Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Musa
#5566 vidim vac danas svi stavljaju duranta i lebrona vise.. ja sam odigro single duranta vise,al ima stvarno dobrih parova... isto mi se jako svida cousins over i boozer under.. nakon dugog vremena kingsi igraju doma i to protiv najslabije momcadi u nba, dobra granica za igrati over jedino ga mogu sprijeciti njegovi glupi faulovi(koje cesto radi)..a boozer isto je dobar par, je da nema taj gibsona al sada igraju protiv indiane(sve znamo kako igraju obranu) i vrijeme je da boozer ode under.. vidim da je netko spomenuo isto al horforda meni je isto on vuce na over, fenomenalna serija al horforda igraju protiv lakersa koji dosta koseva primaju, howard igra prek kurca i jos ga jebe rame, mogo bi to sve iskoristit al horford..i naravno dobar je koef na lakerse i treba nesto danas povezati s lakersima( jel treba ovaj keof iskoristit,moraju dobit ovu tekmu)
By soxx
#5567 Anthony 29,5 OVER (Favorit)

Ne znam sta da kazem, krenulo ga je u zadnjim utakmicama igra kako i treba igrati, zabijati.
Mora neko potegnuti protiv mocnog miamia a i u ovakvim utakmicama se uglavnom glavni igraci pokazu.

Jos cu igrat

Bryant 28,5 OVER
Njega trpam sad redovno dok ne zakaze.

Durant 28,5 Veceras ce potegnuti pravo. Westbrook ce se nadigravatai sa Paulom a durant kad krene onda krene. Dosta je utakmica bio UNDER po meni veceras isto siguran dosta par OVER.
By laptop
#5568 jel itko uzima u obzir da se utakmice igraju u cca 13 sati?! veelika vecina tekmi koje se igraju rano odlazi u under! ako netko moze naci taj podatak, mislim da bi svima koristio...
By MvP39
#5569 Ovaj post nije vezan za vecerasnje parove, ali je vezan za ostatak NBA sezone. Treba mi pomoc od experta. Jucer sam gledao utakmicu Brooklyn - Chicago i skonto sam da Chicago prelose brani pick'n'roll. Zato se i Lopez nazabijao. Moze li mi neki expert nabrojiti koja ekipa brani jako lose pick'n'roll, tako da znam kada igrati Lopeza over. Hvala!
By Marko_OKC
#5570 LISTIC 1.

03.03.2013 19:00 28.5/James L. (MIA) - broj koševa igrača Tip + Koef. 1,75
03.03.2013 21:30 29.5/Durant K. (OKL) - broj koševa igrača Tip + Koef. 1,75
03.03.2013 21:30 204.5/LA Clippers - Oklahoma City zbroj koševa Tip + Koef. 1,85
Ukupan tečaj 5,67
FAVORIT KLADIONICA
Za ove parove je sve vec receno tako da se nema potrebe ponavljati. Malo su lihvarili s marginama ali zbilja bi se iznenadio da zavrse James i Durant ispod 30 poena.

LISTIC 2.

Gasol M.(-14,5+)-Orl-Mem (03.03. 23:55)
više
1,85
Griffin B.(-18,5+)-LAC-Okl (03.03. 21:30)
više
1,85
TEČAJ: 3,42
SUPERSPORT
Bas sam procitao da postoji velika mogucnost da Randolph nece nastupiti protiv Orlanda jer nakon tog susreta Memphis ne igra do srijede pa ga vjerojatno nece forsirati cime raste mogucnost da ce Gasol lagano prebaciti ovu marginu i ja necu cekati da mi SS povisi marginu pa moram sad odigrati. Gasol je zabio Miamiju i Dallasu preko 20 te ne vidim kako ne bi zabio 15 Orlandu danas jer je vrlo izvjesno da nece Randolph nastupiti.
Za Griffina je vec sve receno uvijek je prebacivao ovu marginu protiv OKC pa tako ocekujem i danas da prebaci jer ce biti puno poena na tom susretu.

