Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Krnja
#4726 Kak je stanka NBA-a nisam se mislio kladiti ali nekak mi je bilo dosadno pa sam ipak nes odigro za sitne pare

Wolfsbur-Bayern München 2 1,50
Akhisar-Galatasaray 2 1,55
Eisbaren(5,5)-DEGMStars Više 1,65
Ingolsta(5,5)-Nurnberg Više 1,70

TEČAJ: 6,5216 ULOG: 30,00kn ( 28,57kn + 1,43kn ( 5% MT )) EV. DOBITAK: 186,32kn

Pa cemo vidjet sta ce biti :D
By Krnja
Krnja said

Kak je stanka NBA-a nisam se mislio kladiti ali nekak mi je bilo dosadno pa sam ipak nes odigro za sitne pare

Wolfsbur-Bayern München 2 1,50 WIN
Akhisar-Galatasaray 2 1,55 WIN
Eisbaren(5,5)-DEGMStars Više 1,65 WIN
Ingolsta(5,5)-Nurnberg Više 1,70 WIN

TEČAJ: 6,5216 ULOG: 30,00kn ( 28,57kn + 1,43kn ( 5% MT )) EV. DOBITAK: 186,32kn

Pa cemo vidjet sta ce biti http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

listic je proso hehehe LaughLaughLaughLaughLaugh
By Teletovic33
Teletovic33 said

S.Williams - Kvitova H(7.5) 2 (Početak je sezone i nijedna igračica nije u nekoj "specijalnoj" formi... Igra se na tvrdoj podlozi gdje naravno servis igra veliku ulogu.. Serena je već dugo vremena broj 1 u ženskom tenisu što se tiče servisa, ali i kvitova je u top 5 igračica što se tiče servisa, tako da ne vidim način da serena razbije kvitovu 6:2 6:2.. ovo je po meni POKLON KLADIONICA... Kvota je 1.40 i ja jednostavno ne mogu da vjerujem da su kladionice ovo dale... Ja lično singliram ovo na VISOKI ULOG !!!

WIN !!!! :D 3:6 6:3 7:5 Kao što sam i očekivao težak meč sa velikim fokusom na servis... Na laganom ulogu sam imao i H(5.5)2 po kvoti 2,20 pa je proslo i to. :)
By bukefal123
#4758 beeeckoo, pa ovo više nije humanooo, lulea under 5.5 za 1430kn pa da se ubiš, u 3. smjela 2 a pala 4gola(reza_6:1)... a igro sam under jer su 10 šuta zaredom under išli i nagazna mina i padnem, sinoć za oko 400 isto hokej oko 8 puta under ja uzmem kad ono 8 golova... u pm...
By canca
canca said

Jedan info za sutra..
U ABA ligi Split sutra na Gripama docekuje Krku. Split ima dosta financijskih problema sto je odavno poznato a sada imaju i problema s ozljedama.
''Nakon što je u četvrtak na treningu slomio nogu Filip Krušlin, popis ozlijeđenih sve je duži. Nikola Vujčić, Toni Marinelli, Domagoj Vuković, Toni Katić, Filip Krušlin...''
Kvota na Krku je velikih 2.40 i mislim da se isplati probati, evo i link http://www.24sata.hr/kosarka/split-bez-pola-momcadi-ide-na-krku-trazimo-slobodne-igrace-302142

nadam se da je odigrao netko , ja spojio sa barcom over i szegedom 1
By NYK
#4765 pametno si spojio jer iako je glatko bilo na kraju,i sam si rekao kako je split nepredvidiv i uvijek treba imati dozu opreza kada se igra protiv njih u splitu, jer je niz favorita dolje pao.
By canca
#4767 Evo jedna double, nemam vremena za neke velike analize.

Nadal R.-Nalbandian 1 1.55
Jeste da Nadal nije u formi i da ovdje moze biti svasta ali mislim da se jednostavno mora uzeti ova kvota na Rafu jer ovakvu kvotu na Nadala na zemlji jako rijetko vidjamo a posebno sto na drugoj strani mreze nisu Murray, Nole ili Fedex, i mislim da Nadal nece 2 finala za redom izgubiti

-5,5/Del Potr-J.Benneteau 2 1.40
Bennetau u odlicnoj formi, cak je izbacio i Fedexa s 2:0 u setovima. Delpo nije u bas nekoj formi, dosta se mucio i ne odgovara mu bas podloga..obranio je bodove od prosle godine tako da ce danas igrati i sa manjim pritiskom. Mislim da Benneteau ovo cak moze i dobiti. Sretno
By Krnja
#4770 danas cemo odigrat jedan triple i jedan single pa ovak
Triple:
Munchen(5,5)-Wolfsburg GA / manje /1,80
Valladolid-Atl.Madrid / 2 /1,90
Nadal R.-Nalbandian / 1 /1,45

Single:
Munchen(5,5)-Wolfsburg GA /manje /1,80
By Krnja
Krnja said

danas cemo odigrat jedan triple i jedan single pa ovak
Triple:
Munchen(5,5)-Wolfsburg GA / manje /1,80 WIN
Valladolid-Atl.Madrid / 2 /1,90 WIN
Nadal R.-Nalbandian / 1 /1,45 WIN

Single:
Munchen(5,5)-Wolfsburg GA /manje /1,80
WIN

Sta da kazem lagano proslo
Munchen za ocekivat under
Atletico 3:0 lagano
Nadal ljepo ga je vidjet,polako se vraca u formu napravio veliki preokret u 2. setu sve u svemu zadovoljan http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif
By canca
canca said

Evo jedna double, nemam vremena za neke velike analize.

Nadal R.-Nalbandian 1 1.55
Jeste da Nadal nije u formi i da ovdje moze biti svasta ali mislim da se jednostavno mora uzeti ova kvota na Rafu jer ovakvu kvotu na Nadala na zemlji jako rijetko vidjamo a posebno sto na drugoj strani mreze nisu Murray, Nole ili Fedex, i mislim da Nadal nece 2 finala za redom izgubiti

-5,5/Del Potr-J.Benneteau 2 1.40
Bennetau u odlicnoj formi, cak je izbacio i Fedexa s 2:0 u setovima. Delpo nije u bas nekoj formi, dosta se mucio i ne odgovara mu bas podloga..obranio je bodove od prosle godine tako da ce danas igrati i sa manjim pritiskom. Mislim da Benneteau ovo cak moze i dobiti. Sretno

lagano :D