Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By BogdanovicMVP
#51492 Evo pošto tema ostalih sportova nije aktualna, ovdje ću staviti jedan nogometni par za danas.
Lokomotiva-Dinamo 2+over 2.5@1.90 3/10 na parimatchu i 2+odg @2.87 na bet365 3/10
Hns završava lakrdijom od utakmice kao što je i cijelo prvenstvo lakrdija. Prije nekih mj dana su lokomotiva i dinamo prebacili gostovanja,da se tada igra na maksimiru, a kao ovo zadnje kolo da se igra na lokomotivinom stadionu(lokomotiva nema svoj stadion,posuduje ili stadion zagreba ili dinama) i vidi čuda,zagreb danas igra protiv hajduka(što se znalo da ce igrat) pa je brižni dinamo ustupio stadion lokomotivi. Zaključak:Dinamo gostuje na svom stadionu danas. Odavno se zna da je to dinamov klub, samo jednom u povijesti su igrali neriješeno(kad je bila nebitna utakmica),a sve ostale pute je zavrsavalo obavezno pobjedom dinama i sa dosta golova. Na prvu sam promislio da bi im dinamo mogao pustiti danas, ali s obzirom na najave mamica i ostatka, oni zadnju utakmicu na gostovanju pred svojim igracima i na svom stadionu zele zakljuciti pobjedom. Očekujem golijadu bez faula i prekida, čista brza utakmica. Dinamo uvijek puste lokomotivi gol(od zadnjih 10 utakmica,7 je bilo odg, a 9/10 je išlo preko 2.5 gola)
By clutchshot
BogdanovicMVP wrote:Evo pošto tema ostalih sportova nije aktualna, ovdje ću staviti jedan nogometni par za danas.
Lokomotiva-Dinamo 2+over 2.5@1.90 3/10 na parimatchu i 2+odg @2.87 na bet365 3/10
Hns završava lakrdijom od utakmice kao što je i cijelo prvenstvo lakrdija. Prije nekih mj dana su lokomotiva i dinamo prebacili gostovanja,da se tada igra na maksimiru, a kao ovo zadnje kolo da se igra na lokomotivinom stadionu(lokomotiva nema svoj stadion,posuduje ili stadion zagreba ili dinama) i vidi čuda,zagreb danas igra protiv hajduka(što se znalo da ce igrat) pa je brižni dinamo ustupio stadion lokomotivi. Zaključak:Dinamo gostuje na svom stadionu danas. Odavno se zna da je to dinamov klub, samo jednom u povijesti su igrali neriješeno(kad je bila nebitna utakmica),a sve ostale pute je zavrsavalo obavezno pobjedom dinama i sa dosta golova. Na prvu sam promislio da bi im dinamo mogao pustiti danas, ali s obzirom na najave mamica i ostatka, oni zadnju utakmicu na gostovanju pred svojim igracima i na svom stadionu zele zakljuciti pobjedom. Očekujem golijadu bez faula i prekida, čista brza utakmica. Dinamo uvijek puste lokomotivi gol(od zadnjih 10 utakmica,7 je bilo odg, a 9/10 je išlo preko 2.5 gola)

Bravo bravo bravo,ispratio te lagano,svidjela mi se analiza i morao Sam !!!
By BogdanovicMVP
#51675 LIVE Olympiakos-Panata -1.5 1 5/10
Gubi oly na poluvremenu 6 razlike,ali mislim da ne moze oly ovdje izgubit. Bolji su sigurno,panati su ulazili suludi kosevi i dosta su zabili iz ofenzivnih skokova. Kad pogledam roster, ovo je sigurno value
By Sagittarius
#51692 Steta za tip, bilo je rezona, na kraju je Focis poludeo, Kalatesu isli stalno ispod bloka a on neuobicajeno pogadjao.

