Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By ilijaz
#55065 Dobro jutro radni narode Crne Gore, 12 je sati :lol: :mrgreen: .

Za početak ovako :

S. Birčević (9,0) OVER @ 1,85 / Meridian

U pitanju je meč Lige šampiona gde se sastaju Solnok i Partizan, a razlog zašto igram na krilnog centra Partizana jeste taj da trener Džikić danas neće na raspolaganju imati Novicu Veličkovića, a zbog povrede u večitom derbiju sa parketa će izostati i Đorđe Majstorović.

Dakle, reprezentativac Srbije ostaje kao jedina prava opcija na PF poziciji, do sada u sezoni 7,8 poena prosek u ABA ligi ali zato u 3 susreta u ovom takmičenju ima najbolji prosek od svih igrača iz svog tima, koji iznosi 12,3 poena po susretu. Ono što je ohrabrujuće za ovaj tip jeste da Birča uzima preko 10 šuteva po utakmici, kao i da je ovo najniža granica, u ostalim lokalima je visokih 12,5.

Evo i izjava Džikića za ovaj susret ;

"Novica je odlučio da igra, da sam se ja pitao ne bi, uleteo mu je čovek klizeći na treningu. Ne ide u Solnok", rekao je trener Partizana.

"Neki važni igrači neće biti u našem timu, ali to će istovremeno biti šansa za druge momke da se oprobaju protiv iskusnog i čvrstog protivnika", rekao je trener crno-belih Aleksandar Džikić.

SREĆNO :) .
By Line Artist
ilijaz wrote:Dobro jutro radni narode Crne Gore, 12 je sati :lol: :mrgreen: .

Za početak ovako :

S. Birčević (9,0) OVER @ 1,85 / Meridian

U pitanju je meč Lige šampiona gde se sastaju Solnok i Partizan, a razlog zašto igram na krilnog centra Partizana jeste taj da trener Džikić danas neće na raspolaganju imati Novicu Veličkovića, a zbog povrede u večitom derbiju sa parketa će izostati i Đorđe Majstorović.

Dakle, reprezentativac Srbije ostaje kao jedina prava opcija na PF poziciji, do sada u sezoni 7,8 poena prosek u ABA ligi ali zato u 3 susreta u ovom takmičenju ima najbolji prosek od svih igrača iz svog tima, koji iznosi 12,3 poena po susretu. Ono što je ohrabrujuće za ovaj tip jeste da Birča uzima preko 10 šuteva po utakmici, kao i da je ovo najniža granica, u ostalim lokalima je visokih 12,5.

Evo i izjava Džikića za ovaj susret ;

"Novica je odlučio da igra, da sam se ja pitao ne bi, uleteo mu je čovek klizeći na treningu. Ne ide u Solnok", rekao je trener Partizana.

"Neki važni igrači neće biti u našem timu, ali to će istovremeno biti šansa za druge momke da se oprobaju protiv iskusnog i čvrstog protivnika", rekao je trener crno-belih Aleksandar Džikić.

SREĆNO :) .

Kumara ne mogu nac na meridianov sajt igrace i poene
By Quincy
#55091 Szolnoki - Partizan H1 +3.5 1.85
Besiktas - Zielona Gora 1 1.25

Partizan u ovom sastavu ne moze biti favorit protiv nijedne ekipe cak i u ovakvom takmicenju. Kad se na to dodaju i povrede Majstorovica i Velickovica koji nisu odputovali sa ekipom a i cinjenicu da je Szolnoki izrazito domacinska ekipa koja je u predhodnom mecu na svom terenu u ovom takmicenju savladala Sassari verujem u pobedu domacina ali sam se za svaki slucaj osigurao ovim hendikepom

Besiktas je apsolutni favorit u ovom mecu. U svom sastavu imaju dosta evroligaskih igraca i danasnji protivnik ne bi trebao da predatavlja veliki problem za njih
By djapecz
#55103 Odigaro sam neke igrače iz Evrokupa.

Kuric (Gran Canaria) 13,5-Više
Jackson(Cedevita) 13,5-Više
Musli (Unikaja) 14,5-više
Bamforth (Bilbao) 14,5-Više
Logan (L.Rytas) 16,5-Više
Shved(Khimky) 16,5-Više

Kvota:40

Bet-Live
By Quincy
#55129 D.Vojvoda over 13.5

Glavni igrac Szolnoka, na terenu provodi 30+ min, uzima najveci broj suteva u ekipi a ekipa Partizana nema nekog defanzivnog igraca koji bi mogao da ga limitira na mali broj poena
By ahmony
Quincy wrote:D.Vojvoda over 13.5

Glavni igrac Szolnoka, na terenu provodi 30+ min, uzima najveci broj suteva u ekipi a ekipa Partizana nema nekog defanzivnog igraca koji bi mogao da ga limitira na mali broj poena
Glatko u prvom poluvremenu, fina analiza, jos danas sam ga odigrao :) :)
By ilijaz
ellybrit wrote:e ove kladionice su haos sa marginama, on je u Mocartu 12.5 :shock:

Podigli su negde do 13:30 na 12 i ovi, ko je uspeo da uhvati svaka čast, čeka samo koš ovog slepca :lol: