Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Kekinjo
#39591 cestitke svima koji su nesto uspjeli dobiti...ja bio na 6 mjestu a da sam Dellavedovu stavio kak sam htio umjesto Mo-a koji nije niti ni igrao bilo bi puno bolje al eto, bas sam se zaj....
oce i danas turnir?!?!?
By MvP39
Kekinjo wrote:cestitke svima koji su nesto uspjeli dobiti...ja bio na 6 mjestu a da sam Dellavedovu stavio kak sam htio umjesto Mo-a koji nije niti ni igrao bilo bi puno bolje al eto, bas sam se zaj....
oce i danas turnir?!?!?

Ja 3. zavrsio :D

Vjerojatno ce bit turnir, ako ga Knight ne otvori otvorit cu ga ja opet kao i jucer.
By Kekinjo
#39599 Ako neko može pomoć. ..poslao link prijatelju i ne može se ulogirati, traži ga verifikaciju....Šta bi trebao tu napisati dali možda zna netko?!?! Hvala unaprijed
By perazdera
Kekinjo wrote:Ako neko može pomoć. ..poslao link prijatelju i ne može se ulogirati, traži ga verifikaciju....Šta bi trebao tu napisati dali možda zna netko?!?! Hvala unaprijed

pa treba da u mejlu koji su mu poslali nakon registracije, klikne na link da bi bio verifikovan.

manje-vise standarna procedura za registraciju.

p.s. i valjalo bi za neki period ( recimo u ponedeljak se objavi raspored turnira za tu nedelju ), fixirati datume turnira ( 3 nedeljno je moj predlog ). i staviti stiki, kao annketa sto stoji. i onda se zna, tad su turniri i to je to. ne ovako ad hoc.
Last edited by perazdera on 21 Dec 2015, 15:16, edited 2 times in total.