Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kokodril
#416 http://img6.imageshack.us/img6/268/nba1y.jpg

evo kako smo tipovali zadnja 4 dana,datum 20.12. nisam uzeo u obzir samo 3 utakmice i svi tipovali skoro pa isto
By xxx01
#417 evo mojih parova za dns
Washington-Detroit 2
Howard (18,5) Vise
Harden (24,5) Manje
Batum (16,5) Vise
By euskal
kokodril said

http://img6.imageshack.us/img6/268/nba1y.jpg

evo kako smo tipovali zadnja 4 dana,datum 20.12. nisam uzeo u obzir samo 3 utakmice i svi tipovali skoro pa isto

UZ DUZNO POSTOVANJE POTKRALA TI SE GRESKA KOD MENE S OBZIROM DA JE gRIFFIN UBACIO 21 KOS I SAMIM TIME -19,5 NIJE POGODJEN,TAKO DA ISPRAVIS 6 OD 8 U MOJU RUBRIKU
By kokodril
euskal said

kokodril said

UZ DUZNO POSTOVANJE POTKRALA TI SE GRESKA KOD MENE S OBZIROM DA JE gRIFFIN UBACIO 21 KOS I SAMIM TIME -19,5 NIJE POGODJEN,TAKO DA ISPRAVIS 6 OD 8 U MOJU RUBRIKU

sad cemo ispravit,bit ce vidljivo kad drugi put postavim
u svakom slučaju hvala
By royalac
#420 Nešto što nije nikako spomenuto ili je bar rijetko spomenuto. Kao i juče, kada sam počeo pisati post već su bili spomenuti heroji dana i sigurice, red je na one 'zaboravljene'.

New Orleans - Indiana - x2
Odličan koeficient na odličnu Indianu. Mislim da forum poprilično zapostavlja Indianu koja ne bi trebala kiksati protiv fenjeraša večeras. Do sada nisu (ili su rijetko) dozvoljavali da se dese iznenađenja. Obzirom da su znali odigrati nerješeno za svaki slučaj stavljam x pored koji blago umanjuje koeficient ali proporcionalno povećava sigurnost :)

Milwaukee - Cleveland - 1
Koeficient je poprilično mali. Neću puno pričati o ovom obzirom da je po svim mogućim parametrima (bilo analitičkim bilo statističkim) ovo zicer.

Walker K. (-17.5+) - OVER
Naprosto ne mogu da vjerujem da je juče ostao ispod margine. Ova trenutna margina je preuzeta sa bet-live kladionice. Očekujem da će postići preko 20 poena. Jedino što može poći po zlu je očajan procent šuta, nadam se da se to neće desiti.

Toliko od mene, SRETNO :)
By bjede
#421 Evo da i ja iznesem neka svoja završna razmišljanja. Neću spominjat ono što sa jutros natuknuo niti ono što je već nekoliko puta spomenuto.

Denver over 110,5 (Denver-Charlotte over 207,5 Denver -14,5)

Denver je već tradicionalno nekoliko sezona jedan od najboljih napada lige i u prosjeku ove godine zabija 102 poena. Prošla utakmica napadački im je bila vjerojatno i najgora u novijoj povijesti kad su šutirali 0/22 za tricu i u cijeloj utakmici zabili jedan koš van reketa! lol I uz takvu horror statistiku su uspjeli ubaciti 93 u gostima jednoj osrednjoj obrani Blazzersa.
Drago mi je da su Nuggetsi imali takvu večer i mislim da će danas poslati poruku ligi kad u Colorado stižu slabašni Bobcatsi. Nakon dobrog ulaska u sezonu, Jordanova družina je ipak ubrzo vraćena u realnost. I dok je napad još prilično pristojan, često oko 100 poena, obrana je užasna. Međutim, osim OKC-a koji ih je unakazio, nitko drugi im nije nanio neki ogroman poraz. Sinoć su protiv GS-a, također napadački orijentirane ekipe ubacili 100, a utakmica je završila iznad ove margine. Očekujem ih i danas negdje oko 100-ke, premda im neće igrati Henderson, jučer najbolji strijelac. S druge strane, ne bih se začudio da Denver završi na 120+. Jednostavno će se želiti iskupiti za prošlu utakmicu, a Bobcatsi ih u tome ne mogu spriječiti. Moguć je i blowout, no to ne bi trebalo ugroziti pick, dapače, u jednom opuštenijem ritmu bez rezultatske neizvjesnosti trebalo bi pasti još više koševa.

Atlanta-Chicago under 183,5 (Chicago +3,5)

* Odmah ću reći da je za ovaj pick potrebno pričekati vjesti o (ne)igranju Denga i Gibsona. Oba su službeno Day-to-Day, premda na sajtu Bullsa Deng nije na Injury listi, pa očekujem da će igrati. Bez njega ovaj pick apsolutno ne diram, a i bez Gibsona je situacija malo neizvjesnija jer bi u tom slučaju klupa Hawksa mogla biti faktor koji čini prevagu.

