Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By treca smena
#47933 Gentile je vukao povredu mislim da mu je ovo tek 5 meč posle nje, čudi me da si se zaleteo na granici od 16,5. Mislim da je u prvoj dao ne više od 5-6 koševa, nije to imaj momak koji je strpao prošle godine.
Što se tiče Grka on se pronašao tamo glavni je igrač i ima slobodu i po meni igra jednu od boljih sezona
By Ixa91
#47938 Ovo mu (Gentile) je bio 5 mec. U prethodna 4 igrao je u prvom 16minuta, zatim 26, pa 31 pa 26.
Broj poena je isao uzlazno 4, 17, 19 i 19.
Hvatao sam ga makaze na 15,0 i 18,5.
By treca smena
#47994 Danas ima zanimljivih utakmica

Prvo mi je upao u oci Leon Radosevic na granici od 6 poena. Dobija on svojih 20+minuta po utakmici, ima ucinak u poslednjih pet utakmica 4,11,5,11,18. U proseku uzima oko 6 suteva po utakmici i izvodi oko 4 slobodna bacanja. U prvoj protiv CSKA dao je samo 3 poena i to mu je bila jedna od losijih utakmica koje je igrao.

WANAMAKER vidim da je na granici od 12,5. Ko je gledao Brose ove godine zna o kakvom se igracu radi. Uzima u proseku oko 7 suteva za dva, 4 suta za tri poena igra 30+ minuta i u proseku izvodi 2 slobodna baanja. Ko ga je gledao zna da ima potpunu slobodu i kada ga ne ide on sutira .
By rose01
#47998 A.Randoplh 14,5 više

dosta bitna tekma za lokomotiv,randolph uz delaneya najbolji igrac,igrac koji uzima brdo suteva,u zadnje dvije uzeo cak 17 suteva i nije ga sut bas slusao,ne vjerujem da moze takvo sto ponovit,pogotovo protiv zvezde koja dosta slabo brani reket.
By Ixa91
#48012 1. Anthony Randolph over 14,5 (Pinnbet) 2/10
Covek je u prvom mecu za 24minuta postigaot22pt uz sutt5/12, s tim da je izveo tonu slobodnih bacanja (9/11).
Igram jer pored prvog plejmejkera ima najvise ovlasti u ekipi, i zbog cinjenice da Miller ne moze da ga sacuva jer je fizicki superiorniji.
2. Gist over 9,5pt (Fav) 2/10
3. Gist over 4,5 skokovi (Soccer) 1/10
Vlado Jankovic (gastroenteritis) and Ognjen Kuzmic (sprained ankle) are not travelling to Istanbul for the game.
4. Zisis over 9,5 (Wwin) 2/10
Igra protiv bivse ekipe, i u sva tri ovogodisnja duela je probio granicu