LISTIC 3.

04.03.2013 01:00 18.5/Nowitzki D. (DAL) - broj koševa igrača Tip + Koef. 1,85
04.03.2013 03:30 28.5/Bryant K. (LAL) - broj koševa igrača Tip + Koef. 1,85
Ukupan tečaj 3,42
FAVORIT KLADIONICA
Bryanta sam zadnje 3 odigrao na over i proslo je tako da nastavljam tradiciju a Dirk protiv Houstona kojemu bas i nije stalo do obrane mislim da ne bi trebao imati problema da ubaci 19 poena.
By pezzinjo
MvP39 said

Ovaj post nije vezan za vecerasnje parove, ali je vezan za ostatak NBA sezone. Treba mi pomoc od experta. Jucer sam gledao utakmicu Brooklyn - Chicago i skonto sam da Chicago prelose brani pick'n'roll. Zato se i Lopez nazabijao. Moze li mi neki expert nabrojiti koja ekipa brani jako lose pick'n'roll, tako da znam kada igrati Lopeza over. Hvala!

Nema sanse da to negdje nadjes, bar ne za dzaba. Potrebno je mnogo sati provesti gledajuci razne utakmice i video isjecke , i opet je to toliko ne predvidivo da je gotovo nemoguce izvuci pouzdane podatke. Mozes pokusati sam ili ako nadjes nesto okaci ovdje :D . Pozz
By Pana
MvP39 said

Ovaj post nije vezan za vecerasnje parove, ali je vezan za ostatak NBA sezone. Treba mi pomoc od experta. Jucer sam gledao utakmicu Brooklyn - Chicago i skonto sam da Chicago prelose brani pick'n'roll. Zato se i Lopez nazabijao. Moze li mi neki expert nabrojiti koja ekipa brani jako lose pick'n'roll, tako da znam kada igrati Lopeza over. Hvala!

POKUSACU BAR MALO DA TI POMOGNEM. BOSTON, CHIKAGO, INDIJANA, MEMFIS, PA I MAJAMI, OKLAHOMA I CLIPPERSSI NAJBOLJE BRANE PNR ROLL IGRU U NBA. VIDEO SAM KAKO SU LOSE SINOC IGRALI PROTIV NETSA, ALI NE MOZES TO ZAKLJUCiTI NA OSNOVU JEDNE UTAKMICE. NOAH, BOOZ, PA I DENG KOJI POMAZE KIDAJU U ODBRANI I PRAVE SU ZVERI, TAKO DA NIJE BAS REALNO TO ZAKLJUCiTI NA OSNOVU JEDNE UTAKMICE. OVO JE MOJE MISLJENJE, ALI IMAM I PAR DRUGARA KOJI SLICNO MISLE I PRATE NBA DUZE OD MENE. REALNO, OD KAKO SU UVEDENE 3 SEKUNDE U REKETU, SKORO SVE U NBA SE OKRECE OKO P'N'R IGRE I ODBRANE OD NJE. PISEM SA MOBA, ZATO VELIKA SLOVA.
By MvP39
Pana said

MvP39 said

POKUSACU BAR MALO DA TI POMOGNEM. BOSTON, CHIKAGO, INDIJANA, MEMFIS, PA I MAJAMI, OKLAHOMA I CLIPPERSSI NAJBOLJE BRANE PNR ROLL IGRU U NBA. VIDEO SAM KAKO SU LOSE SINOC IGRALI PROTIV NETSA, ALI NE MOZES TO ZAKLJUCiTI NA OSNOVU JEDNE UTAKMICE. NOAH, BOOZ, PA I DENG KOJI POMAZE KIDAJU U ODBRANI I PRAVE SU ZVERI, TAKO DA NIJE BAS REALNO TO ZAKLJUCiTI NA OSNOVU JEDNE UTAKMICE. OVO JE MOJE MISLJENJE, ALI IMAM I PAR DRUGARA KOJI SLICNO MISLE I PRATE NBA DUZE OD MENE. REALNO, OD KAKO SU UVEDENE 3 SEKUNDE U REKETU, SKORO SVE U NBA SE OKRECE OKO P'N'R IGRE I ODBRANE OD NJE. PISEM SA MOBA, ZATO VELIKA SLOVA.

