Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By BVB
#39610 Danas bi mogao turnir, nema ovih ranijih meceva, dosta ljudi se prijavi uvece i slicno. A ima dosta tekmi
By NBA Knight
#39617 Što se tiče još jednog turnira ja organiziram 100% u srijedu. Prijave će biti otvorene već sutra. Savršen dan jer je 12 utakmica na rasporedu ako se ne varam.
Texeira wrote:Je se mogu prebacivati euri iz balance u T-euros i obrnuto.Sad imam sve na balanceu i nemam s cim igrat dalje

Pa igraš s onime što imaš na računu. Razlika između T eura i eura je da T eure ne možeš isplaćivati nego ih moraš odigrati a s normalnim eurima radiš što želiš. Ili igraš ili isplaćuješ.
skakavac wrote:Jel neko do sada dizao pare? Kakva su iskustva i kako funkcionise to? :)

Ne. Nisam ni uplaćivao, ni isplaćivao. Ali ono što mislim da sigurno mora bit na stvari je da ne možaš isplatiti prije nego što uplatiš.
takatameow wrote:Kada stisnem na card ne mogu izabrati ništa, evo vidite na slici.. Treba li to tako izgledati ili?

Image

Npr. evo ovdje. Budući da nisi uplaćivao, nemaš registriranu karticu i njene detalje preko kojih bi mogao isplatiti. Kada uplatiš preko kartice ona ostane spremljena pod tvojim podacima i pokazat će ti se kao opcija za izabrati pri isplati.

Takva je procedura na svim kladionicama tako da mislim da je i ovdje.
By Kekinjo
#39618 Ne card, ispod toga stisnes i napišeš koliko eura prebacujes....minimalno kaže 20eura, i prebaciš si 20 eura od tih 100 pa opet imaš. ...a ja ne mogu prebaciti jel nemam 20 eura hehe i još mi ostalo samo 0.84eura...i kad to potrošim gotovo ili stavit s kartice...
Čudno mi je da se ne može manje prebaciti Al eto....
By MvP39
#39620 Evo ankete za danas. Naravno svi oni koji zele sacuvati novce za druge dane nek ne ulaze na turnir. Ja imam, ja mogu igrat tak da ono, ako vas se skupi igramo se zajedno ^^
Za oko pola sata otvaram turnir ako bude dobar odaziv.