Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Hadza_
#39217 Cestitke pobjednicima!!
Ja sam 31/557, solidno za pocetak :)

Inace novi sam na forumu, sve pohvale za sve sto radite.
Nadam se uskoro novom turinru..
By tck1979
#39218 Extra zabava, bi li se moglo ako bi nas se skupilo dovoljno da uplatimo koji euro ovo natjecanje samo za nas organizirati svaki put kad je više utakmica?
By NBA Knight
#39221 Pa potrošili smo samo 1e od onih 5 tako da imamo još kredita za turinre. Ja sam mislio opet napravit u srijedu sigurno jer ima ogroman broj tekmi, a možda i sad u nedjelju.
By croigrac
#39223 Znaci jedno pitanje od mene.

Image

Nocas sam zavrsio na solidnom 18 mjestu i na winnings mi pise €5.71. Kao sto vidite tih €5.71 mi je izgleda prebaceno u ovaj balance, u ovih T-euros mi stoji T€4.00.

Znaci li to da ja imam sve ukupno 9.71€ ili mi je tih 4€ ubrojeno u ovih 5,71€?
By NBA Knight
#39224 Ovih 5e što si dobio preko ovog linka su kao tournament ticketi, s njima možeš igrat i sve normalno, ali ih ne možeš isplaćivat. Sad kad si osvojio lovu na turniru to ti se gleda kao prava lova i zato je prikazano razdvojeno od tournament moneya

Teoretski ova T€4 ne možeš isplatiti nego moraš odigrati, a ovih €5,71 možeš isplatiti
By croigrac
#39225 NBA Knights hvala ti na brzom odgovoru, nisam bas bio najsigurniji u to pa mi je u svakom slucaju bolje pitati nekoga tko je upuceniji u to.
By BVB
NBA Knight wrote:Pa potrošili smo samo 1e od onih 5 tako da imamo još kredita za turinre. Ja sam mislio opet napravit u srijedu sigurno jer ima ogroman broj tekmi, a možda i sad u nedjelju.

Sjajno. Moze to.
By hordas
#39230 sinoc sam na turniru zavrsio na 2 mjestu i pise mi da sam osvojio nagradu od 10 € a nigdje mi nagrade nema. Zna li neko u cemu je problem.
By NBA Knight
#39231 Evo poredak https://www.fanaments.com/myfanaments/results/1/0/8266

hordas wrote:sinoc sam na turniru zavrsio na 2 mjestu i pise mi da sam osvojio nagradu od 10 € a nigdje mi nagrade nema. Zna li neko u cemu je problem.

2. mjesto je bilo 57 eura. Jesi siguran da si bio na pravom turniru?