Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Nasir Jones
Master Yoda wrote:ja sam za 3 unita uzeo da hrvatska ne prolazi grupu, kvota i više nego solidna

Ja sam dao croatia win group D - 4,2 odds.
1. EU je ove godine u FR - sreca ce opet biti na hrvatskoj strani (1998).
2. Visoka motivacija protiv Turske i puno bolja i zrelija ekipa od tada, kad su ispali po penalima. Cisti win hrvatska, za manji ulog ide i handicap.
3. Spain - njihova zlata generacija je otišla. Mislim da hrvatska može dobiti i ove matore.
4. Czech - Team sa dobrom historiom ali nije još njihovo vrijeme.
By Master Yoda
#52248 Prijatelj radi u hotelu di su imali pripreme prije odlaska u francusku i rekao je da je to rasulo, nitko iz stožera nema autoritet, čačiću se igrači smiju iza leđa, kocka se do kasnih sati i prema njemu je samo pitanje vremena kad će ovo sve puknut i otić u kurac
By TajKyH
#52249 @jopa
Delimicno se slazem sa tim prolazima. Kad sam sastavljao tu neku moju listu razmisljao sam o tim scenarijima za 4 najbolja treca mesta. Zakljucak je da je vrhunska fora odradjena...iz dva razloga:
1) Nije unapred definisan kostur nokauta i nece biti 'nebitnih utakmica' u trecem kolu
2) Motivisu se ekipe da igraju iskljucivo na pobedu umesto nekog iksa koji zadovoljava obe strane

E sad...dolazim do toga da su dve najlosije treceplasirane ekipe iz grupa u kojima su ekipe iz treceg i cetvrtog sesira najizjednacenije i odigrace X (jer sa tri boda skoro sigurno idu dalje). Tu mi se namece Island-Madjarska i Albanija-Rumunija.
Inace, po ovoj logici ocekujem bunkerisanje losijih ekipa protiv favorita (zbog jaaako bitne gol razlike) i goleade u 'derbijima zacelja'.
Najpovoljniji raspored u toj prici je u grupi B (Vel, Slo, Eng, Rus) gde u prvom kolu igraju Vels-Slovacka i ko pobedi verovatno prolazi dalje (znaci gg3+ minimum). Slicno je i u E grupi (Irs, Sve, Ita, Bel) gde igraju Irska-Svedska prvo kolo.
U grupama C i F su zanimljivi susreti u drugom kolu (Ukrajina-S.Irska i Island-Madjarska). E da...grupu D ne diram sigurno, tu mi nista nije jasno. Bukvalno me nista ne bi iznenadilo.
Al sam se raspisao :shock:
By jopa7
#52250 Ovdje je pojasnjeno tko se s kime kriza nakon grupa.
http://i65.tinypic.com/357myci.jpg
Koliko sam ja to skuzio, grupa gdje smo mi, Hrvatska, je jedna od najtezih ovdje na prvenstvu i prvo mjesto u grupi je kao dobitak na jackpotu jer bi se do polufinala izbjegle neke od jacih reprezentacija, a drugo i trece mjesto odmah daju borbu protiv tih jacih :roll: Vidimo ako Spanjolci budu prvi u grupi oni bi mogli ici na Island (3. iz F grupe) i poslije toga na Svicarsku/Poljsku (2. iz A grupe i 2. C grupe). S druge strane Francuzima je naravno otvoren put do polufinala gdje ih vjerojatno ceka Njemacka. Naravno ovo je sve onako kako se ocekuje, osim ako ne bude nekih iznenadenja u grupama :D
Ima hrpa nekih online predictora preko kojih se moze prognozirati rezultat u grupi i u knockout fazi i onda se vidi tko bi s kime igrao, pa ako bi zavrsilo onako kako sam ja napisao u par postova iznad, onda bi knockout faza izgledala ovako kao na slici dolje, a nadam se da sam sve dobro uradio :D
Image
By manje under
Master Yoda wrote:Prijatelj radi u hotelu di su imali pripreme prije odlaska u francusku i rekao je da je to rasulo, nitko iz stožera nema autoritet, čačiću se igrači smiju iza leđa, kocka se do kasnih sati i prema njemu je samo pitanje vremena kad će ovo sve puknut i otić u kurac

Dobro, poznato je da se uvijek kockalo i kurvalo u tim reprezentacijama, a i autoriteti izbornika su uvijek manje više bili dvojbeni, možda Štimac je imao autoritet.
Mislim da najviše Hrvatskoj fali ona podrška navijača i dobra vibra koja je zadnjih 15-20 godina bila konstanta i koju oprostit će mi "komšije iz regiona" nitko u susjedstvu ni blizu nije imao.
Sada su lijevi mediji i portali uglavnom s ciljem rušenja svega što je u Hrvatskoj dobro, a nosi hrvatsko ime, a sve to pod krinkom rušenja Mamića "najvećeg zla" hrvatskog sporta uradili "dobar" posao i iz Hrvatske nema te podrške, a to igrači osjećaju.
Da ne pričam o tome kako su svi debelo istrošeni (Modrić, Mandžukić, Rakitić), kako nam je jedini forte vezni red, kojeg malo tko ima i to je to, obrana prosječna do solidna, napad osrednji.
Moguće da nećemo proć grupu i ja ću ovo uzeti za manji ulog.
By miloske82
Nasir Jones wrote:
Master Yoda wrote:ja sam za 3 unita uzeo da hrvatska ne prolazi grupu, kvota i više nego solidna

Ja sam dao croatia win group D - 4,2 odds.
1. EU je ove godine u FR - sreca ce opet biti na hrvatskoj strani (1998).
2. Visoka motivacija protiv Turske i puno bolja i zrelija ekipa od tada, kad su ispali po penalima. Cisti win hrvatska, za manji ulog ide i handicap.
3. Spain - njihova zlata generacija je otišla. Mislim da hrvatska može dobiti i ove matore.
4. Czech - Team sa dobrom historiom ali nije još njihovo vrijeme.

Slazem se,srbin sam pa gledam objektivno na utakmice Hrvatske,po imenima ne zaostaju za spancima,jedino ne znam kakav je ovaj selektor, prasina se digla oko njega,mozda je i ko ovaj nas sto je bio curcic do skoro.