Kockalone wrote:Raduljica 12.5 vise
Miler 13.5 manje
Kinzi 9.5 vise
Dosli svi
Quincy wrote:Q.Miller under 13.5
Miller je pod znakom znakom pitanja za vecerasnju utakmicu, zbog visoke temperature nije trenirao od utakmice sa Lokomotivom, lekarski tim Crvene Zvezde cini sve sto je u njihovoj moci da ga osposobe za vecerasnji mec a obzirom na vaznost meca ne sumnjam da ce se Quincy naci u protokolu veceras... Ako ipak zaigra verujem da ce mu biti drasticno smanjena minutaza i ne vidim ga nikako preko ove granice.
Ja sam ovaj par odigrao rano jutros, verujem da ce granica pasti jer je vec u nekim kladionicama 11.5
Srecno grugarii!![]()
![]()
Winn, ali ostaje zal zbog poraza... Jedna od retkih situacija kada nisam presrecan zbog dobitnog tiketa
Darko1987 wrote:Pozdrav ekipa. Svi koji prate ovaj forum znaju da često tipujem NBA, ali ponekad odigram igrače i u Evropskim ligama, rijetko i na manji ulog, ali za danas imam jedan pick za koji misim da bi morao doći iz nekoliko razloga pa sam odučio to podijeliti sa vama![]()
Will Thomas (UNIKAJA) 7,5 OVER @1,85 WWin
Ako bi gledali izdanja iz prve faze Euroleague, ovo bi bila promašena garanica za nekih 2 poena, jer Thomas je u prvoj rundi bio na prosjeku od 9,4 poena po meču, ali ako pogledamo njegove partije na domaćem terenu u MARTIN CARPENA dvorani, onda dolazaimo do podatka da je on u 5 mečeva prosječno ubacivao 14,4 poena, što je za duplo više od današnje granice.
U Top 16 Thomas je na slabijem učinku, u igri je oko 23 min, uzima 6,4 šuta i ubacuje 6,2 poena po meču, a kao glavni razlog njegovog pada minutaže i učinka u napadu su dobre igre KUZMINSKAS-a i HENDRIX-a, ali Richard je večeras OUT, tako da u ovom meču Thomas može računati na extra minute, jer pored njega u rotaciju na trojci i četvorci ostaju još Daniel Diez i Carlos Suarez i ovo je glavni razlog za ovaj over. Unikaja ima problema sa povredama, Marković je završio sezonu, Nedović takođe večeras upitan, tako domaćin u ovaj meč ulazi sa dosta skarćenom rotacijom.
Protivnik Ruski tim Lokomotiv Kuban, tim koji igra bez kasičnog centra, brzu košarku, na veliki broj poena, slično kao i Malaga, (od centara je tu samo Fran Vazquez koji igra 9 min po meču) ja lično očekujem oko 155-160 poena u meču, što je za evropske uslove veliki broj poena, tako da i ovaj podatak ide za over Thomas-a.
Pogledao sam malo i kakvu odbranu igra Lokomotiv na pozicijama koje igra Thomas (SF, PF - ili trojka i četvorka), i došao sam do podataka da su u Top 16 fazi najviše poena primali se tih pozicija:
@ Cedevita - James White 14pts
vs Anadolu Efes - Derrick Brown 15pts
@ Fenerbahce - Luigi Datome 16pts, Jan Vesely 15pts
vs Panathinaikos - Vladimir Jankovic 12pts, Antonis Fotsis 12pts
@ Crvena Zvezda - Quincy Miller 24pts
Kada uzmemo sve ove faktore, veća minutaža i više šuteva, mnogo bolja forma na domaćem terenu, defanziva protivnika, meč na veći broj poena, sve ovo itekako ide u prilog za over. Od Thomas-a očekujem 25-28 min u igri, 4-5 šuteva za dva, 3-4 pokušaja za tricu, 1-2 izlazka na liniju penala, mislim da će mu biti dovoljno 30-35% šuta da pređe ovih 7,5 poena.
Sretno ako neko isprati...
Jadno, da ne može jadnije!!! Bio sam u pravu, trebalo mu je 30% šut da se prebaci, ali kad imaš šut za dva poena 0/4 teško je preći 7 poena.
