Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Quincy
Quincy wrote:L.Mitrovic inder 7.5

Kapiten posle solidne partije na otvaranju Evrolige sa Darusafakom i promasenog polaganja za pobedu belezi uzasne partije. Protiv turaka i Barselone upisao je po 1 poen i to sa linije slobodnih bacanja, dok je protiv Panatanaikosa imao 4 poena uz sut iz igre 2/5. Radonjic je naravno svestan slabe forme Mitrovica i daje mu malo vise slobode u ABA ligi dok se u evroligi sve manje akcija igra za njega

4 poena WIN
Citavo drugo poluvreme proveo na klupi
By Vriskoza
Quincy wrote:
Quincy wrote:L.Mitrovic inder 7.5

Kapiten posle solidne partije na otvaranju Evrolige sa Darusafakom i promasenog polaganja za pobedu belezi uzasne partije. Protiv turaka i Barselone upisao je po 1 poen i to sa linije slobodnih bacanja, dok je protiv Panatanaikosa imao 4 poena uz sut iz igre 2/5. Radonjic je naravno svestan slabe forme Mitrovica i daje mu malo vise slobode u ABA ligi dok se u evroligi sve manje akcija igra za njega

4 poena WIN
Citavo drugo poluvreme proveo na klupi

Svaka cast za predlog !
Ispratio, naplatio ;)
By fiti
#54215 Dunav bez 5 igraca, od toga trojica iz startne petorke: Socanac, Popovic i Draskovic.
U takvim okolnostima, Konstantin vidi sansu da namesti pobedu kod kuce jer tesko ce ove sezone dolaziti do bodova, ovo im je odlicna prilika... Navodno je pustena poruka igracima Dunava da se namesti i u sustini igraci Dunava nisu zvanicno prihvatili, ali posto im je 5 igraca povredjeno, a plate u KLS su veoma skromne, rekli su da ce spustiti gas danas i da nece juriti da pobede.
ovo je momak izabio na fb ima dobre izvore valja ispratit u pitanju je srpska liga konstantin dunav
By Vriskoza
#54360 * J.Dorsey Over 5.5 poeni
* J.Dorsey Over 5.5 skokovi
Kvota 3.05, Ulov 2.5/10...Maxbet, Pinnbet i Soccer po 6.5 granice.

Ja sam mislio da Dorsey nece nista odigrati ove sezone, ocekivao sam mnogo vise od Tomica, a to sam i pominjao predhodnih dana. Ali Dorsey me je svojim igrama razuverio u to !
Smrsao je mnogo, pokretniji je i brzi nego sto je ikada bio, moze se reci da je u zivotnoj formi...
Dobija sve vecu minutazu i poverenje trenera, pa je na poslednje 2 utakmice u EL igrao 24 i 22 minuta. Upisao je 8 poena i 9 skokova na prvoj utakmici, a na drugoj 11 poena i 11 skokova.
Veceras protivnik ekipa Reala, protiv koje Barsa tradiocionalno igra brze utakmice sa velikim brojem koseva. Brz ritam utakmice moze samo da ide u korist Dorseyu.
Veceras ga ocekujem opet preko 20 minuta na parketu, a mislim da za to vreme na ovakvoj utakmici moze i blizu dabl dabl ucinka.
By Line Artist
#54362 Mnogo dobar tip,moze li se dodati Perperoglu vise od 9.5?Posto barsi nema pola igraca,trener je predvidio veliku minutazu za njega,sut mu i nije neki u zadnje vrijeme ali vazda ubaci po nesto,jos po koje bacanje i moze proci?I da real 2 ipak imaju cijelu ekipu..Ova 3 para sa vecim parama?
By Vriskoza
Line Artist wrote:Mnogo dobar tip,moze li se dodati Perperoglu vise od 9.5?Posto barsi nema pola igraca,trener je predvidio veliku minutazu za njega,sut mu i nije neki u zadnje vrijeme ali vazda ubaci po nesto,jos po koje bacanje i moze proci?I da real 2 ipak imaju cijelu ekipu..Ova 3 para sa vecim parama?

Auu, malo sam se ispalili za predhodni dubl, sad sam pokusao da uplatim i vidim da u Maxbetu ne moze da se veze isti igrac poeni i skokovi...
Zato idemo ovako !

* J.Dorsey Over 5.5
Kvota 1.85, Ulog 2.5/10...Maxbet

* J.Dorsey Over 5.5 skokovi
* S.Perperoglou Over 8.5
Kvota 3.05, Ulog 2/10...Maxbet

* Perperoglou hteo ne hteo, mora da igra preko 30 minut. Barsa ima mnogo povredjenih igraca, pa Stratos ce mozda morati u momentima da igra i na poziciji 4.
Victor Claver se povredio na predhodnom mecu, a Justin Doelman je povredjen od ranije. Tako da na krilu ostaju Perperoglou i Vezenkov.
Na poslednja 3 meca Perperoglou igra 36 i 31 minut u EL i 32min u ACB ligi. Ubacuje 11, 17 i 9 poena, sto pokazuje da je u dobroj formi.
By Vriskoza
#54366 Barcelona - Real(-3.5) H2
Kvota 1.85, Ulog 2.5/10...Soccer, kladionice gde se racuna OT

Kvota na Real je u velikom padu, ocekujemo da pred pocetak meca i hendikep bude 4,5 ili 5.5.

Naravno, ovo je veliki derbi i ovde je tesko prognozirati pobednika, ali Barsa ima toliko problema sa povredama, da je moje misljenje da Real ovo moze lagano da dobije i dvocifrenom razlikom...
Doelman je jedan od najboljih igraca Barse, Navaro mnogo, mnogo bitan, Ribas isto dosta koristan igrac, sada i Claver koji je taman usao u formu i krenuo odlicno da igra.. Barsa je veceras bez svih ovih igraca i iz tog razloga dajem veliku prednost Realu.
Hendikep nije veliki, pa ako bude i neizvesno do samog kraja, neka penal zavrsnica moze presuditi u nasu korist.