Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By zoran12
#39719 Pozdrav ljudi, vidim da je vec bilo reci o isplati, ali moze li neko napisati kako neko iz Srbije moze da podigne novac, drugar moj dobio sinoc 40 dolara pa bi podigao.. Ako zna neko molim da objasni. Hvala unapred :)
By PaulGeorge aka PG13
takatameow wrote:Kada stisnem na card ne mogu izabrati ništa, evo vidite na slici.. Treba li to tako izgledati ili?

Image

Prvo moras potvrditi nalog,tako sto ces im na email poslati sliku licne karte,pasosa a nakon toga trebas da registrujes karticu na koju ce ici isplata. Zato i nemas opciju da izaberes karticu
By takatameow
#39735 Malo sam tu istraživao i naravno account nije verificiran. Da bi ga potvrdio treba poslati sliku osobne iskaznice i "utility bill". Još se nisam upoznao sa tim pojmom "utility bill". To bi trebao biti neki račun, a na google-u pak pod tim pojmom izbacuje račune za plaćanje vode/struje ..
By MvP39
#39745 Da da, mogu bilo kakvi racuni, ali i bilo sto s cim mozes potvrdit adresu stanovanja. Znaci poleđina osobne je dovoljna.
By AgainstAllOdds
#39798 Pozdrav mene isto zanima isplata sa Fanamentsa. Znaci kolko sam pohvatao, na njihov e-mail (support@fanaments.com) posaljem sliku osobne iskaznice sa jedne i druge strane da potvrdim indetitet. Zatim mi oni ponude tu mogućnost da izaberem svoju kartoci (pod Select card) te je tu izaber i napisem svoj racun na koji mi se isplacuje novac? Je li to,to znaci ili ima jos nesto?