Will Thomas 20:09 min, šut za dva 0/4, za tri 1/2, slobodna 3/3 - 6 poena
Darko1987 wrote:Pozdrav ekipa. Svi koji prate ovaj forum znaju da često tipujem NBA, ali ponekad odigram igrače i u Evropskim ligama, rijetko i na manji ulog, ali za danas imam jedan pick za koji misim da bi morao doći iz nekoliko razloga pa sam odučio to podijeliti sa vama![]()
Will Thomas (UNIKAJA) 7,5 OVER @1,85 WWin
Ako bi gledali izdanja iz prve faze Euroleague, ovo bi bila promašena garanica za nekih 2 poena, jer Thomas je u prvoj rundi bio na prosjeku od 9,4 poena po meču, ali ako pogledamo njegove partije na domaćem terenu u MARTIN CARPENA dvorani, onda dolazaimo do podatka da je on u 5 mečeva prosječno ubacivao 14,4 poena, što je za duplo više od današnje granice.
U Top 16 Thomas je na slabijem učinku, u igri je oko 23 min, uzima 6,4 šuta i ubacuje 6,2 poena po meču, a kao glavni razlog njegovog pada minutaže i učinka u napadu su dobre igre KUZMINSKAS-a i HENDRIX-a, ali Richard je večeras OUT, tako da u ovom meču Thomas može računati na extra minute, jer pored njega u rotaciju na trojci i četvorci ostaju još Daniel Diez i Carlos Suarez i ovo je glavni razlog za ovaj over. Unikaja ima problema sa povredama, Marković je završio sezonu, Nedović takođe večeras upitan, tako domaćin u ovaj meč ulazi sa dosta skarćenom rotacijom.
Protivnik Ruski tim Lokomotiv Kuban, tim koji igra bez kasičnog centra, brzu košarku, na veliki broj poena, slično kao i Malaga, (od centara je tu samo Fran Vazquez koji igra 9 min po meču) ja lično očekujem oko 155-160 poena u meču, što je za evropske uslove veliki broj poena, tako da i ovaj podatak ide za over Thomas-a.
Pogledao sam malo i kakvu odbranu igra Lokomotiv na pozicijama koje igra Thomas (SF, PF - ili trojka i četvorka), i došao sam do podataka da su u Top 16 fazi najviše poena primali se tih pozicija:
@ Cedevita - James White 14pts
vs Anadolu Efes - Derrick Brown 15pts
@ Fenerbahce - Luigi Datome 16pts, Jan Vesely 15pts
vs Panathinaikos - Vladimir Jankovic 12pts, Antonis Fotsis 12pts
@ Crvena Zvezda - Quincy Miller 24pts
Kada uzmemo sve ove faktore, veća minutaža i više šuteva, mnogo bolja forma na domaćem terenu, defanziva protivnika, meč na veći broj poena, sve ovo itekako ide u prilog za over. Od Thomas-a očekujem 25-28 min u igri, 4-5 šuteva za dva, 3-4 pokušaja za tricu, 1-2 izlazka na liniju penala, mislim da će mu biti dovoljno 30-35% šuta da pređe ovih 7,5 poena.
Sretno ako neko isprati...
Gledao sam utakmicu i samo sam se iznervirao kako ovo nije doslo. Decko je imao za 20 min na parketu sut iz igre 1/6 i to 0/4 za dva! Steta Dare za ovo, veoma dobar par
Quincy wrote:Gledao sam utakmicu i samo sam se iznervirao kako ovo nije doslo. Decko je imao za 20 min na parketu sut iz igre 1/6 i to 0/4 za dva! Steta Dare za ovo, veoma dobar par
Kad večeras nije prešao ja ne znam kad će???!
Na jednom tiketu padnem Vasu Micica za pola kosa( promasio bacanje)
Na drugim tiketu promasio sva 3.. iako je krenulo lepo.
Ali ne mogu da se sastavim posle ovakvog poraza od ove tuzne Darusafake...
Sad ide tuzniji deo: Cirbesu falio 1 skok, Jovicu 1 asist, Gistu 1 poen, Kalates preso za 1 poen...
p.s. ostaje veeeliiki zal za Zvezdom
Anadolu Efes - Fenerbahce Ulker BPP > (80.50) 1.90
pinn bet
http://prntscr.com/9z7mmk