Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By neverica1
#40270 Da li moze neko da mi kaze o cemu se radi..naime,odigrao sam ovde 2 turnira,s obzirom da se na pocetku dobijalo 5e a turniru su bili oba po 1e,kako je moguce da imam 0 evra? :?
By NBA Knight
#40276 Važno!

Upravo su mi poslali mail s Fanamentsa da mi sutra u 14h po UTC vremenu ističe ona ponuda od €5 za registraciju tako da ako nekoga još zanima nek koriste ovaj link: http://nbaknights.com/e5-besplatno-i-nba-fantasy-turnir/

neverica1 wrote:Da li moze neko da mi kaze o cemu se radi..naime,odigrao sam ovde 2 turnira,s obzirom da se na pocetku dobijalo 5e a turniru su bili oba po 1e,kako je moguce da imam 0 evra? :?

Nemam pojma kako se to moglo dogoditi
Miksat wrote:Kako se podiže novac i koja je minimalna suma koja se može podignuti?

Nisam uplaćivao ni podizao, ali možda zna netko drugi. Čini mi se da je min €20
By AlkYYY
#40290 Ja sad krenuo slozit ekipu za ovaj turnir , kad ono pobrali pare . Ono sta vam je ostalo od onih 5 eura sta smo svi dobili na pocetu su vam pobrali . Bar je tako meni
By A Phoenix Sun
AlkYYY wrote:Ja sad krenuo slozit ekipu za ovaj turnir , kad ono pobrali pare . Ono sta vam je ostalo od onih 5 eura sta smo svi dobili na pocetu su vam pobrali . Bar je tako meni

Isto :oops:
By NBA Knight
#40312 Kakvi su to idioti. S ovim me nisu upoznali. Na računu od mog brata su isto sve skinuli.

U isto vrijeme danas su mi poslali mail da se ukida ta promocija 29.12 u 14h po UTC vremenu (to je 29.12 u 15h po našem vremenu), a sad vidim da je već ukinuta. Dal je to od ponoći ukinuto ili od kad već nemam pojma, ali evo i oni zajebavaju. Pa stalno netko zajebava...
By AlkYYY
NBA Knight wrote:Kakvi su to idioti. S ovim me nisu upoznali. Na računu od mog brata su isto sve skinuli.

U isto vrijeme danas su mi poslali mail da se ukida ta promocija 29.12 u 14h po UTC vremenu (to je 29.12 u 15h po našem vremenu), a sad vidim da je već ukinuta. Dal je to od ponoći ukinuto ili od kad već nemam pojma, ali evo i oni zajebavaju. Pa stalno netko zajebava...

Evo kad je meni ukinuto ...

28/12 - 21:18UTC
By NBA Knight
#40365 Evo objašnjenja ... I šta reć na ovo. Poslali su mi sliku tih fake računa i to je stvarno bolesno. Sad sam na mobu, al stavim sliku kad dođem doma.

Hello.

Over the course of the last days, we had to reconsider our 5eurofreebet deal, due to a huge amount of multiple account cases and chip dumping scams.

We decided to completely close this promotiontoday at 14.00 UTC, as communicated in yesterday's email.

However, last night a big wave of new signups from the same IP addresses came from the NBAKNIGHTS forum, with up to a 100 users created by a single user. Due to this fact, we were forced to close the 5eurofreebet promo early.

Image

Fanaments.com has a zero tolerance policy in regard to multiple accounts and / or chip dumping.

Obviously, giving out 5 free euros to tens, and even hundreds of bogus accounts is not a viable business model, and definitely not what we had in mind before initiating our collaboration. 

After eliminating and retrieving the T€5 from these fake accounts, hopefully we will be left with a good group of players who actively play and deposit on Fanaments.

Feel free to contact us with your thoughts or questions on the matter.

Sincerely
By A Phoenix Sun
#40380 Ma nista sta se moze :D

Malo glupo sto su skinuli svim regularnim nalozima pare, ali ok meni licno je to razumljivo s obzirom na situaciju, ipak je cilj zaraditi a ne dijelite djabe pare okolo :D

Ima svaki dan freeroll, pa ko zeli moze da nastavi igrati svaki dan, a kapa do poda za trud ;)