Mister25 wrote:Kako je ovaj skupi 30e preko referala kad se valjda samo za prva tri dobija po 5e? Ako se dobija za svakog koliko je onda knight dobio para
E pa upravo zato i pitam jer ja nisam dobio ništa
Čak sam se jučer morao registrirati na bratovo ime na turnir jer ja kad sam radio svoj račun prije nego što sam dogovorio deal nisam dobio ni tih €5 bonusa
Što se tiče našeg turnira, mislio sam radit opet u srijedu jer je brdo utakmica na rasporedu, a možda bi ubacio i u nedjelju. Vidjet ćemo još
PaulGeorge aka PG13 wrote:NBA Knight wrote:PaulGeorge aka PG13 wrote:Pozovite prijatelje da se pridruze preko linka na vasem profilu i nakon njihove registracije, dobijete dodatnih 5e. Ja sam tako skupio vec dodatnih 30e. A i svaki dan imate po kedan ili dva freeroll turnira pa postoji sansa da i tamo uzmete koji evro.
Fino, al čekaj, čekaj, ti dobiješ €5 na svoj račun, a frendovi koji su se registrirali ništa ili i oni dobiju €5?
Nisam ranije mogao da odgovorim,nisam bio tu. Da ti dobijes jos besplatnih T5e, kada se tvoj prijatelj registruje a on nakon toga dobije takodje 5e.
E sad ima koliko sam razumeo, dodatnih 20% koji idu na tvoj racun ako tvoj prijatelj pozove nekog novog da se pridruzi, i to se uplacuje kao Ticket balance
Istina je da dobijes za prva tri prijatelja po 5e ali nije da oni dobiju,bar moji prijatelji nisu dobili a meni je leglo na racun po 5e od njih
BVB wrote:Knight mogao bi veceras neki turnir?
Ajde može, vidim da ljudi jedva čekaju