Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

AJMO I ANKETU ZA OtVARANJE,A I UBILI SMO SA PAROVIMA.IZABERI 3

11
14%
12
15%
3
4%
12
15%
13
16%
7
9%
9
11%
5
6%
5
6%
3
4%
By MvP39
#52938 Pozdraaaaaaav ljudiii ! :D Probat cu se i ja aktivirat ove sezone jer prosle bas nisam uspio. Odma poslastica prvu vecer, bit ce zabavno gledati ove tekme. Sretno svima u narednoj sezoni, idemo rasturit ! :D
By manje under
#52939 Pozz ekipi :D long time no see rekli bi Ameri. Mali savjet od mene je da se malo pričeka da se vidi kako to sve klapa jer su neke ekipe bitno izmjenjene, naravno niti ja neću poslušat ovaj savjet :oops:
By jopa7
#52940 Pozdrav ljudiiii. Stvarno dugo nisam bio na forumu, nisam bio u HR itd.
Sutra pocinje NBA i lagano krecemo u pljacku :lol:
Prvih tjedan dana cu lagano dok ne vidim stanje i formu pa onda nesto ozbiljnije.

Sretno svima unaprijed i vidjat cemo se ovdje.
By dexa0704
#52942 Ajmo vitezovi da krenemo dobro ovu sezonu !!! Zeljno smo cekali i docekali. Na pocetku su nam najvece sanse za lagane pare, jer ce biti najvise gresaka kladionice, zbog pocetka sezone i manjka informacija o postavama, minutazi, realnim granicama itd..
Sigurno ce na pocetku biti nekoliko bas promasenih granica sa njihove strane a nase je da pronadjemo te greske i iskoristimo.
Srecno nam bilo svima ! :)
By jopa7
#52943 Cini li se meni 25,5 James nekako previse za 1 tekmu sezone?
Lillard 23,5 vise privlacno?

James ne igra toliko full snagom reglurani dio sezone, prva tekma je itd...dok za Lillarda ne treba trositi rijeci, ako treba ispaliti ce i 25 lopti kao sto je znao "x" puta.

Moze neki komentar samo?
By spajki112
#52945 Pozdrav EnBeAljUbCiMaaaaaaaa :)

Božić sutra dolazi 2mj prije :P

Uvijek s istim riječima se otvara sezona:"JEBAAAAAAAAT ĆEMO IM MAJKU!!!!!!!!!!!!!!!!"

Samo pametno,možda početak sezone igrati više parova,experimentirati,a poslije što da...
By Ixa91
jopa7 wrote:James ne igra toliko full snagom reglurani dio sezone, prva tekma je itd...
Moze neki komentar samo?

Na meču gde se otvara sezona nikad ga ne bih igrao minus. Još prva utakmica na etru i sve oči će biti uprte u Cavse i Knickse. Nisam siguran da bih stavio centa na meč protiv Mela i under
By Teo
#52947 Pozdrav raja,dugo pratim stranicu i nadam se da cu ove godine moci da pomgnem bar malo da ova stranica bude jos bolja.

Zelim svima mnogo srece koja je neophodna i pored ogromnog znanja koji clanovi posjeduju.

Prvo vece samo over jer su momci zeljni kosarke i nadigravanja a posebno ova dva derbi meca koje ce pratiti veliki broj gledalaca.

SRECNO