Upravo su mi poslali mail s Fanamentsa da mi sutra u 14h po UTC vremenu ističe ona ponuda od €5 za registraciju tako da ako nekoga još zanima nek koriste ovaj link: http://nbaknights.com/e5-besplatno-i-nba-fantasy-turnir/
neverica1 wrote:Da li moze neko da mi kaze o cemu se radi..naime,odigrao sam ovde 2 turnira,s obzirom da se na pocetku dobijalo 5e a turniru su bili oba po 1e,kako je moguce da imam 0 evra?
Nemam pojma kako se to moglo dogoditi
Miksat wrote:Kako se podiže novac i koja je minimalna suma koja se može podignuti?
Nisam uplaćivao ni podizao, ali možda zna netko drugi. Čini mi se da je min €20
AlkYYY wrote:Ja sad krenuo slozit ekipu za ovaj turnir , kad ono pobrali pare . Ono sta vam je ostalo od onih 5 eura sta smo svi dobili na pocetu su vam pobrali . Bar je tako meni
Isto
U isto vrijeme danas su mi poslali mail da se ukida ta promocija 29.12 u 14h po UTC vremenu (to je 29.12 u 15h po našem vremenu), a sad vidim da je već ukinuta. Dal je to od ponoći ukinuto ili od kad već nemam pojma, ali evo i oni zajebavaju. Pa stalno netko zajebava...
NBA Knight wrote:Kakvi su to idioti. S ovim me nisu upoznali. Na računu od mog brata su isto sve skinuli.
U isto vrijeme danas su mi poslali mail da se ukida ta promocija 29.12 u 14h po UTC vremenu (to je 29.12 u 15h po našem vremenu), a sad vidim da je već ukinuta. Dal je to od ponoći ukinuto ili od kad već nemam pojma, ali evo i oni zajebavaju. Pa stalno netko zajebava...
Evo kad je meni ukinuto ...
28/12 - 21:18UTC
Hello.
Over the course of the last days, we had to reconsider our 5eurofreebet deal, due to a huge amount of multiple account cases and chip dumping scams.
We decided to completely close this promotiontoday at 14.00 UTC, as communicated in yesterday's email.
However, last night a big wave of new signups from the same IP addresses came from the NBAKNIGHTS forum, with up to a 100 users created by a single user. Due to this fact, we were forced to close the 5eurofreebet promo early.

Fanaments.com has a zero tolerance policy in regard to multiple accounts and / or chip dumping.
Obviously, giving out 5 free euros to tens, and even hundreds of bogus accounts is not a viable business model, and definitely not what we had in mind before initiating our collaboration.
After eliminating and retrieving the T€5 from these fake accounts, hopefully we will be left with a good group of players who actively play and deposit on Fanaments.
Feel free to contact us with your thoughts or questions on the matter.
Sincerely
Malo glupo sto su skinuli svim regularnim nalozima pare, ali ok meni licno je to razumljivo s obzirom na situaciju, ipak je cilj zaraditi a ne dijelite djabe pare okolo
Ima svaki dan freeroll, pa ko zeli moze da nastavi igrati svaki dan, a kapa do poda za trud