the best 12 said
stvarno svatko piše svašta po ovome forumu....izgleda da masa vas nema veze sa košarkom pišete tek toliko da neto napisete....chandler ne cuva monroa.....monroe je na poziciji 4.
uppss, istina, moja greška, tnx.. ali parovi i dalje stoje
bukefal123 said
the best 12 said
stvarno svatko piše svašta po ovome forumu....izgleda da masa vas nema veze sa košarkom pišete tek toliko da neto napisete....chandler ne cuva monroa.....monroe je na poziciji 4.
Ma nema ovaj nista da trazi u reketu kraj Chandlera i Stoua !
Westbrook 21,5+ (bhplay, odlična granica)
Imam nekoliko motiva za igranje ovog para. 1. Čuva ga loš defanzivac, niži od Rasa i ne bi mu trebao predstavljati veliku prepreku na šutu. Odbrana Dalasa je općenito loša 2. Protiv Dalasa zabija 23 poena po utakmici 3. Duranta će čuvati puno bolji defanzivac Merion, pogotovo ako Novicki bude igrao, a trebao bi, onda će Merion igrati više na trojci. Znamo i da Durant ima neku povredu, pa ne bi trebao forsirat, stoga očekujem više pokušaja od Vestbruka.
Argument protiv je mogući blou aut. za Dalas neće nastupati Kaman i Karter, Novicki će vjerovatno igrati ali pitanje je kako. Ako budaletinu krene, možda zabije preko granice i prije zadnje četvrtine u slučaju potencijalnog blou auta.
Majami 106,5+
Majami je peti napad lige, Šarlot 29. odbrana lige. Nakon one tužne povrede Kida-Gilkrista koja srećom izgleda nije toliko teška, Šarlot je izgubio još jedan važan dio ekipe, a momak igra sasvim dobru odbranu. Majami kod kuće daje 106,8 poena u prosjeku, a večeras igraju protiv skoro najlošije odbrane lige i to kod kuće. Šarlot u prosjeku u gostima prima oko 103 poena. Zadnje dvije utakmice ova dva tima Majami nije prešao granicu ali tada su igrali u Šarlotu i tada je Šarlot igrao mnogo bolju odbranu nego sad. Ok, Majami jeste igrao utakmicu sinoć ali njihovi glavni igrači su vrhunske atlete i to ne bi trebao biti problem. Čak i kad bude blou aut, mislim da će Džejsm i društvo ostvariti toliki broj poena, da će i klupa Majamija se pobrinuti da odu preko granice.
the best 12 said
ju ar sou sili
the best 12 said
jel ovo neka sala i sta??
Oklahom City - Dallas Mavericks 1 (1,20)
Miami - Charlotte Bobcats 1 (1,10)
Griffin Blake (20,5) - OVER (1,85)
Dwyane Wade (21,5) - OVER (1,85)
Kevin Durant (29,5) - OVER (1,85)
Anthony Carmelo (28,5) - UNDER (1,85)
Peković Nikola (16,5) - OVER (1,85)
bukefal123 said
the best 12 said
Jel ovo neka zajebancija ili sta?Pa kako vi partite nba a ne znate na kojoj poziciji igra Monroe a on u top 3 mlada centra i buducnost nba kosarke.Sve tekme je zapoceo na 5 kao centar.
Jason Maxiell i Andre Drummond se izmjenjuju na poziciji 5
okani se košarke ak ne razumiješ.
Posljednjih par tjedana Nicolas Batum stalno ističe kako zglob šuterske ruke nije dobro te da ga posebno smeta u dalekometnoj paljbi. U posljednjih osam utakmica tek je jednom ispalio više od 5 trica (4/9), dok je u preostalih sedam zabio najviše dvije (ukupno 12/29). U tom je periodu ubacivao 7 (2/9), 12 (5/10),10 (4/10), 20 (7/15), 8 (3/5),10 (4/14), 5 (2/7) i 12 poena (4/7). Iskreno pojma nemam otkud bookmakerima ova granica, tim više što Batum u gostima prosječno postiže 13,9 poena naprema 17,8 u Rose Gardenu. I postoci šuta su mu izvan Portlanda mnogo skromniji, a Kirilenko baš i nije naivan u obrani da Francuz samo tako prolazi pored njega. Sve u svemu ovo mi se definitivno čini vrijedno nekog srednjeg uloga.
Philadelphia - Orlando Hendikep -12,5 tip: 1 3,30 ulog: 3/10
Izašla je vijest kako Al Harrington, Glen Davis, Arron Afflalo, Jameer Nelson, DeQuan Jones i J.J. Redick neće igrati večeras, dok će Harkless nastupiti s slomljenim nosom, a Turkoglu je daleko od prave forme. Momčad iz Orlanda i s većinom navedenih nije briljirala, izgubili su 20 od posljednjih 22 utakmica uključujući devet u nizu. Trenutno se nalaze seriji od pet gostovanja na kojoj su izgubili tri od četiri susreta s više od 12 poena razlike (20,16,13,9). Vjerojatno je prisutan i umor stoga vjerujem kako ne mogu više od jednog poluvremena parirati Sixersima koji bi bili presretni kada bi što prije riješili pitanje pobjednika. Magic bi i u punom sastavu u Philly imao popriličnih problema, a ovako desetkovani sumnjam da mogu izbjeći prihvatljiv poraz. Mislim da bi sve ispod 15 razlike za njih bio veliki uspjeh, ali sumnjam da će u tome uspjeti