lebron saidpise lepo B lopez
dr.Mas said
Ko ima mogucnost nek odigra na B.Lopez 11.5 vise 1.85 u Soccer-u u Srbiji!
jesi siguran da to nije r.lopez??
iggidala said
Nikako da ucinkovitost bude 100 posto, vec cetvrti dan po 1 par pad. Danas ovaj izbor !!
18,5 - Walker K. (Cha) MANJE Broj poena igrača 1,95
(Danas Kemba ide na CP ili Bledsoe dva jako dobra obrambena igraca , uz to prijeti im blowout te nevidim kako ce se danas bas i naigrati kraj mocnih trupa Clipersa).
14,5 - Boozer C. (Chi) VIŠE Broj poena igrača 1,80 (Boozer over , zbog nedostanka Gibsona imati ce vise minuta uz to i veci postotak suta , uz to vec po neznam koji puta receno slaba centarska linija Cavsa ce uciniti svoje , mislim kako ce ovo lagano doci danas.)
Sretno!
I usput Profiter nitko tebe ne tjera da stavljas vamo išta i komentiras ako ti se nesvida kreni svojim putem , takozvanim ''profiterskim putem'' vidimo pun si para pa si dosao vamo prosipati svoje znanje sa kvotama 2*1.40 !!
Imas Kembu u lutriji na 20,5,ali je 1,55 kvota..
burke said
iggidala said
Nikako da ucinkovitost bude 100 posto, vec cetvrti dan po 1 par pad. Danas ovaj izbor !!
18,5 - Walker K. (Cha) MANJE Broj poena igrača 1,95
(Danas Kemba ide na CP ili Bledsoe dva jako dobra obrambena igraca , uz to prijeti im blowout te nevidim kako ce se danas bas i naigrati kraj mocnih trupa Clipersa).
14,5 - Boozer C. (Chi) VIŠE Broj poena igrača 1,80 (Boozer over , zbog nedostanka Gibsona imati ce vise minuta uz to i veci postotak suta , uz to vec po neznam koji puta receno slaba centarska linija Cavsa ce uciniti svoje , mislim kako ce ovo lagano doci danas.)
Sretno!
I usput Profiter nitko tebe ne tjera da stavljas vamo išta i komentiras ako ti se nesvida kreni svojim putem , takozvanim ''profiterskim putem'' vidimo pun si para pa si dosao vamo prosipati svoje znanje sa kvotama 2*1.40 !!
Imas Kembu u lutriji na 20,5,ali je 1,55 kvota..
Uzmite i to ako mozete, ali mislim kako ce i ovo moje proci
larsson777 said
dr.Mas said
Ko ima mogucnost nek odigra na B.Lopez 11.5 vise 1.85 u Soccer-u u Srbiji!
Jel si probao da uplatis?
???
Ove sezone je nastupao protiv clevelanda 3 puta i ima prosjek 17,7 protiv njih. Cleveland inače po statistici sa pozicije krilnog centra prima ove sezone preko 20 koševa po utakmici i po tome u 8. najlošija momčad lige. Ja ovo igram za skoro pa srednji ulog samo zato jer je riječ o jebenom boozeru
Po meni bi ovo trebalo proci zato sto ocekujem blowout i odmaranje LeBrona jer nema razloga da se forsira ovu utakmicu, mislim da ce ostati na nekih 25 poena.
N. Pekovic 16.5 vise 1.85
Nema ko da ga sacuva u phoenixu, u sjajnoj je formi i misli da veceras lagano prebacuje ovu granicu.
D. Nowitzki 19.5 vise 1.85
Polako podize formu, njega ako krene sut niko ga ne moze zaustaviti, zadnjih par utakmica pokazuje sve bolju i bolju igru, 30 poena protiv lejkersa.
Krnja said
NE IGRAJTE BOOZERA NI POD ZIVU GLAVU hahahaah al ozbiljno hahaha
Znam kak ti je, svatko ima svoju crnu macku, moja je taj vrazji Calderon njega je nemoguce pogoditi kad ide u over , mucko đubre bi rekao Maminjo haha, Ja cu uzeti Dirka over i oko Boozera se lomim jos meni je on zahvalan igrac za kladenje.
James under 28,5 1,85
Kemba under 18,5 1,85,PSK
sve je receno u prijasnjim postovima da se ne ponavljam,sretno svima
pick: under 189,5 poena
Jednostavno ovaj par se mora uzeti s obzirom kakve su obje ekipe u iznuđivanju slobodnih bacanja. Philadelphia je trenutno rangirana na predposljednjem mjestu sto se tiče FTA rate, sa 0.200 dok je Orlando posljednji sa 0.189 što znači da ove ekipe dosta zavise o svom šutu, te ako jednog od njih šut nebude "mazio" kao sto je bio slučaj u prvoj utakmici ova dva tima(Orlando FG% 33.8, Phila FG% 45.6 ), te kakav je bio postotak iznuđenih slobodnih bacanja jednih i drugih, prolaz picka je neupitan i ovo se mora uzeti.