant je upitan izgleda, treba sacekati vijesti i onda trpati na wesa over

Ma treba West igrati svakako cuva ga ovaj malo prcoljak Collinson koji nezna sta je obrana :D
By SpiGo17
#3870 ja volim odigrati OVER / UNDER više nego broj poena igrača jer vidim da ovdje više igrače stavljate a slabije bas utakmice i analize neke pa da pocnemo.

Miami - Charlotte manje od 199,5 koša
Minnesota - Portland - više od 191,5 koša
Utah - Sacramento više od 198,5 koša
New York - Detroit - manje od 197,5 koša
i Philadelphia menje od 98,5 koša , prosli put su ubacili 60 u 2/4 a onda ostale 2 samo 29 koša tak da danas mislim da je moguce i iznenadenje Orlanda neka gusta utakmica ili pobjeda Philadelphia ali ne preko ove granice.

I sad mišljenje za ovaj par.
Indiana - Chicago - 179,5 koša ??? OVER ??? UNER??? meni nekako vuce OVER , obrambene ekipe ali upravo zato nekako mislim da bi moglo bit koševa...45 koševa po četvrtini i lagan prolaz pa molim ako neko ima neke analize itd nek se javi...
By kinder
#3871 philadelfia 1.45
lebron under 26.5
westbrook over 21.5
pekovic over 15.5
kvota 9.18 (kladionica bhplay)
By goran1988pu
#3872 Odigrano, Vukčević over od 13,5
New York h1 4,5
Orlando under 92,5 (uz sve te izostanke ne vidim kako će zabiti toliko koševa)
Indiana 1x
Mislim da ovo danas prolazi bez problema!!!
SRETNO!!!

Drugi listić (lakši ulog) - probat ću sa kombinacijom najboljih James (27,5), Anthony(27,5) i Durant(30,5) svi under