Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By stephen dedalus
the best 12 said

ne znam sta ti nije jasno baja.......

Jason Maxiell i Andre Drummond se izmjenjuju na poziciji 5

okani se košarke ak ne razumiješ.

toneš sve dublje i dublje.
By bukefal123
#3917 a kolko znam Monroe je centar xd iskreno, onaj komentar me zbunio :P al nema veze, Stou i chandler su tu, ko god ga čuva under, nemojte se svađat, sve ok :P
By vedo
#3918 minnesota - portland kp2 2.10
d. lillard (por) 18.5+ 1.85
indiana 90.5+ 1.85
By Holiday
Holiday said

GLAVNI TIKET
INDIANA-CHICAGO H1 (-4.5)

Glavni razlog za ovaj pick su ozljede bitnih igraca Bullsa(Hinrich,Noah sigurno nece nastupit a Boozer je upitan), ovi igraci su oslonac ekipe Bullsa i mislim da bez njih nemaju sanse veceras protiv Pacersa koji nisu izgubili kod kuce zadnjih 13 utakmica od toga su dva puta dobili Miami. U njihovom jedinom međusobnom dvoboju ove sezone Pacersi su pobjedili 80-76 a Bullsi si igrali kod kuce. 3 glavna razloga za ovaj pick su prvo 13 pobjeda Pacersa zaredom kod kuce, drugo ozljede bitnih igraca Bullsa i 3 cinjenica da su ih pobjedili ove godine na strani kad je Chicago bio u punom sastavu izuzev Rosea naravno.

E. TURNER 13.5 OVER

Turner je jedan veoma dobar igrac po meni i veceras ga ocekujem preko ove granice. U zadnjih 5 utakmica prosjek mu je 16.8 ppg uz provedenih u prosjeku 40min na terenu(MIL 23, NY 20, MEM 27, WSH 6, SAC 8) kao sto se vidi zadnje dvije utakmice je isao u under jer je imao stvarno lose 2 veceri sa postotokom suta manjim od 30%, dok je u utakmicama protiv MIL,NY I MEM bio nezaustavljiv pogotovo protiv Memmphisa gdje su rotirali nekoliko cuvara na njemu al bez uspjeha Tony Allenu je zabio 13 poena u 3 cetvrtini a zna se da je on dosta dobar defenzivac. Veceras nece imat tezak matchup jer ce ga cuvat Harkless i povratnik Turkoglu i mislim da ga ne mogu zaustavit ako bude imao solidnu vecer sto ocekujem veceras od njega pred domacom publikom.

PRIJEDLOG ZA MANJI ULOG
MINNESOTA-PORTLAND 2 2.20

Portland ima score 24-23 u usporedbi sa Minnesotinih 18-26 ove sezone. U zadnjih 9 susreta između ove 2 ekipe 8 pobjeda je otislo na stranu Portlanda ukljucujuci 2 pobjede ove sezone. Portland se nada prekinut niz od 4 poraza u gostima protiv ekipe koja im dosta lezi i mislim da ce to i ostvarit, sa ovakvom kvotom ovo je par koji jednostavno moram odigrat. Gavni razlozi za pick su 8 od zadnjih 9 međusobnih susreta je na strani Portlanda od toga 2 ove sezone i problemi sa ozljedama u Minnesote sto ih muci kroz cijelu sezone ( Budinger,Lee,Love i Roy) su out dok kod Portlanda ima nekih ozljeda al nisu to bitni igraci.

Toliko od mene za danas kvote i parovi su uzeti iz Germanije, sretno onome ko prati a i svima ostalima. http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Danas zaboravio napisati favorit pa cu sad Indiana-Chicago H1 je moj favorit
By burke
the best 12 said

stvarno svatko piše svašta po ovome forumu....izgleda da masa vas nema veze sa košarkom pišete tek toliko da neto napisete....chandler ne cuva monroa.....monroe je na poziciji 4.

Hej bistri...http://www.nba.com/playerfile/greg_monroe/...malo da se obrazujes..ili nas prestani cimat..ovdje ima i ozbiljnijih igraca..unaprijed,hvala..pozdrav
By the best 12
#3922 Glupost..ko god to pise nije pogledao niti jednu utakmicu detroita ove godine.. Prosle godine je igrao vise na 5 ali ove nikako....odite skupljat značke ili salvete za drugo niste
By iggidala
the best 12 said

Glupost..ko god to pise nije pogledao niti jednu utakmicu detroita ove godine.. Prosle godine je igrao vise na 5 ali ove nikako....odite skupljat značke ili salvete za drugo niste

Igra on centra ali se zna i povlaciti iz reketa, pa zna dosta razigravat i sut sa poludistance. Cudan je igrac jako.. Istina ne drzi se samo pozicije pod kosem.
By Baja
#3924 ja se ne bi zaljeto sa pobjedom indiane veceras pogotovo ne na ovako jadan koeficijent. Bullsi su i ovako ranjeni jako jako opasni i opcepoznato je da u gostima igraju puno bolje nego kuci nejt igra kao nikad u zivotu deng standardno dobar kako prema naprijed tako i u obrani gibson stvarno sjajan i izostank boozera se ni najmanje ne osjeti ikao postoji velika sansa da nastupi veceras, takoder sjajni Batler koji je u odsustvu denga pokazao da se na njega moze itekako racuna dok sa klupe vreba iskusni talijanski vuk belineli meni je ovo no bet 50 50 da je na indianu 1,9 uzo bi vjerojatno ovako nema sanse.