Ma znam da Chicago dobro igra obranu i dobro to brani, ali kad sam vidio onakvu utakmicu sinoc vidio sam da Brooklyn cijelo vrijeme igra p'n'r, a Chicago nije uspjevao to obranit. Jos samo da saznam koje ekipe lose brane tu igru i na Lopezu cu vrtit pare. Znam da je OT cesto spominjao tko igra dobro p'n'r, odnosno tko ne igra dobro. E da mi ga je nekako vratit ili kontaktirat. Uglavnom hvala :)
By canca
#5574 Evo sve ozljede i upitnici za danasnje meceve ma jednom mjestu, preuzeto sa fb stranice NBA Balkan..

NYK – Rasheed Wallace (foot) will not play.
NYK – Marcus Camby (foot) will not play.
LAC – Trey Thompkins (knee) will not play.
PHI - Andrew Bynum (knee) will not play.
PHI - Jason Richardson (knee) will not play.
PHI - Nick Young (ankle) doubtful.
WSH – Leandro Barbosa (knee) out for the season.
WSH – Nene (shoulder) game-time decision.
WSH - A.J. Price (thigh) game-time decision.
ORL – Jameer Nelson (knee) doubtful.
ORL – Glen Davis (foot) will not play.
ORL – Hedo Turkoglu (suspension) will not play.
DAL - Jared Cunningham (knee) will not play.
DET – Andre Drummond (back) will not play.
SAS - Tony Parker (ankle) will not play.
SAS - Gary Neal (calf) doubtful.
SAS - Boris Diaw (back) will not play.
SAS - Stephen Jackson (ankle) doubtful.
CHI - Derrick Rose (knee) will not play.
CHI - Richard Hamilton (back) is not expected to play.
CHI - Taj Gibson (knee) will not play.
ATL - Lou Williams (knee) out for the season.
LAL - Pau Gasol (foot) will not play.
LAL - Jordan Hill (hip) out for the season.
By euskal
canca said

Evo sve ozljede i upitnici za danasnje meceve ma jednom mjestu, preuzeto sa fb stranice NBA Balkan..

NYK – Rasheed Wallace (foot) will not play.
NYK – Marcus Camby (foot) will not play.
LAC – Trey Thompkins (knee) will not play.
PHI - Andrew Bynum (knee) will not play.
PHI - Jason Richardson (knee) will not play.
PHI - Nick Young (ankle) doubtful.
WSH – Leandro Barbosa (knee) out for the season.
WSH – Nene (shoulder) game-time decision.
WSH - A.J. Price (thigh) game-time decision.
ORL – Jameer Nelson (knee) doubtful.
ORL – Glen Davis (foot) will not play.
ORL – Hedo Turkoglu (suspension) will not play.
DAL - Jared Cunningham (knee) will not play.
DET – Andre Drummond (back) will not play.
SAS - Tony Parker (ankle) will not play.
SAS - Gary Neal (calf) doubtful.
SAS - Boris Diaw (back) will not play.
SAS - Stephen Jackson (ankle) doubtful.
CHI - Derrick Rose (knee) will not play.
CHI - Richard Hamilton (back) is not expected to play.
CHI - Taj Gibson (knee) will not play.
ATL - Lou Williams (knee) out for the season.
LAL - Pau Gasol (foot) will not play.
LAL - Jordan Hill (hip) out for the season.

ja osobno najvise vjerujem covers.com/injuries jer su se pokazali tocniji i od donbesta i rotoworldaWink,ali dobro je da neko ko ne prati ima uvid Wink.

http://www.covers.com/pageLoader/pageLoader.aspx?page=/data/nba/injury/injuries.html