Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#5418 Evo da otvorim temu za danas, ogromna ponuda, 12 utakmica, vidim da je jučer odlično pogađano, nadam se da ćete biti još i bolji danas Laugh
By iggidala
#5420 Danas opet tri izbora, nadam se da nastavljamo u ovom prolaznom tonu,treci dan zaredom sto posto, nadajmo se i danas !!
Izabrani pick.ovi su sljedeci :

• 1. 23,5/Westbrook R. (Denve-Oklah) 2 1,85
(Prvi, nemam sta tu za puno reci Oklahoma danas u goste ide Denveru,koji na poziciji pleja (Lawson-Miller) nemaju kvalitetnog igraca da zaustavi Westa, uz to ocekuju se utakmica sa puno poena i nevidim problem kako ovo nebi presao).

• 2. 14,5/Wall J. (Washi-NY Kn) 2 1,85
(Drugi, Ocekuje se veliki okrsaj ove dvije momcadi , voda Wash. Wall jako dobar igrac vidimo kako se Wash. jako dignuo povratkom ovog igraca,bio je veliki gubitak njegovim neigranjem. Danas u ovakom jako bitnom mecu ocekujem da bas danas on povuce, uz to kako i nece kraj losih obrambenih igraca vanjske linije NYK -( Kidd-Prgioni-Felton), mislim kako je Wall duplo kvaltiteniji igrac od ovakvih kalibara igraca. Po koef. vidimo da je u ovom mecu NYK veliki favorit ali ja mislim kako ce im ovo gostovanje jako lose sjesti, morati ce se jako potruditi zele li dobiti Was u gostima, sjecam se samo kako ih je prije 2 mj. Wash hladno rastavio kuci pratio sam utakmicu , bas tu Wall je briljirao a ja pao pobjedu Knicksa za 10 tisuca kuna u sistemu).

• 3. 18,5/Griffin B. (Cleve-LA Cl) 2 1,85
(Zadnji pick, nemoram ni ponavljati ponovo za Cavse za losu centarsku liniju , pa evo igram Griffina over nevidim igraca koji bi ga danas zaustavio , i to bok u bok kraj dobrog razigravaca CP, sjeo je sinoc nesto ranije na klupu u mecu sa Indianom, i to je jos veliki plus zasto sam ovo uzeo).
By mhkladionicar
#5422 (14.5)WAS - Beal B. 02.03.2013 01:00 VIŠE 1.85
(18.5)BRN - Lopez B. 02.03.2013 02:00 VIŠE 1.85
(17.5)ATL - Horford A. 02.03.2013 03:00 VIŠE 1.85
(23.5)OKL - Westbrook 02.03.2013 04:30 VIŠE 1.85
By Tihy1000
#5423 Evo i ja stavljam 4 parova s analizom:
1. Gay R. - 20,5 (Tor-Ind) 2 1.85
- Mislim da Indiana ne moze tako lako parirati Gayom na poziciji sutera i George ce imat velikih problema sa njim,a i dosta su se potrosili protiv Clippersa jucer. Tako da mislim da lagano prolazi Gay. Nije u nekoj fenomenalnoj formi, no kad je najvaznije onda potegne do kraja...

2. Lin J. - 13,5 (Orl-Hou) 1 1.85
- Lin u posljednje vrijeme igra na asistencije i cak ova margina je prevelika za njega. Jer Afflalo je u izvrsnoj formi i nece moci parirati Lin sa njime..

3. Lopez B. 18,5 (Bro-Dall) 2 1.85
- Posto su Joe Johnson kao i D. Williams ozlijeđeni (Williams manja povreda), sve stoji sad na njemu, a Dallas nema bas na poziciji Centra igraca koji ce ga zaustaviti osim ako Nowitzki ne pokaze sve svoje znanje no ne vjerujem pa kazem lagani prolaz za Lopeza veceras.

4. Duncan T. 15,5 (S. Ant-Sacra) 2 1.85
- Cousins nije u formi kao sto je bio prosle godine. A Sacramento nema nikog drugog da ga zamjeni protiv Duncana...Posto je Parker jedan od onih koji pariraju za MVP, mislim da mu Duncan mnogo znaci pod kosem za asistencije i prodore pa lagani prolaz za Duncana veceras...

Evo to su moji prijedlozi pa slobodno komentirajte sta mislite o njima..Hvala..:D
By iggidala
Tihy1000 said

Evo i ja stavljam 4 parova s analizom:
1. Gay R. - 20,5 (Tor-Ind) 2 1.85
- Mislim da Indiana ne moze tako lako parirati Gayom na poziciji sutera i George ce imat velikih problema sa njim,a i dosta su se potrosili protiv Clippersa jucer. Tako da mislim da lagano prolazi Gay. Nije u nekoj fenomenalnoj formi, no kad je najvaznije onda potegne do kraja...

2. Lin J. - 13,5 (Orl-Hou) 1 1.85
- Lin u posljednje vrijeme igra na asistencije i cak ova margina je prevelika za njega. Jer Afflalo je u izvrsnoj formi i nece moci parirati Lin sa njime..

- Posto su Joe Johnson kao i D. Williams ozlijeđeni (Williams manja povreda), sve stoji sad na njemu, a Dallas nema bas na poziciji Centra igraca koji ce ga zaustaviti osim ako Nowitzki ne pokaze sve svoje znanje no ne vjerujem pa kazem lagani prolaz za Lopeza veceras.

