Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By ronnie008
goran1988pu said

Odigrano, Vukčević over od 13,5
New York h1 4,5
Orlando under 92,5 (uz sve te izostanke ne vidim kako će zabiti toliko koševa)
Indiana 1x
Mislim da ovo danas prolazi bez problema!!!
SRETNO!!!

Drugi listić (lakši ulog) - probat ću sa kombinacijom najboljih James (27,5), Anthony(27,5) i Durant(30,5) svi under

Na još jednom postu sam vidio komentar da se igra na tog VUKČEVIĆA?! Ja znam za Vučevića, a ovog drugog ne znam stvarno.. Cool
By NYK
#3896 zanimljivo mi je kako svi vole te hendikepe ganjati :) meni nisu osobito privlačni jer imam razmišljanje da miamiju nije potrebno ganjati razliku u ovakvim utakmicama nego će ju ležerno odigrati bez puno naprezanja pa neće bit nezadovoljni i da bude oko 10 ak razlike.. prerizično za neke više uloge..
By goran1988pu
ronnie008 said

goran1988pu said

Odigrano, Vukčević over od 13,5
New York h1 4,5
Orlando under 92,5 (uz sve te izostanke ne vidim kako će zabiti toliko koševa)
Indiana 1x
Mislim da ovo danas prolazi bez problema!!!
SRETNO!!!

Drugi listić (lakši ulog) - probat ću sa kombinacijom najboljih James (27,5), Anthony(27,5) i Durant(30,5) svi under

Na još jednom postu sam vidio komentar da se igra na tog VUKČEVIĆA?! Ja znam za Vučevića, a ovog drugog ne znam stvarno.. http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-cool.gif

Imaš pravo, a jebiga, ja sam prepisao od posta iznad mog, jebiga!
By Goodness
NYK said

zanimljivo mi je kako svi vole te hendikepe ganjati http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif meni nisu osobito privlačni jer imam razmišljanje da miamiju nije potrebno ganjati razliku u ovakvim utakmicama nego će ju ležerno odigrati bez puno naprezanja pa neće bit nezadovoljni i da bude oko 10 ak razlike.. prerizično za neke više uloge..

slazem se :) takoder sam igrao ispod koseve, ali ot je jucer imao katastrofalnu noc i virujem mu da zna sta radi :D ne moze on 2 puta za redom promasit, ili moze??? :D
By Bas
#3899 Evo ovako, za danas igram... Durant K. manje od 29.5 1.85 ( hmm, čisto na osjećaj )
Holiday J. manje od 18.5 2.00 ( Orlandu previše igrača fali, očekujem blowout i minutažu Holiday na 30-ak min )
Nene H. više od 12.5 1.85 ( vjerujem da će uzet 13 - 14 šuteva na utakmici, uz to dobro baca slobodne, bit će gusto ali vjerujem da će preko )
Batum N. manje od 13.5 1.85 ( mislim da je ovo najobičnija patka od strane kladionice, staviš 13.5 na igrača koji ima prosjek 16 ppg i prosječno 40 min po utakmici, svi over a on lagano u under)

Sretno svima ;)
By cipi cips
Bas said

Evo ovako, za danas igram... Durant K. manje od 29.5 1.85 ( hmm, čisto na osjećaj )
Holiday J. manje od 18.5 2.00 ( Orlandu previše igrača fali, očekujem blowout i minutažu Holiday na 30-ak min )
Nene H. više od 12.5 1.85 ( vjerujem da će uzet 13 - 14 šuteva na utakmici, uz to dobro baca slobodne, bit će gusto ali vjerujem da će preko )
Batum N. manje od 13.5 1.85 ( mislim da je ovo najobičnija patka od strane kladionice, staviš 13.5 na igrača koji ima prosjek 16 ppg i prosječno 40 min po utakmici, svi over a on lagano u under)

