- 05 Feb 2013, 05:21
Favorit: Monroe 16.5 under
Detroit igra u gostima i to je jedna prednost za ovaj tip, očekujem laganu pobjedu NYK-a, možda i blowout te da se nastavi tradicija razbijanja od strane Knicksa, zadnjih 5 Knicksi ubili Detroit(103:80, 113:86, 101:79, 121:100 i 102:87), tako da očekujem barem malo manju minutažu Monroea oko 30min, a da ne govorimo o tome ko će ga čuvati, imat će bitku s Chandlerom koji je jedan od najboljih obrambenih igrača Nba lige, sumnjam da će šutirati puno puta, a kamoli se naigrati, bitan je početak utakmice i da Chanlder pokaže malo zube Monroeu te da pokaže ko je gazda pod košem, te ne očekujem forsiranje Monroea... Monroe je ove sezone na prosjeku od 15.8ppg i FT 3.4-4-9, ali u zadnjih nekoliko tekmi je počeo trpat(31, 17, 14, 18, 18 i 20) i u jako dobroj je formi, ali ponavljam čeka ga Chandler... ove sezone NYK-u je zabio 12 poena šut 4-8 Ft 4-5, i 11 poena šut 4-12 FT 3-4, prošlih sezona je zabijao 12, 13, 15 i 6 što znači da nikada u akrijeri nije išao over, pa neka se tradicija nastavi
Glavni listić: NewYork(-9.5)-Detroit 1- već sam malo objasnio i napisao rezultate zadnjih 5 tekmi gore, očekujem laganu pobjedu Knicksa koji su puno kvalittnija ekipa
Washington-LaClippers x2- iako nema Paula i ne zna se kad se vraća ovo mi je jako povoljan tip, 3.momčad Nba lige protiv 29., iako ne volim igrati ishode jer 1.15 koef nije siguran, igrat ću jer vjerujem statistici(kao jučer s Miamijem) i očekujem pobjedu Clippersa koji po meni imaju najbolju i najdužu klupu, Clippersi su dobili 8 puta zaredom i puno su kvalitetniji, što pod košem što u vanjskoj liniji tako da i dns očekujem pobjedu iako se Washington digao( u zadnjih 6 tekmi doma dobili 5)...
to e to od mene, da se malo osvrnem na Philu, iako Orlandu fali puno igrača to ne igram makar dobili 100 razlike jer je to dns težak narodnjak na kojeg se trpa, a znamo šta se događa narodnim herojima(iako i Monroe ulazi u taj dio) ali neka prođe da se barem nešto uzme ovim šupcima od kladara... uzimaju sve što mogu i još im nije dosta, ma pujj...