- Cousins nije u formi kao sto je bio prosle godine. A Sacramento nema nikog drugog da ga zamjeni protiv Duncana...Posto je Parker jedan od onih koji pariraju za MVP, mislim da mu Duncan mnogo znaci pod kosem za asistencije i prodore pa lagani prolaz za Duncana veceras...

Evo to su moji prijedlozi pa slobodno komentirajte sta mislite o njima..Hvala..:D

Toga Gaya ako ne krene sut moze se slikat kao i DeGroznog , neki dan sut 1-11.. Uzasan je bio, nemoj njega bas forsirati .
By MvP39
#5425 Idite sto prije do kladionica i uplacujte sto ste sigurni i na one utakmice gdje izostanci nisu upitni. Kvote ce naglo padat, vec je pala kvota na Westbrook over 23,5 u SS. Ja ocekujem da ce na sljedeca 2 para kvota padati nenormalno:

Gay R.(-20,5+) manje (1,85)
Rudy od kako je dosao u Toronto ima glavnu ulogu, suta 15-ak puta po utakmici i ima slican prosjek poena kao sto je imao i u Memphisu. U posljednjih 8 utakmica 3 puta je isao preko ove granice, a u posljednjih 6 utakmica zabijao je ispod-iznad-ispod-iznad-ispod-iznad granice, vrlo je izgledno da ce nastaviti taj niz i danas ici ispod ove granice. Osim toga nije on jedini scorer u ekipi, veliku ulogu je preuzeo i DeRozan koji dize formu iz utakmice u utakmicu. Glavni razlog zasto igram na ovaj par je taj sto ce ga cuvati George koji je odlican obrambeni igrac, to pokazuje statistika da Indiana prima 14,8 poena po utakmici sa SF pozicije. A ako Gay bude probijao Georga pod kosem ce ga docekat Hibbert ili West. Jednostavno ne ocekujem da danas prede ovoliku granicu, ove sezone je protiv Indiane zabijao 11, 14 i 23 poena, a ta 23 je zabio kada su se igrali produzeci, tako da...

Wade D.(-23,5+) manje (1,85)
Goodness - favorit
Iako je Wade u super formi, samo 3 puta je u 7 utakmica isao ispod ove granice, igrat cu ga manje iz jednog ogromnog razloga. Zabio je ove sezone Memphisu samo 8 poena zbog toga sto ga je cuvao po meni najbolji obrambeni igrac lige Tony Allen. Mislim da je ovo dovoljan razlog da se igra manje.

Jos treba pricekati informaciju hoce li nastupiti Irving, ako ne bude igrao onda Waiters over 16,5 za veci ulog.

kvota: 3,42 SS
ulog: visoki
By MvP39
Tihy1000 said

Evo i ja stavljam 4 parova s analizom:
1. Gay R. – 20,5 (Tor-Ind) 2 1.85
- Mislim da Indiana ne moze tako lako parirati Gayom na poziciji sutera i George ce imat velikih problema sa njim,a i dosta su se potrosili protiv Clippersa jucer. Tako da mislim da lagano prolazi Gay. Nije u nekoj fenomenalnoj formi, no kad je najvaznije onda potegne do kraja…

2. Lin J. – 13,5 (Orl-Hou) 1 1.85

- Cousins nije u formi kao sto je bio prosle godine. A Sacramento nema nikog drugog da ga zamjeni protiv Duncana…Posto je Parker jedan od onih koji pariraju za MVP, mislim da mu Duncan mnogo znaci pod kosem za asistencije i prodore pa lagani prolaz za Duncana veceras…

1. Procitaj moju analizu iznad i bit ce ti jasno zasto ne igrati over na Gaya.
2. Kakve veze ima Afflalo sa Linom ???!!!
3. Dallas nije tolko los na visokim pozicijama u obrani, a Johnson i Williams ce igrati veceras, Williams 100%, a Johnson je rekao da bi trebao igrati. I zapamti da kad je igrac imao neku ozljedu i oporavio se i igra to znaci da nece imati nikakvih problema u igri i da ce dat 100% od sebe, ne uzimaj u obzir sto vuku neke ozljede iza sebe jer to nema gotovo nikakvog znacaja kod NBA igraca.
4. Ovo bi preskocio zato sto bi mogo biti veliki blow out, sto znaci da ce Duncan presjedit na klupi pola utakmice.

Sljedeci put se potrudi i izanaliziraj parove i statistike pa onda nesta napisi jer je ovo dosta lose. Meni ne smetaju takve analize jer znam da si pogrijesio pa necu uplacivat na te parove, ali ima puno ljudi koji slabo prate NBA, a prate ovaj forum i uplacuju na ono sto procitaju, a u tvojim analizama ima puno krivih informacija koje ce potaknit ljude da uplate i izgube pare. Jbg buraz samo sam realan, sljedeci put malo vise truda ;)
By Tihy1000
#5428 Cak sam si mislio da stavim umjesto njega L. Scolu i Anthony-ja prolaz...

L. Scola 13,5 1 1.85 - Protiv J. Smitha nema nikakve sanse da prodje..Posto je J. Smith jedan od najboljih blokera ove sezone..

C. Anthony 29,5 2 1.85 - Mislim da se nema sta tu reci. Melo je Melo i protiv slabasnih Wizardsa jednostavno nema nikog tko ce ga zaustaviti...Cak da je u ponudi bih stavio da ce veceras bacit svoj Season High Score..:D
By Tihy1000
#5429 Sta kazete na: G. Monroe 15.5 manje
K. Garnett 15.5 vise

Mislim da bi ova dvojica morala proci lagano...