- 19 Apr 2016, 23:35
clutchshot wrote:volim_basket wrote:Ma ovaj Real je bruka za evropsku kosarku. Ljudi igraju sa jednim centrom, sampioni Evrope, kako da ne. Doveli Limu za sta? Da im sedi na klupi. Ajon im igra 36minuta. Zato ih je Fener i kantao svaki mec po 20+ razlike, tako im i treba kad su slepci obicni.
Nije Real los koliko je Fener jak vjeruj mi.Datome Nba potencijal bio i igrao posljednji dio sezone,Antic u Atlanti imao solidnu rolu sa klupe isti prosjek kao i sada u Euroligi ,Bogdanovic zeljan svega ,posljednja godina prije NBA ,Dixon buknuo lani odmah dosao u Fener ,Slukas je tu,jedan Hikmen rijetko dobije priliku a sve je to doslo ove godine.Momci idu do kraja a Ayon mi je bio zicer pisao sam to danas nekad ,2-0 su gubili ne ide sutom s polja idu na njeg ,covjek je imao 14 sk i 14 poena ,extra ucinak .
Drugar nemoj da se pravis mnogo pametan, ne pravim se ni ja, ali da je bilo lagano over nije. Sto si rekao za Fener sve stoji, po meni licno su u ovom trenutku ozibljniji i od CSKA za osvajanje. Ali za Ajona lupas. Prvo u ocajnoj je formi, nemaju akcije za njega uopste, a matchup Udoh. 1 na 1 ga nije probio 2 puta za ove tri utakmice. Dao je 6-8 poena totalno jeftino. Odbici, presecena lopta na pocetku 3/4, posle neko glupo preuzimanje Fenera gde on ostaje sam. I za tih 36 na parketu je bio vrlo, vrlo blizu undera. Da je igrao 20-22,23 minuta sto je trebalo realno da bude ne bi 5 prebacio. Nego nebitno, nije ni prvi ni poslednji put da sam ja (a i jos neki koji su igrali under) pali, tako da vise srece svima sledeci put

Svako dobro tebi, nemoj da shvatis ovo nista licno, samo kazem.