Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

Izaberi 3!ajmoo :D Dajte pare kladionice!

9
10%
21
24%
15
17%
13
15%
6
7%
12
14%
2
2%
1
1%
2
2%
5
6%
By Ben Walas
#47573 Odlicna noc za mene,od cetiri dubla uhvatio sam tri,dva uz dosta srece(holidey,pol)ali ipak su dosli.Jos jednom moram naglasiti da je najbolja ekipa za kladjenje UTAH JAZZ i da na njoj kladionice prave najvise gresaka.Znaci veceras su svi igraci dosli ispod granice iz obe ekipe kao i sama utakmica.Pik dana je svakako bio Monro,cija je analiza medju prvim izasla tako da nije bilo potrebno davati daljnju analizu

Ekipa je odradila odlican posao,treba i sutra nastaviti u dobrom ritmu :D
By viljasboas
viljasboas wrote:Mala vikend pauza vracamo se nazad. I dalje sam pod utiskom sinocne utakmice i u ozbiljnom sam razmisljanju da zategnem da ce San Antonio biti prvak. Nacin na koji oni igraju odbranu je neverovatan, a to je upravo ono sto osvaja prstene. E sad da se vratim u realno vreme, jedan dubl:

JJ.Redick 17.5 over Darko ovo te moram ispostovati, sve si lepo objasnio, bilo bi nepristojno da ja tu nesto dodajem. :mrgreen:

R.Lopez 9.5 over zadnjih 5 tekmi 3 lagana overa, 2 undera. Prvi under protiv GSW-a, blow out bio, igrao samo 14 minuta. Drugi under protiv WASH ostao na granici, a znamo kako oni brane centra. Veceras kuci protiv Sacramenta, kompletni referati su pisani o njihovoj odbrani, sve jasno. Samo da ne udje u problem sa faulovima, a valjda nece. ;)

Aj sve najbolje, srecno ako neko prepise. :geek: :D

Ideeeemo dubl bez ikakve panike 20 plus obojica :mrgreen: cestitke ostalima fino vece bilo
By donvajse
donvajse wrote:Anderson R.(-20,5+) više 1.85
Mislim da je ovo povoljna granica, jel kladionice ni same neznaju na koliko da ga stave, vidim u tonybetu je na čak 24!! :D Nije ni čudo, pa on je i sa klupe zabijao 20+!Sigurno će večeras igrat 35+ minuta i uzet 20+ lopti.

Nowitzki D(-19,5+) više 1.85
Također dobra granica na starog Dirka, npr. u marathonbetu je na 21.S obzirom da neigra Parsons sigurno će Dirk dobit koju loptu više nego inače!U odličnoj je formi, zadnjih 5 utakmica na 25 koševa.Trebao bi i večeras tako nastavit,nema ga ko čuvat u Portlandu, igrali su ove sezone jednom i Dirk im je zabio 28 koševa.

Paul C(-21,5+) više 1.85
Opet ću ponovit za CP-a, znači svi znamo da on baš svaku utakmicu može 20+ samo je pitanje dali će forsirat ili ne.Clipersi su se jučer opet posramili i izgubili od mrtvog Memphisa, mislim da to večeras nikako neće ponovit protiv Pelikana.CP-a niko u Pelikanima nemože čuvat,vjerujem da će dat gasa, više ić na koš i donjet pobjedu Clipersima u jednoj otvorenoj i brzoj utakmici!

edit: još naknadno, sad sam tek vidio da ni Jeff Green najvjerojatnije neće igrat, to je sigurno još jedan plus za CP-a!

supersport

SRETNO :ugeek:

:mrgreen: :mrgreen:
Koja steta za Porzigisa na drugom! 1 kos panjina :x
By LMA12
LMA12 wrote:Gdje to pise?

Inace probao bi Haywarda manje , ima problem sa nogom i nije 100% spreman ide i na Antea pa bi tu moglo biti teze jos zabiti preko granice.

Hayward 19.5 manje
G.Monroe 13.5 manje

Greg nije to onaj stari sa sredine sezone, gdje je prelazio lagano ovu granicu ,veceras tezak matchup protiv goberta i plus vratio se henson pa ce i igrati manje.

A.Bradley vise 13.5

Upao je u malo losiju formu u zadnje vrijeme , evo mu prilike da to popravi nema tezak matchup a i mora neko i davati koseve ne moze thomas sve sam ipak je to phila.

Wwin

3/3

;)
By mkbdp
#47582 Izgleda da sam ja jedini koji juce nije uspeo tiket da pogodi, e tugo moja.. :roll: A boljeg dana od juce nije bilo u poslednjih 7-8 dana :oops:
By Thunderrussell
#47583 E mila majko.znaci philla daje uprvoj cet 16 poena govorim ma to bato ide lagano ovo,i onda drugo poluvreme umjesto phille izlazi na teren gsw i daje 70+ poena..sto je najzalosnije na triple koji sam postavio sam dodao h2 na clipperse,na darkov dpuble dodam clipperse 2 i opet na treci listic igram clipperse 2.. I pokraj svega pogodenog umjesto da sam u plusi ja sam zbog clippersa fasovao..bogu plakat.amaterski skroz