* K.Langford Over 3.5 (asistencije)
Kvota 3.42, Ulog 2/10...Soccer kladionica
Utakmica pocinje u 17h, pa da bi sto pre izbacili ovaj dubl, ide kratka analiza...
Langford je najbolji strelac EL, u fantasticnoj je formi i to je do sada shvatila svaka ekipa. Dakle, ako hocete da pobedite UNICS, zaustavide Keith Langforda!
Zvezda je jedna od ekipa koja najbolje brani bekovske pozicije, pa ocekujemo danas od Radonjica da jako forsira flaster na Langfordu. Takodje Zvezdini centri kod Pick n Rolla izlaze visoko i brane sut protivnickim bekovima, dok protivnicki centri cesto ostaju sami ili imaju Miss Match sa nekim od nizih igraca.
Tu vidimo dosta prostora da Langford asistira i razigra ekipu, ovo nije velika granica i u EL na 5 utakmica jednom je imao 3 asistencije, a 4 puta je isao preko ove granice.
Takodje, malopre smo rekli da centri Crvene zvezde kod pika izlaze na sut i bas iz tog razloga igramo Parakhouskia Over.
Igra odlicno u zadnje vreme, dobija sve vecu i vecu minutazu, pa ga danas ocekujemo preko 25 minuta na parketu. Na prosloj utakmici je ubacio cak 20 poena, a pre toga je ubacivao 8, 17, 11 i 4...
Neko Langfordu mora pomoci u ofanzivi, a danas ocekujemo da to bude Parakhouski.
NBA PRO tips wrote:* A.Parakhouski Over 10.5
* K.Langford Over 3.5 (asistencije)
Kvota 3.42, Ulog 2/10...Soccer kladionica
Utakmica pocinje u 17h, pa da bi sto pre izbacili ovaj dubl, ide kratka analiza...
Langford je najbolji strelac EL, u fantasticnoj je formi i to je do sada shvatila svaka ekipa. Dakle, ako hocete da pobedite UNICS, zaustavide Keith Langforda!
Zvezda je jedna od ekipa koja najbolje brani bekovske pozicije, pa ocekujemo danas od Radonjica da jako forsira flaster na Langfordu. Takodje Zvezdini centri kod Pick n Rolla izlaze visoko i brane sut protivnickim bekovima, dok protivnicki centri cesto ostaju sami ili imaju Miss Match sa nekim od nizih igraca.
Tu vidimo dosta prostora da Langford asistira i razigra ekipu, ovo nije velika granica i u EL na 5 utakmica jednom je imao 3 asistencije, a 4 puta je isao preko ove granice.
Takodje, malopre smo rekli da centri Crvene zvezde kod pika izlaze na sut i bas iz tog razloga igramo Parakhouskia Over.
Igra odlicno u zadnje vreme, dobija sve vecu i vecu minutazu, pa ga danas ocekujemo preko 25 minuta na parketu. Na prosloj utakmici je ubacio cak 20 poena, a pre toga je ubacivao 8, 17, 11 i 4...
Neko Langfordu mora pomoci u ofanzivi, a danas ocekujemo da to bude Parakhouski.
Parahuski u socceru 11.5
Darussafaka je skup veoma jakih individualaca koje preterano bas i ne zanima defanziva. Redom su u prvih pet kola primal 70, 81, 87, 84 i 80 poena. Kao sto vidite samo u prvom kolu protiv Zvezde primili manje od ponudjene granice i to zbog veoma loseg drugog poluvremena Zvezde. Bamberg, sa druge strane, veoma ozbiljna ekipa, sposobna da vecini ekipa utrpa 80+ poena. Redom su ove godine postizali 66, 89, 83, 74 i 91 poen. 66 poena su postigli Feneru a 74 Barseloni, ekipama koje igraju odbranu na daleko visem nivou nego njihov danasnji protivnik. Ostale brojke su postizalo protiv protivnika slicnim ekipi Darussafake, tako da ih ja i danas vidim na 80+ poena
Shone11 wrote:Parahuski u socceru 11.5
Ja sam odigrao na 10.5, ali vidim da su digli granicu... U vecini je sada 11.5
NBA PRO tips wrote:Shone11 wrote:Parahuski u socceru 11.5
Ja sam odigrao na 10.5, ali vidim da su digli granicu... U vecini je sada 11.5
plus...ako ce da ide u plus 12 mu je realna granica
R.Sanders Over 10.5
J.Mclean Over 5.5 skokova
Macvan ne igra, Radulja u nekoj svadji sa trenerom, na prosloj tekmi Sanders 25 poena, Mclean 9 skokova... Efes voli brz ritam, bice dosta poena, a i dosta promasaja, prilika za skok..
Mnogo iznad ovih granica !
Ovo mi se bas svidja i mislim da cu igrati na jaci ulog, ali bi voleo jos neko da prokomentarise
NBA PRO tips wrote:A sta mislite za ovaj dubl.
Macvan ne igra, Radulja u nekoj svadji sa trenerom, na prosloj tekmi Sanders 25 poena, Mclean 9 skokova... Efes voli brz ritam, bice dosta poena, a i dosta promasaja, prilika za skok..
Odakle vam informacija da Mačvan sigurno ne igra? Ja sam pročitao da je trenirao normalno i da se oporavlja ranije nego što je prognozirano..
ilijaz wrote:NBA PRO tips wrote:A sta mislite za ovaj dubl.
Odakle vam informacija da Mačvan sigurno ne igra? Ja sam pročitao da je trenirao normalno i da se oporavlja ranije nego što je prognozirano..
I ja mislim da macvan igra....