Sretno svima http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

Da,patka je sigurno,pa pratis li ti nba uopce? Jel znas di igra Batum i koju poziciju? Jel znas da je na 13,5 zbog loseg ucinka zadnje 2-3 tekme a ne jer je kladionici palo napamet stavit iz dosade ovu granicu? Jel znas da igra po 40 minuta,da je sasvim solidan tricas i da u vecini slucajeva trce kontre? Sretno tebi s tim underom.
By OT
#3902 U NBA ništa nije ležerno niti polako niti opušteno Amerikanci za to ne znaju.Kao drugo Miami igram hedni jer su kući neumoljivi,a i kada uđe drugi unit dovoljno je kvalitetna da i u odbrani i u napadu samelje Charlot.Ako si gledao sinoć protiv Raptorsa kada šampioni stegnu odbranu 4min nema poena, đabe Gay đabe sve..Jače ekipe po gotovo vole kući da brzo završe posao i da glavni igrači sjednu na klupu i da drugi unit samo održava prednost.Bliži se All Star break i lagano se ulazi u drugi dio sezone što znači da su pripreme za play off u punom zamahu. Do 21.2 će se finalizirati rosteri,posljednje pripreme obavaiti a do tada svaki konkurent za naslov pokušat će da što je više moguće odmara svoje glavne igrače i smanji rizik od povreda.Heat sigurno neče uči u neko raspucavanje sa Bobcatsima i odbranom će ubiti svaki atom nade Bobcatsima.
By Profiteri
cipi cips said

Bas said

Evo ovako, za danas igram... Durant K. manje od 29.5 1.85 ( hmm, čisto na osjećaj )

Sretno svima http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

Da,patka je sigurno,pa pratis li ti nba uopce? Jel znas di igra Batum i koju poziciju? Jel znas da je na 13,5 zbog loseg ucinka zadnje 2-3 tekme a ne jer je kladionici palo napamet stavit iz dosade ovu granicu? Jel znas da igra po 40 minuta,da je sasvim solidan tricas i da u vecini slucajeva trce kontre? Sretno tebi s tim underom.

Pravo pitanje jel vi pratite nba uopce?Prvo i osnovno Batum je los tricas sa postotkom od 36% za tricu i nije među top 20 tricasa u nba.Druga stvar u zadnjih 7 tekmi sa prosjekom od 39 minuta po tekmi jednom je presao granicu od 13 koseva.Treca stvar cuva ga veceras Kirilenko jedan od boljih obrambenih igraca na toj poziciji.Zato ga kladionice drze na 13.5 poena, trenutno realna granica za njega.
By bukefal123
#3904 Favorit: Monroe 16.5 under
Detroit igra u gostima i to je jedna prednost za ovaj tip, očekujem laganu pobjedu NYK-a, možda i blowout te da se nastavi tradicija razbijanja od strane Knicksa, zadnjih 5 Knicksi ubili Detroit(103:80, 113:86, 101:79, 121:100 i 102:87), tako da očekujem barem malo manju minutažu Monroea oko 30min, a da ne govorimo o tome ko će ga čuvati, imat će bitku s Chandlerom koji je jedan od najboljih obrambenih igrača Nba lige, sumnjam da će šutirati puno puta, a kamoli se naigrati, bitan je početak utakmice i da Chanlder pokaže malo zube Monroeu te da pokaže ko je gazda pod košem, te ne očekujem forsiranje Monroea... Monroe je ove sezone na prosjeku od 15.8ppg i FT 3.4-4-9, ali u zadnjih nekoliko tekmi je počeo trpat(31, 17, 14, 18, 18 i 20) i u jako dobroj je formi, ali ponavljam čeka ga Chandler... ove sezone NYK-u je zabio 12 poena šut 4-8 Ft 4-5, i 11 poena šut 4-12 FT 3-4, prošlih sezona je zabijao 12, 13, 15 i 6 što znači da nikada u akrijeri nije išao over, pa neka se tradicija nastavi

Glavni listić: NewYork(-9.5)-Detroit 1- već sam malo objasnio i napisao rezultate zadnjih 5 tekmi gore, očekujem laganu pobjedu Knicksa koji su puno kvalittnija ekipa
Washington-LaClippers x2- iako nema Paula i ne zna se kad se vraća ovo mi je jako povoljan tip, 3.momčad Nba lige protiv 29., iako ne volim igrati ishode jer 1.15 koef nije siguran, igrat ću jer vjerujem statistici(kao jučer s Miamijem) i očekujem pobjedu Clippersa koji po meni imaju najbolju i najdužu klupu, Clippersi su dobili 8 puta zaredom i puno su kvalitetniji, što pod košem što u vanjskoj liniji tako da i dns očekujem pobjedu iako se Washington digao( u zadnjih 6 tekmi doma dobili 5)...

to e to od mene, da se malo osvrnem na Philu, iako Orlandu fali puno igrača to ne igram makar dobili 100 razlike jer je to dns težak narodnjak na kojeg se trpa, a znamo šta se događa narodnim herojima(iako i Monroe ulazi u taj dio) ali neka prođe da se barem nešto uzme ovim šupcima od kladara... uzimaju sve što mogu i još im nije dosta, ma pujj...