Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#498 Danas nema nikakvih utakmica na rasporedu, pa evo da ja otvorim odmah temu za sutra. Par poslastica je na rasporedu za košrkaške zaljubljenike kao što je derbi MIA - OKC ili dvoboj LAL - NYK...
Sretan Božić svima unaprijed http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif
By Reggie_31
#500 Tesko i Felton i Smith u over. Tu se nesto pita i Mela,tako da.. Neznam ja ti ne bi preporucio da dvojicu iz ekipe igras over koji nisu glavni igraci,ko npr. Johnson i D-Will. Anthony vs. Kobe...znas i sam da budu prve violine ful nabrijane,pogotovo za Bozic..
By ivanv
#501 pozz ekipa imam jedno zanimljivo pitanje :D kladim se na supersportu, danas sam stavio na račun 50 kn pošto sutra ne radi kladionica nijedna.. hoće li izaći sutra ponuda za igrače za nas kojise kladimo preko interneta iili će biti samo ponuda koja je danas stavljena, unaprijed hvala :)

974 BrookNets-Boston Celtics uto 18:00 1,65 14,0 2,30
975 L.A.Lakers-New York Knicks uto 21:00 1,75 13,0 2,15
976 Miami-Oklahoma City T. uto 23:30 1,60 14,0 2,40
977 Chicago-Houston Rockets sri 02:00 1,50 15,0 2,60
978 LAClippe-Denver Nuggets sri 04:30 1,45 16,0 2,80
By Matya EllisMVP
Ivan said

pozz ekipa imam jedno zanimljivo pitanje :D kladim se na supersportu, danas sam stavio na račun 50 kn pošto sutra ne radi kladionica nijedna.. hoće li izaći sutra ponuda za igrače za nas kojise kladimo preko interneta iili će biti samo ponuda koja je danas stavljena, unaprijed hvala :)

974 BrookNets-Boston Celtics uto 18:00 1,65 14,0 2,30
975 L.A.Lakers-New York Knicks uto 21:00 1,75 13,0 2,15
976 Miami-Oklahoma City T. uto 23:30 1,60 14,0 2,40
977 Chicago-Houston Rockets sri 02:00 1,50 15,0 2,60
978 LAClippe-Denver Nuggets sri 04:30 1,45 16,0 2,80

Bit će sutra ponuda sigurno, možda ju i navečer izbace. Wink
By celavi_stvor
#504 Uhhh sutra ludnica.. jedva čekam tekmu Lakersi - Knicksi...
Koji obračun na centarskoj poziciji, koji duel Kobe vs Mello..
Ipak veće šanse dajem Knicksima jer po meni imaju bolju ekipu i jaču klupu i moraju iskoristiti veliku rupu kod Lakersa na poziciji play-a, tu će Felton raditi dobar posao u napadu... Chandler ima snage da zaustavi Howarda.. i već sam odigrao jedan sistem 2/3 a sutra ćemo vidjeti ostalo... još sam dodao pobjedu Oklahome i Bostona jer se ovakve kvote ne nude često...
http://pokit.org/get/img/8eda0581093c37fd5eaafa5a83be31b4.jpg

sretno svima i nek Vam je čestit i Sretan BOŽIĆ....
By OT
#505 Sutra neču ništa igrat jednostavno ću da uživam..Rijetko je da se ovako dobre utakmice igraju u ovim ranim terminima..Opušteno bez živciranja sutra užitak.Analize i neka moja razmišljanja ću postaviti čisto da pomognem ako budem mogao ali igrat neču ništa..sutra je NBA praznik :D
By brnistra
#508 [url="http://watch.nba.com/nba/subscribe"]

Sutra besplatno Free Preview: Celtics vs. Nets Christmas Day. Samo se napravi račun (user name i pass) i gledaš utakmicu u HD rezoluciji preko kompa.
By OT
#509 Evo nekoliko informacija o sutrašnjim utakmicama i zašto se toliko najvaljuje "X-Mas Day NBA"-

Koliko to god to čudno bilo ali u Americi se ne prikazuju tako često utakmice za "široke mase".Večina NBA utakmica se nakon 2005 prikazuje na NBA League Pass ili na internet televziji NBA TV.Utakmice koje se prikazuju na TNT,ESPN I ABC su utakmice za koje se plača pay per view tako da večina amerikanca ne želi svako mjesec plačati masnu pretplatu pogotvo u ovo doba krize,a lokalni se timovi prikazuju na televizijama za određeni grad iz kojeg je ekipa ali se i to plača i to dosta solidno.Glavni razlog ovakve politike jeste da se proda što veči broj ulaznica za same utakimce i sezonske ulaznice koje za court seat dosežu vrtoglave cifre.Primjera radi ako želite rezervisati kartu za utakimcu i to single ticket onda to jako mnogo košta najjeftinija ulaznica se kreće za neko normalno sjedište 150$ minimum.E sada dolazmi do Božića i tada NBA daje jedan veliki poklon fanovima širom Amerike BESPLATANO GLEDANJE utakmica na National TV.To podrazumijeva da na svojim lokalnim tv stanicama (koje reklamiraju hula hopke :D tokom godine) mogu potpuno besplatno gledati Jamesa,Wadea,Kobea,Duranta,Carmela i ostale.To je jako bitno za njih jer sponzori plačaju masne pare za reklame,a svi timovi u takvim utakmicama igraju sasvim drugačije,mnogo se igra više "ofanzivno" odbrana se stavlja u drugi plan,a sve kako bi se zadovoljio auditori koji će kako kažu za ovaj božić biti cca 10miliona amerikanca jer to je jedini veliki doagađaj na Božić.

Zvijezde ekipa su povlašćene dosta u ovakvim utakmicama,povlašteni u smislu da im se opraštaju koraci,pogrešno vođenje,gotovo nemoguče da zapadnu u probleme sa ličnim greškama,treneri im daju maksimalnu minutažu i upravu u ovakvim utakmicama se gradi reputacija superstar-a.Zato nikada nečete vidjeti u ovakvim utakmicama da se istakne neki Reggie Evans,Noris Cole navodim samo kao primjer jer je ovo pozornica za "velike dečke".Od prodaje dresova,glasova za all star pa do samog prestiža igrača u ovakvim utakmica se pred cijelom nacijom gradi reputacija,a reputacija u Americi znači novac. E sad možete razumjeti zašto je San Antonio kažnjen kada je Popovich poslao kući pola ekipe protiv Miami-a a utakmica je bila na National TV.

Sutra će glavni igrači u istinu biti glavni,neče se puno posvečivati pažnje odbrani ide se da se udovolji navijačima i prirede "epske" utakmice za Božić.

Ovo se odnosi na utakmice Miami-Oklahoma te LA Lakersi- New York Knicksi ...

Mogu također reči pouzdano da će Rondo igrati vjerovatno odlično jer majmun i igra samo kada je prenos na National TV!