Dakle, susreću se dvije najbolje obrane istoka! Ekipe kojima je uvijek cilj da protivnik zabije manje. Atlanti je ovo 4. utakmica u 5 dana, a Chicagu 4. u 6! Umor će bit značajan faktor uz obrambenu orijentiranost obe ekipe. Chicago ove sezone ubija obranom, a Atlanta je i sinoć pokazala koliko ima problema s takvom igrom. Bullsi imaju 4-0 ATS u posljednje 4 utakmice, a Atlanta 0-4! Također Bullsi imaju 6-1 ATS u posljednjih 7 utakmica protiv ekipa s istoka. Under je bio u 5 od posljednjih 6 utakmica ovih suparnika. Bullsi su sinoć dozvolili nerealan broj koševa za njih, premda su Knicksi zabili nevjerojatnih 45 u zadnjoj kad je već bio blowout. Ne može se ponoviti 2 utakmice za redom. http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

New Orleans-Indiana over 178,5 (Indiana over 90,5)

Hornetsi su u očajnoj seriji od 10 poraza i premda obrana i nije loša (98,2 poena u prosjeku), napad je veliki problem (91,6). S druge strane Indiana je jedna od najboljih obrana lige (90,4) zahvaljujući ponajprije odličnom skoku (1. u ligi). Objema ekipama ovo je b2b utakmica. Očekujem da Hornetsi danas mogu zabiti nekih 88 ili više poena, a u tom slučaju bi i over bio izvjestan. Over je došao u 4 od 5 zadnjih međusobnih utakmica. U prvom susretu ove sezone pala su 222 koša. Ne očekujem nešto slično, ali mislim da je ovih 178,5 apsolutno premostivo.

Houston under 98,5 sam već ujutro spomenuo tako da tu neću analizirati.

Sretno!

P.S. Ovo nije pick, ali oprez s Detroitom! http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif Vidim da se dosta spominje.

kokodril said

Afflaloa over mi nisi računao? http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
By kokodril
#422 PREGLED DANA:
MVP39 HARDEN -24,5, HOUSTON-98,5 , WASH-DETROIT2,WASHIN -92,5 DENVER -15,5 H1 , CURRY +21,5
DZEVA MELO HOWARD +18,5 BRYANT +30,5
OT GALLINARI +15,5 ,BRYANT +30,5
RONDO JAMES +25,5 CURRY +21,5
KINDER WALKER+18,5, CRAWFORD +16,5
PANA BRYANT + HOWARD + CURRY + CRAWFORD + HARDEN- GALINARI+
TELETOVIC CURRY+ MEMPHIS+99,5 GAY +19,5 CRAWFORD +16,5
MATA LILLARD +18,5
DURANTULA CRAWFORD + WADE +20,5
EUSKAL MIAMI-UTAH -201,5 G.STATE-LA -208,5 ,HOUSTON -98,5 HARDEN - GAY + IRVING +23,5
ROYALAC NEW ORL-INDIANA X2, WALKER +17,5
BJEDE DENVER +110,5 INDINA +90,5 NEW ORL-INDI +178,5
TTOMINAC LILLARD + WASH-DETR 2 CURRY +
NBA MAJSTOR WASH-DETR 2 HOUSTON + G.STATE-LA 1

44 PRIJEDLOGA UKUPNO
od toga 28 sa tri utakmice:
wash-detroit 2 i crawford +
houst-memphis harden- houston + i - memphis + gay+
g.state-la curry+ narodni heroj bryant + ....
By kokodril
kokodril said

PREGLED DANA:
MVP39 HARDEN -24,5, HOUSTON-98,5 , WASH-DETROIT2,WASHIN -92,5 DENVER -15,5 H1 , CURRY +21,5
DZEVA MELO HOWARD +18,5 BRYANT +30,5
OT GALLINARI +15,5 ,BRYANT +30,5
RONDO JAMES +25,5 CURRY +21,5
KINDER WALKER+18,5, CRAWFORD +16,5
PANA BRYANT + HOWARD + CURRY + CRAWFORD + HARDEN- GALINARI+
TELETOVIC CURRY+ MEMPHIS+99,5 GAY +19,5 CRAWFORD +16,5
MATA LILLARD +18,5
DURANTULA CRAWFORD + WADE +20,5
EUSKAL MIAMI-UTAH -201,5 G.STATE-LA -208,5 ,HOUSTON -98,5 HARDEN - GAY + IRVING +23,5
ROYALAC NEW ORL-INDIANA X2, WALKER +17,5
BJEDE DENVER +110,5 , NEW ORL-INDI +178,5 , ATLANTA-CHICAGO -183,5
TTOMINAC LILLARD + WASH-DETR 2 CURRY +
NBA MAJSTOR WASH-DETR 2 HOUSTON + G.STATE-LA 1

44 PRIJEDLOGA UKUPNO
od toga 28 sa tri utakmice:
wash-detroit 2 i crawford +
houst-memphis harden- houston + i - memphis + gay+
g.state-la curry+ narodni heroj bryant + ....

BJEDE ispravljeno
By Matya EllisMVP
#426 Mislim da bi trebalo danas probati na Lakerse. Počeli su pobjeđivati, sad koliko je za to zasluzan lagan raspored a koliko to sto se konacno poceli uigravat. Pau se vratio, a na Božić očekuju Nasha. Kao što rekoh trgnuli su se i koef na njihovu pobjedu vidim kao jako malo prevelik. U zadnjih 17 utakmica sa GS pobijedili su u cak njih 17, sto govori da im dobro leze. Ima istine i u tome da su warriorsi bili slabiji prije nego sad ali ja to i dalje ne vidim kao minus za lakerse. Pod krovom warriorsa u zadnje 9 utakmice imaju skor 8-1.
GS je imao odlican start u sezonu, jedan od najboljih u povijesti, te su se odmah nametnuli kao opasni kandidati za playoff u koji toliko se toliko zele vratiti nakon par godina izbivanja. Sada su malo poceli igrati toplo-hladno te im je narusen kontinuitet koji su imali i tu je sansa za lakerse. Najveca razlika ce biti pod kosevima i to je po meni kljuc danasnjeg dvoboja. Ako Howard odigra na razini na kojoj je dominirao u Orladnu GS nema sanse.

Nije ovo neki siguran tip nego vise skretanje paznje na ovaj par, pa ga mozda neko stavi na neki narodni listic u narodu popularan pod nazivom s 5 kuna to tajkuna.. Koef je savrsen za to.