Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By ZeX-DS
vriskoza wrote:
lovac wrote:mogao si i napisati gde je 11.5 ja sam ga svuda video na 10.5

Dobar predlog, a na 11.5 ima u Socceru i Pinnbetu...

F.Reyes Under 9.5

Valencia igra brzu kosarku, njihovi centri su veoma pokretni, vole da suritaju spolja, a matori Reyes tesko da moze da se juri sa njima. Realu se vratio i Thompkins, pa ocekujem da on bobije vise minuta... Odlican je Reyes igrac, ne sporim to, ali veceras ga ne ocekujem preko 15 minuta, pa se nadam da za to vreme nece biti dvocifren... U prvoj je ubacio 10 poena uz sut iz igre 4 od 7 i sa bacanja 2 od 2, za 17 minuta igre...
U seriji protiv Murcie je igrao 10, 19 i 7 minuta.

Pozz i srecno svima :)

Jaoo samo me on srusio e bedak -.- u posledjem minutu covek dao
By lovac
Ixa91 wrote:
lovac wrote:mogao si i napisati gde je 11.5 ja sam ga svuda video na 10.5

A koja je poenta da ti pisem u kojoj kladionici je 11,5, kada je u svakoj kako kazes u kojoj si pogledao 10,5?

hm, možda sam baš soker prevideo? znam da ti je teško da zamisliš da nisu svi obišli sve kladionice... dobar tip btw
By Ixa91
#52170 Pietro Aradori je out za Reggio Emilia.
U ovom slucaju sam odigrao Kaukenasa over 11,5 i Della Valle over 9,5 za ulog 3/10 (Mozzart), a ganjao makaze na ulog 1/10 Kaukenas under 14,5 i Della V. under 11,5.
By Vriskoza
Ixa91 wrote:Pietro Aradori je out za Reggio Emilia.
U ovom slucaju sam odigrao Kaukenasa over 11,5 i Della Valle over 9,5 za ulog 3/10 (Mozzart), a ganjao makaze na ulog 1/10 Kaukenas under 14,5 i Della V. under 11,5.

Kaukenas 14.5 Della Valle 12.5 Max bet kladionica !
By CP3_BG32
#52229 Evropa danas dosta bogata ,izvukao sam 3 para koja mi se najvise svidjaju iz cijele ponude.

R.Sanders 11.5 - 1.85

Covjek ne pukao proslu tekmu jer ne vezao 3 trice ,protiv Venezie granica mu je bila 8 i nije je prelazio.Ne smatram ga posebnim igracem,italijanska liga je ocajna ,jedan Milan ce biti prvak sa igracima poput,lafayeta,macvana,Simona,planinica...uzasno zaista...

B.Dunston 10.5 - 1.7

1-1 u seriji ,o reketu fenera ne treba trositi rijeci ,dunston ocajan crnac koji samo zna zakucati ,ne znam koji je centar efesa gluplji on ili tyus.Kako God Ovaj par mi se cini izglednim.

K.A Jones 10.5 + 1.85

Zadnja tekma serija,partizan me razocarala trener dzikic takodjer.Kad ekipa najbolje funkcionice kad centar od 215 cm igra playa kao Williams u prosloj tekmi sve vam je jasno.Zvezda pokazala moc,volio bi da se Ovo produzi Ali nemoguce je.
:mrgreen:
By Vriskoza
Ixa91 wrote:Pietro Aradori je out za Reggio Emilia.

Zamolio bi nekoga ako ima informaciju da li igra Aradori da napise...
Ako on ne igra, mislim da su Della Valle na 11.5 i Kaukenas na 12.5 dlicni parovi ! Granice u Balkan bet kladionici... Igrace oko 30ak minuta, uzece dosta suteva, mislim da mogu preko ovih granica.

A Jones stvarno ne znam gde moze da se nadje na 10.5, to je bas niska granica, pa bilo bi lepo da CP3 napise u kojoj kladionici je odigran..