Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By MvP39
Kekinjo wrote:Čestitke svima koji su dobili nešto i onima koji nisu jel će drugi put :D
Sutra novi turnir knight?!?

Ocete turnir za danas ? Upad 0.5e, ili cemo cuvat tih 0.5 za kasnije ? Postavim anketu pa cemo vidit kolko vas je zainteresiranih.
By NBA Knight
MvP39 wrote:
Kekinjo wrote:Čestitke svima koji su dobili nešto i onima koji nisu jel će drugi put :D
Sutra novi turnir knight?!?

Ocete turnir za danas ? Upad 0.5e, ili cemo cuvat tih 0.5 za kasnije ? Postavim anketu pa cemo vidit kolko vas je zainteresiranih.

Mislim da je bolje onda ili nedjelja (7 utakmica) ili ponedjeljak (9 utakmica) jer danas ih je samo 5
By klasa 2027
#39448 Svaka čast za ovu šemu, vrhunska je. S guštom sastavim ekipu ;)

Što se mene tiče može i danas jer ću svakako odigrati nešto, ali čini mi se da su na našem turniru nagrade najbolje raspoređene.
By Lord123
#39475 Pozdrav svima
Imam problem u vezi turnira,pobednik sam bio jednog turnira i pisalo je da sam prvi i kolika je dobitak ali taj novac nije prebacen na moj nalog niti je stigla poruka na mail?
Dan pre toga je sve bilo u redu.
By MvP39
#39505 Mogu napravit turnir za 0.5e upad, necemo s 1e upadom nek ostane za druge dane. Danas su ranije tekme tak da pola ljudi nece ni vidit vjerojatno. Idem bacit anketu, da vidimo dal zelite danas, ako bude kao jucer broj glasova nece biti turnira.
By MvP39
#39510 Imate jos samo 2 i po sata da pristupi turniru, zao mi je, ali nisam mogo prije, a i tekme su vec u 19:00.

Evo turnira: https://www.fanaments.com/nba/9125

Jedino sto je turnir public pa ce bit i ostalih random ljudi. Moram vidit s Knightom kako on otvori privatan turnir (ako bude uopce privatan)