Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By jopa7
#52460 Dominacija! Turci se nisu vidjeli osim one jedne prilike koju su imali. Mogli smo uvaliti 5 komada ali dvije precke i nekoliko dobrih obrana njihovog golmana i ostane malih ali vrijednih 1:0. Tako se igra :!:
By jopa7
#52532 :arrow: Spanjolci jedva protiv Ceske 1:0. Da se razumijemo, dominirali su cijelu utakmici i imali sve pod kontrolom ali do prakticki zadnje minute nisu mogli probiti Ceski bunker.
:arrow: Italija protiv Belgije 2:0 i takticki sjajno odradena utakmica. Belgija kao sto sam i u uvodu ove teme najavio, po meni ne spada u same favorite kao sto ih mediji stalno guraju, ali vidjet cemo ih u ove dvije "lakse" tekme. Vjerujem da grupu sigurno prolaze a dalje cemo vidjet. Najlosija strana im je trener :lol:
:arrow: Irci su me pozitivno iznenadili i odigrali dobru tekmu protiv Svedske, ali kad pogledamo tko igra u toj Svedskoj osim Ibre koji je svjetska klasa, pa nitko vrijedan spomena. Moguce da u ovoj grupi vidimo samo dvije ekipe kako idu dalje, Italija i Belgija (ako pobjede ostale dvije).

Danas samo dvije tekme, Austrija - Madarska i Portugal - Island.
By BogdanovicMVP
#52537 Austrija-Madarska (-2.5+) manje 1.53
Karlovic-Kuznetsov tiebreak u mecu DA 1.25
@1.91 bet365 3/10
Gledao sam 2 utakmice madara,protiv nas i protiv Svaba u pripremnima. Igra im se temelji na dobroj obrani, napad je kriminalan i toga su i oni svjesni. Nepovezani pasovi u sredini, cim netko primi loptu na 30 metara ide sut. Prva utakmica, trazenje neke polukontre pa ako se ista dogodi. Iskreno ovo je po meni 0:0 ili 1-2:0 za austrijance.
Podloga u Halleu je trava, ali sudeci po onom jucer izmedu corica i goffina koji su nikakvi serviseri, jako brza trava. Nema onih zemljanih dijelova koji usporavaju vec lopta nenormalno klizi. O karlovicu ne moram govorit, kuznetsov isto jako dobar servis igrac.