Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By donvajse
#52565 Njemačka(h0:1)-Poljska X 3.40
Bolji su Njemci, ali mislim da Poljaci ne gube sa više od 1 gol.Srednji ulog!

supersport

SRETNO NAM 8-)
By donvajse
#52583 Ceska - Hrvatska 2 1.90
Spanjolska - Turska 1 1.45
Italija - Svedska 1 1.90

Ovo udaram za jaaaki ulog posto je noc u kosarci bila plodna :mrgreen: Nema Sta,po meni su ove 3 ekipe bolje ,kvote su odlicne i ajmo po pare!!!

supersport

SRETNO NAM 8-)
By CP3_BG32
#52600 Jedan par mi je dosta upao u oko pa cu ga podijeliti sa vama.

Hrvatska-53% posjed lopte + 1.90

Hrvati sa ovim sastavom mogu da se nadigravaju na sredini terena sa bilo kojom repkom.Jesu protiv Turaka isli ispod ali zabili su u 41.Ocekujem da Cesi budu na maximalnom nivou i da se Hrvatska pati do zadnjih minuta a samim tim i nabije posjed lopte.

Svidja mi se jos i broj ofsajda 3.5 + 1.65

Dovoljno govori cinjenica da cesi vole praviti ofsajd zamke.U njih su cak 7 puta upadali Spanski igraci.Hrvatska ima Mandzukica koji igra u Juventusu i tamo je jako jako cesto u ofsajdu.On sam moze biti 4 x u toku jedne tekme .

SRETNO SVIMA !
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
By donvajse
#52606 Ja sam Hrvat,ali ovo je sramota Sta rade ovi jadni navijaci!!!! Bagra,kreteni,majku IM jebem!! Za Sta se bore nasi decki!!!! Sramotaaaaa
By toloflores
#52607 Dio navijača i Čačiću svaka vam čast. Imamo ritam, česima voda u ušima ovi prekidaju tekmu, mogli ste je prekinuti onda na 2-0 kretenčine, a ovaj papak čeka sa zamjenama valjda prijestupnu godinu. Opet nam najbolju generaciju u rukama ima debil i šačica navijača.
By thethawaves
#52610 Steta za reprezentaciju Hrvatske. Stvarno mi se u dosadasnjem toku prvenstva njihova igra najvise svidela. Pokazali su i sposobnost i zelju, napadaju jako i kada vode (za razliku od Zabara npr), sve u svemu - lep fudbal, ali totalno je ovaj prekid navijaca narusio momentum koji su imali.

Sto se Spanije i Turske tice, odigrao sam na srednji ulog prvi gol pada posle 28. min (2.02 kvota, Meridianbet). Mislim da ce Turci u ovaj okrsaj uci oprezno i bez puno rizikovanja, te da ce im prvobitni cilj biti da iz meca izadju sa bilo kakvim bodovima, pa bi eventualnu pobedu trazili protiv Ceske. Sa druge strane Spanci su svakako kvalitetnija ekipa i trebalo bi da stignu do pobede, ali prosli mec se nisu bas pokazali kao preterano efikasni (stigli do pobede u poslednjim minutima meca, uz dosta muke). Stoga mi se ovo cini kao value bet, s obzirom na solidnu kvotu.

Srecno.
By jopa7
#52616 Belgija - Irska 1 @ 1.85 supersport
Belgija nema pravo na kiks i mora ici na pobjedu. Kvalitetniji jesu ali su jako podbacili u prvoj tekmi i odigrali lose, sad je vrijeme da se iskupe i odigraju jednu dobru tekmu.
Sastav mi se cini puno ofenzivniji nego proslu tekmu
Image