Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By hordas
#39232 Congratulations you won a ticket! to mi je doslo na e mail ocigledno sam bio na drugom turniru.Congratulations! You finished 2nd in NBA Satellite to SuperSunday 2 Tickets GTD and won a ticket worth 10€
Good luck in future tournaments as you climb up the leaderboard to win big prizes! i ovo mi je doslo. Prvi mi je turnir pa se dobro i ne snalazim :D
By MvP39
#39235 Fulo si turnir.

Eo mene na 21. mjestu, nije lose. A svaka cast ostalima, ovi prvi su se obogatili hahaha prvi je bogatiji za 500 kn. Ovo mi se svida :P treba nastavit igrat, mozda se okrenu neke pare.
By AgainstAllOdds
PaulGeorge aka PG13 wrote:Pozovite prijatelje da se pridruze preko linka na vasem profilu i nakon njihove registracije, dobijete dodatnih 5e. Ja sam tako skupio vec dodatnih 30e. A i svaki dan imate po kedan ili dva freeroll turnira pa postoji sansa da i tamo uzmete koji evro.

Pozdrav kako skupit jos koji euro bonusa da se mogu vise igrati sa ovim :mrgreen: preko linka na kojem profilu?
By cokii
#39245 Ova igra je prezanimljiva, Knight još jednom svaka čast. Fino sam započeo, završio na solidnom 14. mjesto, Giannis Prezime me iznevjerio :lol: :lol: :lol:
By PaulGeorge aka PG13
NBA Knight wrote:
PaulGeorge aka PG13 wrote:Pozovite prijatelje da se pridruze preko linka na vasem profilu i nakon njihove registracije, dobijete dodatnih 5e. Ja sam tako skupio vec dodatnih 30e. A i svaki dan imate po kedan ili dva freeroll turnira pa postoji sansa da i tamo uzmete koji evro.

Fino, al čekaj, čekaj, ti dobiješ €5 na svoj račun, a frendovi koji su se registrirali ništa ili i oni dobiju €5?

Nisam ranije mogao da odgovorim,nisam bio tu. Da ti dobijes jos besplatnih T5e, kada se tvoj prijatelj registruje a on nakon toga dobije takodje 5e.
E sad ima koliko sam razumeo, dodatnih 20% koji idu na tvoj racun ako tvoj prijatelj pozove nekog novog da se pridruzi, i to se uplacuje kao Ticket balance
By PaulGeorge aka PG13
Milaneto wrote:
NBA Knight wrote:

Fino, al čekaj, čekaj, ti dobiješ €5 na svoj račun, a frendovi koji su se registrirali ništa ili i oni dobiju €5?

Knight prvo tebi da zahvalim na svemu sto radis.. svaka cast.
A sto se tice tih dodatnih 5e i mene zanima isto pitanje, da li i prijatelji dobijaju.. i na kom profilu mislis, na fejsbuku ili na mom profilu na ovom sajtu na kom je nagradna igra (https://www.fanaments.com/account) ?

Na tvom fanament profilu imas refferal link koji mozes da posaljes, da li ces share preko facebooka ili na eamil to je stvar izbora. I prijatelji dobijaju kao i ti.

Takodje svaki dan imate freeroll turnire,kao i freeroll za ostale sportove
By Mister25
#39263 Kako je ovaj skupi 30e preko referala kad se valjda samo za prva tri dobija po 5e? Ako se dobija za svakog koliko je onda knight dobio para :shock:
By branax21
hordas wrote:Congratulations you won a ticket! to mi je doslo na e mail ocigledno sam bio na drugom turniru.Congratulations! You finished 2nd in NBA Satellite to SuperSunday 2 Tickets GTD and won a ticket worth 10€
Good luck in future tournaments as you climb up the leaderboard to win big prizes! i ovo mi je doslo. Prvi mi je turnir pa se dobro i ne snalazim :D

Dobio si ulaznicu za nedjeljni turnir vrijedan 1000€, a inače upad na taj turnir je 10€.