Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Chief
#40808 RED STAR - CEDEVITA

kh 1 (-6.5)

Ovde igram na pobedu Zvezde u hendikepu jer ne očekujem da dopuste sebi još jednu utakmicu naročito kod kuće na jedan napad da dozvole sebi da izgube ali pre svega igram na domaće jer igraju mnogo bolju odbranu od Cedevite koja ove sezone dopušta mnogo lakih šuteva.

L.ZORIC(CED)

idk > 7.5
Luka zadnje utakmice igra sve bolje i sada dobija više minuta ali ga isto biram jer ako igra kada igra i Štimac ima velike šanse da lake poene jer Štimac je dosta slabiji igrač od njega i Luka pre svega na iskustvo može da mu zabije 8 poena u četvrtini i na zadnjoj utakmici je granicu u Evroligi lako prešao ovu granicu.

M.SIMONOVIĆ(CZV)

idk > 7.5
Iz Zvezde sam izabrao Simonovića jer Cedevita na toj poziciji nema igrača koji ga može čuvati i prošle sezone sam igrao Mitrovića uvek mada sad imam i razlog više jer Simon uzima šuteve za 3 poena gde će imati šanse za šut jer Cedevita dopusta šuteve sa distance a brani reket i Simon će šutnuti najmanje 3 do 4 puta ako ga krene i više i ima dobar ulaz-

Ukupna kvota6.33

Nisam pisao mnogo ove sezone imao sam obaveze pa srećno svima sa odabirom parova...ali koliko sam pratio tihnino ga nema i treća smena od prošle godine... :mrgreen:
By BogdanovicMVP
#40809 Zirbes (-12.5+) 2 Više 1.85 SS
Ako ćemo gledati zvezdu kao momčad Aba lige,onda bi rekao da će njihovi napadi ići preko vanjskih šuteva jer Cedevita to dosta dopušta u domaćoj ligi igrajući zonu. Ali ako ćemo Zvezdu staviti kao euroligašku ekipu, što i jest, rekao bi da će ovo sigurno ici preko igraca koji u Euroligi dominiraju. Zirbes je zvijer, u europi mu nitko ne moze stat na kraj i iako se zvezda ojačala sa Micićem i Kinseyem,vjerujem da mu neće previše šuteva uzet. Cedevitu je u Europi napunio svaki malo bolji i atletski jači centar pa ne vidim zašto bi ova utakmica bila drugačija
By tininho
#41071 Pozdrav svima,

Dugo me nije bilo tu iz razloga što kada sam stavljao zadnje parove nisam mogao vjerovati kakve polemike i neugodnosti sam doživljavao i odlucio sam se na neko vrijeme maknuti sa foruma. Zadnji par kada sam odigrao imao sam 17 parova od toga 16 pogođenih i jedan promašaj. Moje zadnje parove su svi počeli kontrirati i pisati kontra analize ne znam zašto, valjda da ispadne da sam ja u krivu a netko drugi u pravu ako fulam ali to se nije dogodilo i nakon toga je krenulo vrijedanje i shvatio sam da imam posla sa klincima i odlucio da ako moje analize nisu potrebne da ih nemam razloga stavljati. Vidim da je forum malo zamro, nadam se i pročistio pa cu nastaviti stavljati svoje analize. Posljednjih mjeseci sam digao cuda i svi koji su igrali euroligu i pogotovo eurocup moraju bit u plusu jer se jednostavno nije imalo sto promasiti. Danas idem sa dva singla jako jedan par je iz HL drugi iz SS

S. Rodriguez 11.5 OVER HL koef 1.50

Ja sam ga ulovio na 1.85 ujutro. U svim drugim kladama granica je 14,5 sto isto mislim da prolazi jer real je izresetan ozljedama i nema llulla i fernandeza. Kakav je igrac Rodriguez jasno pokazuje zadnja utakmica u Euroligi u kojoj je u jednom poluvremenu majstor spremio 20 koseva. Njega bi 11.5 igrao over uvijek protiv momcadi kao sto je CSKA a kada nema Fernandeza i Llulla ovo mi je tip dana. Cak i uz uzasan postotak suta na utakmici na kojoj se ocekuje 170 koseva njega jednostavno moram uzeti over jer ga ocekujem na oko 20 poena.

D. Strawberry 8.5 UNDER SS 1.85

Ovo također moram uzeti. Istina je da Oly igra sa Cajom i ocekuje se puno koseva ali vec su dva puta igrali ove sezone i ostao je under. Drugi razlog je sto se Olyu danas vracaju gotovo svi igraci i nece imati minutazu niti suteve kao inace. Jos jedan razlog je taj sto je Olyu pristupio Johnson- Odom koji ce sigurno uzeti koju minutu i Strawberryu. On nije neki suter i ako danas nece imati 60% suta ne moze proci ovu granicu. Dakle igrao sam ga under i kada je pola ekipe bilo out, danas kada se svi vracaju i uz Odoma Strawbberrya moram uzeti under pa da mu je i granica 5.5.
By BogdanovicMVP
#41076 I zasto to sada stavljaš na 1.50? Nemam pojma ni tko si ni što si stavljao i kada na ovom forumu, ali tvoj uvod u post, hvalisanje, govor o nekoj djeci koja su te vrijeđala i na kraju koefc 1.5 na igrača preko koji je inače uplaćen u HL pa zbog poreza je 1.37 govori o tome da nisi puno veće mentalne razine od te djece. Pozz
By tininho
BogdanovicMVP wrote:I zasto to sada stavljaš na 1.50? Nemam pojma ni tko si ni što si stavljao i kada na ovom forumu, ali tvoj uvod u post, hvalisanje, govor o nekoj djeci koja su te vrijeđala i na kraju koefc 1.5 na igrača preko koji je inače uplaćen u HL pa zbog poreza je 1.37 govori o tome da nisi puno veće mentalne razine od te djece. Pozz

ja sam na mentalnoj razini nekoga ako stavljam koef 1.5? decko ne klade se svi za 10 kn i na koef 1.5 mozes dosta zaradit.
By BogdanovicMVP
#41081 Pullen (-13,5+) Više bet365 4/10
Nema Gordića i Žganeca zbog viroze, Arapović je otputovao u Tursku iako je i on imao virozu. Pullen ubacio Zvezdi 24 poena prije 3 dana i s obzirom da ce igrati cijelu utakmicu zbog izostanka Gordića, očekujem da uzme šut više.
Bilan (-13.5+) Više bet365 3/10
Mvp aba lige, igra sezonu karijere zasad i moram ga opet uzeti. U euroligi pruža odličnu ofanzivnu igru, ali i lošu defanzivnu što sam spomenuo neki dan kad je igrao protiv Zirbesa.
Zbog izostanaka vidim njih dvoje kao predvodnike svoje momčadi, a nevjerujem da će ih Darusaffaka razbit.