Ja se danas razmisljam da odigram Micova 15.5 minus. Iako ima najvecu minutazu u Galati i fantasticne procente, ne verujem da moze bas da ponovi partiju iz prvog meca gde je sutirao za tri 4/5 i jos 3/4 za dva. Plus ocekujem dosta tvrdu utakmicu, Karsijaka ima mec loptu na svom vrucem domacem terenu u onoj maloj hali gde se niko posebno ne naigra.. Granica je iz Sokera, u Mocartu je 13.5
By BogdanovicMVP
#51784 Shved (-17.5+) više 5/10 wwin
Kimki gubi 2:0 i danas traze pobjedu kod kuce za nastavak serije.U utakmici u kojoj nas ocekuje 180ak poena, najbolji igrac i najbolji scorrer mora zabiti "barem" 20 da bi imali ikakve šanse. Svi koji su pratili dvoboj-kimki-cska znaju koliko je shved napaljen protiv njih. U prvoj play offa im je dao 32,u drugoj samo 16 zbog blow outa pa nije igrao cijelu zadnju četvrtinu. Cska jednostavno nema odgovora za njega, zabija se pod koš, iznuđiva slobodna, puca trice, jednostavno radi što god hoce, ali cska to ustvari nije ni briga jer sve dok igra "sam", cska je blize pobjedi. Bez uključivanja rice i eventualno augustina, kimki nema što tražiti. Bilo kako bilo, pred svojim igračima i u utakmici za ostanak u seriji, shved mora svoje odraditi, a sad, hoce li mu se suigrači pridruziti, ne bi u to ulazio.
By nikolabg
#51785 Koponen 8,5 plus ,Mozzart
Moram da priznam da nisam gledao prve dve utakmice i ne mogu da pricam o njegovoj igri ,igram ga zbog statistike koju ove godine ima protiv CSKA a to je 14,3 poena prosek na 4 utakmice u Vtb ligi i 11 poena u dve utakmice Eurolige.Zanimljivo je to sto kada igra kuci u Vtb ligi na 17 utakmica ima prosek od 12,5 poena, oko dva poena vise nego kada igra na strani.U ostalim kladionicama granica je uglavnom 9,5 na nekim ruskim kladionicama i 10,5 .
By nikolabg
#51792 Ulm-Skayliners ,Per Gunther 13,5 minus
Nisam navodio ime kladionice jer je u svima u kojima sam gledao 13,5 nisam ga nasao na vecoj.Gunther igra na poziciji pleja,nije preterano visok,fizcki i atletski ne tako sposoban ali sa odlicnim sutem.Tesko moze u igri 1 na 1 da iskreira sam sut ali kada ostane sam uglavnom pogadja,Proslu utakmicu je dao 18 poena sa tim da je 12 poena dao u regularnom delu meca.Cuvace ga Theodore koji je sasvim dobar u odbarni i koji je u najavi utakmice izjavio da ocekuje od svoje ekipe mnogo bolju odbranu i da je nedopustivo da ekipa prima 45 poena za poluvreme.Skayliners prima u proseku 68,5 pena ove sezone pa samim tim ocekujem i manje poena Ulma veceras i koncentaciju u odbrani na Gunthera koji je proslu utakmicu odlucio sa dve trojke u produzetku.Jedini problem koji vidim u svemu ovome je broj igraca koji vrti trener Ulma a koji je 7-8 pa Gunther svaku utakmicu moze da racuna na 30 + minuta,iako cesto zna da gubi lopte i gresi u seriji ali zbog smanjene rotacije igra dosta.Ipak ocekujem brejk veceras uz dobru odbranu,punu paznju na Guntheru pa ga zbog toga vidim u minusu.
By Ixa91
#51826 McNeal over 14,5 ulog 2/10 (Pinnbet)
Aris-Aek h2 (-6,5) ulog 1/10 (Meridian)

Navodno su Arisu suspendovani Waters i White, koji prosecno postizu obojica po 12,5pt.
"The scandal against ARIS completed with the decision of the Sports ESAKE judge who punished the Okara Wight and Dominic Ouoters. while on behalf of AEK the same fate as the Okara and Ouoters have Dušan Šakota and Nondas Papantoniou also would not compete today."