Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kokodril
mhkladionicar said

hahahahah zar su ljudi toliko spali na to da stavljaju necije tikete :/

prvi si se našao za rugati,pokrij se po ušime i samim time što se pokušavaš oprat jasno o kakvom je karakteru riječ

naravno da likovi poput tebe ne čitaju njegove analize ,tebi je i snjeguljica previše
pogledaj svoje pa onda laprdaj
"uz dobar procenat šute lagano u over"
na kojem izvou ti vodu piješ kad si tako pametan
By kokodril
mhkladionicar said

jos OT ti kao jedan od "najboljih" poznavaoca nba to da uradis pa ja bi se odma obrisao od sramote http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

aj sad to šta si napisao primjeni na sebe
By mhkladionicar
#4779 hahahhaha daj krokodile ohladi sta ti imas od OT-a nemas nista da si dosad prepisivao njegove parove bio bi u minusu a ne u plusu covjek mozda poznaje dosta toga ali je i dalje za mene slab tipser,danas sutra ce se ugasiti ovaj forum kao i svaki drugi nazalost ali vec sad je sve slabije aktivnih clanova,
By st sonic
mhkladionicar said
danas sutra ce se ugasiti ovaj forum kao i svaki drugi nazalost ali vec sad je sve slabije aktivnih clanova,
Iznenadia bi se koliko ljudi čita forum a nisu ni registrirani. Nemogu više popamtit nickove i passworde za forume, mailove itd koliko ih je, pa mi je bila tlaka i registraciju obavit. al eto registrira se samo da kažen svaka čast ljudima i momcima na trudu i analizama. znan još par ljudi koji s vrimena na vrime dolete ovde pročitat neki pametan savjet u vezi parova, tako da, neboj se ti za ovaj forum Wink Al eto iako san padobranac ovde s prvin upison, glupo mi je šta vidin neke svađe i bezrazložno prepucavanje koje mi pari neozbiljno. nije potribno. ovo bi triba bit hobi, zajebancija, i gušt, s prijateljskin savjetima i tipovima. bar je tako izgledalo do sad... druga stvar šta san pegula na kvadrat pa i kad bi pokupia pokoji par odavde, opet bi najčešće 1 rušia tiket Laugh čeka se utorak Cool
By kokodril
mhkladionicar said

hahahhaha daj krokodile ohladi sta ti imas od OT-a nemas nista da si dosad prepisivao njegove parove bio bi u minusu a ne u plusu covjek mozda poznaje dosta toga ali je i dalje za mene slab tipser,danas sutra ce se ugasiti ovaj forum kao i svaki drugi nazalost ali vec sad je sve slabije aktivnih clanova,

jos OT ti kao jedan od “najboljih” poznavaoca nba to da uradis pa ja bi se odma obrisao od sramote

hahahahah zar su ljudi toliko spali na to da stavljaju necije tikete :/

prvo se obriši od sramote a onda možeš nastavit mlatit praznu slamu
By NYK
mhkladionicar said

NYK nemam se ja kome izvinjavati sad jel on kopirao neke tikete il nije i to me ne interesuje osobno ne volim kad se ljudi previse hvale sa svojim tiketima na sta bi ovo licilo kad bi svako postavljao svoje tikete vidim da i ovaj forum polako pada slabije se i pise i raspravlja,nemam nista protiv OT-a ali isto tako nikad ne citam one njegove analize jer mi je to malo previse pisati svaku sitnicu svi mi gledamo nba i znamo kako ko igra dosta je napisati par recenica o svom tipu i to je to bar je to moje misljenje

znači ti si se uključio po meni bespotrebno u raspravu između OT i kindera samo da bi malo potpalio vatru i podigao tenzije.Taj komentar mi je više sličio na dječja prepucavanja i ruganja,nego na komentar ozbiljnog čovjeka.A moja prepuruka tebi je da koji put pročitaš njegovu analizu jer bi mozda i malo više pogodio od ovih 44w-36L jer to ti je samo 55 posto pogodataka do sada,što je jako loše jer otprilike su 50-50 šanse kod svakog para da ćeš ga pogodit,a ti imaš samo 5 posto više od toga.Tako da nema potrebe vrijeđat osobu koja puno više pogađa od tebe jer ja vjerujem da tih 55 posto pogodaka moze imati bilo koji član ovog foruma i to dugoročno ne donosi dobit.