Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Ixa91
#54547 Novica over 10,5
Hatcher under 15,5

http://www.sportskenovosti.net/aba-crve ... izan-7786/
U ekipi Partizana loše je ušao u sezonu Novica Veličković, ali u poslednjim mečevima se videlo da polako podiže prepoznatljivu formu zbog koje je igrao i u reprezentaicji. Na poslednja 4 meča u ABA ligi postiže – 2x po 13pt i 2x po 15pt. U Ligi Šampiona postigao je 15 pt protiv Zielene Gore.
By Quincy
#54558 S.Jovic over 5.5 AS 1.85
W.Hatcher over 2.5 AS 1.65

Kvota:3.05
Maxbet kladionica

Iz vecerasnjeg derbija odlucio sam se za organizatore igre vecitih rivala. Verujem da ovih 5.5 asistencija Stefanu Jovicu nece predstavljati veliki problem. Nikola Rebic ce odsustvovati duze sa terena zbog problema sa mononukleozom, novajlija N.Wolters jos uvek prolazi period privikavanja na evropsku kosarku i Jovic ce veceras provesti na terenu najverovatnije 25+ min. Verovatno ce imati i dodatni motiv zbog najnovijeg interesovanja Barselone za njegove usluge, mada je veciti derbi sam po sebi dodatan motiv

Radonjic je svestan od koga preti najveca opasnost iz tabora vecitog rivala a to je plej komsija W.Hatcher. Imace velikih problema pri poentiranju jer ce se tokom celog meca na njemu smenjivati Jovic, Lazic, Dangubic i Dzenkins i slazem se sa njegovim underom ali ja sam se ipak opredelio za over asistencija jer je granica preniska za pleja koji ce na terenu provesti 30+ minuta.
By Quincy
Ixa91 wrote:Wolters ne prolazi kroz period adaptacije na Evropsku kosarku.

Moja greska, ono sto sam hteo da kazem jeste da se decko tek uklapa u Radonjicev sistem i sam Radonjic je izjavio da pravog Woltersa ocekuje tek za nekih dva meseca
By nikolao
#54573 Nemam danas vremena da previse razmisljam i to, ali narodni sam sprzio, malo aba, vise NBA , fudbal sutra, da se brani , ako kosarka prodje

L. Mitrovic 7.5 + 1.85
N. Velickovic 11.5 + 1.85
D. Waiters 11.5 + 1.85
V. Oladipo 16.5 + 1.85
B. Beal 17.5 + 1.85
N. Vucevic 14.5 + 1.85
S. Adams 13.5 - 1.85
D. Saric 10.5 - 1.85
E. Fournier 17.5 - 1.85
CHA -7.5 - IND ki 2 , 1.50
OKC -9.5 - MIA ki 2 , 1.50
CZV -13.5 - PAR ki 2 , 1.50
Detroit 94.5 + , 1.90
Wycombe - Coventry 1+Ip , 1.35

odds 2197 , jedan promasaj x 100 od uplate
Kladionica Succer
Srecno :D

// ovako sam ga izduvao prosle nedelje
http://i63.tinypic.com/2ni89iu.jpg
By Thunderrussell
#54592 Nikolao ti si mi ostao u sjećanju od prošle sez ko jedan od najluđih ode na forumu.Ladno čovjek oplete 150 tisuća parova pa ako ubode ubode :lol: :lol: kontam da ces takve ubost jednom godišnje,ali hej,slađi su nego išta ..u svakom slučaju muka mi je što sam otvorio ovu sliku,mogu mislit kako je tebi bilo :o ..Unlucky