Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
Mister25 wrote:Kako je ovaj skupi 30e preko referala kad se valjda samo za prva tri dobija po 5e? Ako se dobija za svakog koliko je onda knight dobio para :shock:

E pa upravo zato i pitam jer ja nisam dobio ništa :shock:
Čak sam se jučer morao registrirati na bratovo ime na turnir jer ja kad sam radio svoj račun prije nego što sam dogovorio deal nisam dobio ni tih €5 bonusa :?
By NBA Knight
#39276 Btw, tko ne zna imate svaki dan freeroll na Fanamentsu. Nisu nagrade ni blizu ko jučer gdjesmo skupili €520, ali ako se želite zabaviti probajte. Evo linka na Freeroll - https://www.fanaments.com/nba/8635

Što se tiče našeg turnira, mislio sam radit opet u srijedu jer je brdo utakmica na rasporedu, a možda bi ubacio i u nedjelju. Vidjet ćemo još
By cokii
#39277 Knight sutra ima 12 utakmica ako se ne varam, pa bi bilo dobro sutra otvoriti natjecanje, pa onda u srijedu gdje ima 13 utakmica i biti će paklena ponuda u oba dana. :D
By Ben Walas
PaulGeorge aka PG13 wrote:
NBA Knight wrote:
PaulGeorge aka PG13 wrote:Pozovite prijatelje da se pridruze preko linka na vasem profilu i nakon njihove registracije, dobijete dodatnih 5e. Ja sam tako skupio vec dodatnih 30e. A i svaki dan imate po kedan ili dva freeroll turnira pa postoji sansa da i tamo uzmete koji evro.

Fino, al čekaj, čekaj, ti dobiješ €5 na svoj račun, a frendovi koji su se registrirali ništa ili i oni dobiju €5?

Nisam ranije mogao da odgovorim,nisam bio tu. Da ti dobijes jos besplatnih T5e, kada se tvoj prijatelj registruje a on nakon toga dobije takodje 5e.
E sad ima koliko sam razumeo, dodatnih 20% koji idu na tvoj racun ako tvoj prijatelj pozove nekog novog da se pridruzi, i to se uplacuje kao Ticket balance

Istina je da dobijes za prva tri prijatelja po 5e ali nije da oni dobiju,bar moji prijatelji nisu dobili a meni je leglo na racun po 5e od njih
By zoran12
#39297 Moze li neko pojasniti bodovanje, meni npr drummond imao 36 poena a d.green 31 a imao dosta bolje brojke, neko je izbacio semu za bodovanje ali gledajuci nju tu se nista ne poklapa ili sam ja krelac :)